Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az Istennő visszatérése – frissítés

Cobra Logo
 1. június 1., péntek

Az Istennő visszatérése – frissítés


A kívánt kritikus tömeg ehhez a vizualizációhoz körülbelül 118.000 ember, akik világszerte összpontosított figyelemmel ténylegesen elvégzik a meditációt. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs és meditációs képességek nem tökéletesek, 144.000 emberre van szükségünk a kritikus tömeg eléréséhez.

De olvasni róla egy dolog, és tényleg megcsinálni a vizualizációt 2012. június 5-én egy teljesen másik dolog. A lehető legtöbb embert arra bátorítanék, hogy tényleg vegyen részt a meditáción, bár lehet, hogy a világ azon a részén, ahol laksz, a korai órákra esik majd.

Meg tudjuk csinálni! Ezt továbbra is terjeszteni kell! Emberek millióit kell elérnünk, hogy meglegyen a kritikus tömege azoknak, akik ténylegesen részt vesznek a meditációban. Kérlek, posztoljátok ki a honlapjaitokon és a blogjaitokon! Ha ismertek valamilyen alternatív média csatornát, nekik is elküldhetitek. Létrehozhattok egy Facebook csoportot azokból az emberekből, akik a ti lakhelyetek közelében végzik csoportban ezt a meditációt. Létrehozhattok erről egy videót is, és kitehetitek a YouTube-ra. Ha van kapcsolatotok az Elfoglaló mozgalmon (Occupy Movement) vagy az Anonymous mozgalmon belül, talán ők is szívesen terjesztik ennek a meditációnak a hírét.

(Az Elfoglaló mozgalom egy nemzetközi civil tiltakozás, amely 2011 végén alakult meg, és a gazdasági-társadalmi egyenlőtlenségek, a bankok és az üzleti világ ellen tiltakozik, jelmondata: “Mi vagyunk a 99%!” Bővebb információk itt találhatók róla:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Elfoglal%C3%B3_mozgalom)

(Az Anonymous mozgalom egy hekkerekből álló, 2003 óta működő mozgalom, melynek célpontjai kormányok, kormányzati intézmények, kormányügynökségek, vállalatok és a szcientológiai egyház. Tagjai kibertámadásokat intéznek e célpontok ellen, nyilvános helyeken gyakran Guy Fawkes maszkban jelennek meg, videóikban pedig hangtorzító programokon keresztül adnak ki információkat a közembereknek. Magukat “Anon”-oknak nevezik. 2017 óta a csoport Q-t – egy informátor csoportot – tekinti vezetőjének, azóta ők a “Q-Anon”-ok. Bővebb információ róluk itt található:

https://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_(hacker_group))

Goddess

Olvass tovább …

Az Istennő visszatérése 2012. június 5. – Terjesszétek!

Cobra Logo
 1. május 25., péntek

Az Istennő visszatérése 2012. június 5. – Terjesszétek!

2012-06-05

A Világ Felszabadításának Napja meditáció nagy sikere és a Rács újraindítása meditáció még nagyobb sikere után a bolygó felszabadítására irányuló erőfeszítéseink tovább folytatódnak. Ezúttal a június 5-i Vénusz-tranzit (a Vénusz bolygó átvonulása a Nap előtt) pontos időpontjában fogunk találkozni kis és nagy csoportokban, egyénileg és párokban. Tömegek fognak összegyűlni és vizualizálni az Istennő energia érkezését, hogy 5.000 év óta először esélyünk legyen arra, hogy harmóniában együtt teremtsük saját spirituális sorsunkat, és a háború és konfliktus elavult társadalmát a spirituális megértés fejlettebb társadalmával váltsuk fel. A kívánt hatás eléréséhez 144.000 emberre van szükségünk, akik összpontosított figyelemmel végzik ezt a vizualizációt.

Június 5-én/6-án Vénusz-tranzit lesz, egy ritka kozmikus esemény, amikor a Vénusz bolygó a Nap korongja előtt halad el. Ez a Vénusz-tranzit jelzi majd az Istennő visszatérésének 8 éves ciklusának végét, amely egy korábbi, 2004-es Vénusz-tranzittal kezdődött. Az Istennő energia a Szeretet tiszta női esszenciája, amely segíteni fog nekünk könnyebbé tenni a bolygó felszabadítási folyamatát. A cselekvés férfias energiáira és a befogadóképesség női energiáira egyaránt szükség van ahhoz, hogy ez a folyamat sikeresen befejeződjön. A bolygón a női és férfi energiák újonnan elért egyensúlyának közvetlen következménye lesz az összes sötét entitás eltávolítása.

Venus

Képfeliratok:

A Vénusz együttállása a Földdel 8 év alatt ilyen alakzatot ír le

A Vénusz csillag útja a Földről nézve 8 év alatt ilyen alakzatot ír le

Rosabelle – jelentése: gyönyörű rózsa

Olvass tovább …

Jelenlegi Arkhón helyzetjelentés

Cobra Logo
 1. május 25., péntek

Jelenlegi Arkhón helyzetjelentés


Bár a Rács Újraindítása nagyon sikeres volt, az Arkhónok rácsának egy jelentős része az éteri és az asztrális síkon még mindig érintetlen.

Ez a rács évezredek óta folyamatosan irányítja és manipulálja az emberi személyes kapcsolatokat. Ez a rács az oka a legtöbb emberi konfliktusnak. Ez a fő oka annak, hogy a Fény végső győzelme késik ezen a bolygón. Ez az Arkhónokból és a talpnyalóikból áll az éteri és asztrális síkon, egy vékony rétegben, közel a Föld felszínéhez.

Ennek a rácsnak a fizikai megfelelője a jezsuita hálózat mélyén lévő emberekből áll. Mindenkinek azt javaslom, hogy ne koncentráljon annyira a 300-ak Bizottságára, mert az igazi irányítás máshol van. A fizikai jezsuita Arkhónok még mindig elég veszélyesek, és az Esemény addig nem kap zöld utat, amíg ezeket az embereket el nem vágják az erőforrásaiktól. Az Ellenállás foglalkozik a helyzettel, és több információt fogok közzétenni erről, amikor/ha a titkosítást feloldják.


Grid1

Olvass tovább …

A rács újraindítása sikeres

Cobra Logo
 1. május 22., kedd

A rács újraindítása sikeres


Tömeges erőfeszítésünk nagy siker volt. Elértük a kritikus tömeget. Bár nem mindenki végezte pontosan a megadott meditációt, elég ember szinkronizálta tudatosságának áramlását ahhoz, hogy a Fényerők egy számítógépes vírust helyezhessenek el a mesterséges intelligencia Mátrix programjába az éteri és az asztrális síkokon.

Ez azt jelenti, hogy a Mátrix zavaros logikai programja most egy zárt hurokban van lefoglalva, képtelen megjavítani magát, és kitölteni a tiszta tér-idő struktúra repedéseit a torzult éteri-asztrális Mátrix elektromágneses mezőjében. Ezeket a repedéseket a mi tudatos erőfeszítésünkkel hoztuk létre május 20-án. Soha többé nem fognak bezárulni, és a Fény mindig át fog rajtuk ragyogni.

A Mátrix most lassan kezd szétesni. Egyre kevesebb sötét entitás lesz az éteri és asztrális síkokon, és a Fény egyre inkább átragyog majd rajtuk.


Grid2.jpg

Olvass tovább …

A rács újraindítása – frissítés

Cobra Logo
 1. május 16., szerda

A rács újraindítása – frissítés


A kívánt hatás eléréséhez szükséges kritikus tömeg ehhez a vizualizációhoz kb. 118.000 ember, akik a világon mindenhol összpontosított figyelemmel ténylegesen megcsinálják ezt a meditációt. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberek koncentrálóképessége és a meditációs képessége nem tökéletes, akkor a kritikus tömeghez 144.000 emberre van szükségünk.

Azonban olvasni erről egy dolog, ténylegesen megcsinálni a vizualizációt 2012. május 20-án pedig egy teljesen más dolog. A lehető legtöbb embert arra bátorítanék, hogy ténylegesen vegyen részt a meditáción, még ha a világnak azon a részén, ahol te vagy, kora reggeli órára is esik.

Olvass tovább …

A rács újraindítása – Terjesszétek!

Cobra Logo
 1. május 13.

A rács újraindítása – Terjesszétek!

2012. 05. 20.


A Világ Felszabadításának Napja meditáció hatalmas sikere után tovább folytatódnak a bolygó felszabadítására tett erőfeszítéseink. Ezúttal kis és nagy csoportokban fogunk találkozni, egyénileg és párokban, május 20-án, a napfogyatkozás pontos idején. Tömegek fognak összegyűlni és vizualizálni a bolygó felszabadítását az összes nem fizikai negatív entitás zsarnoksága alól, hogy a történelmünkben először meglegyen az esélyünk, hogy saját spirituális sorsunkat a Földön a Fény szabad lényeiként együtt teremtsük, és akadályoztatás nélkül kapcsolódjunk a Forráshoz. Ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük, meg kell lennie 144.000 embernek, akik összpontosítva végzik ezt a vizualizációt.

Eclipse

Olvass tovább …

Nyílt level Drake-hez, David Wilcock-hoz, Benjamin Fulfordhoz, Bill Brockbraderhez és Kerry Cassidy-hez

Cobra Logo
 1. május 12., szombat

Nyílt level Drake-hez, David Wilcock-hoz, Benjamin Fulfordhoz, Bill Brockbraderhez és Kerry Cassidy-hez


Ezt a levelet az egész emberiség nevében írom. Az emberiség szabadságért kiált. Minden egyes nappal, ami eltelik, kb. 25.000 ember hal éhen. Minden egyes nap, amikor megengedjük a Cabal létezését, az sokak számára egy újabb elmondhatatlan szenvedéssel teli nap. Itt az ideje cselekedni.

Itt az ideje, hogy megfeledkezzünk a köztünk lévő nyilvánvaló különbségekről, és összefogjunk a szabadságért vívott harcunkban. Itt az ideje, hogy elismerjük, hogy közülünk senki nem rendelkezik teljes megértéssel és teljesen helyes nézőponttal a valóságról. Ha valakinek eltérő véleménye van, az nem jelenti azt, hogy ő automatikusan dezinformációs ügynök. Szóval itt az ideje, hogy mindegyikünk megengedje a másiknak, hogy az legyen, aki. Mi mind emberi lények vagyunk. Mindannyian követünk el hibákat. Itt az ideje, hogy megbocsássunk. És aztán egyesítsük erőinket. Együtt győzni fogunk, megosztva elbukunk.

Olvass tovább …

Az egységes meditáció folytatása a Világ Felszabadításának Napjára

Cobra Logo
 1. május 12., szombat

Az egységes meditáció folytatása a Világ Felszabadításának Napjára


Instrukciók:

 1. Lazítsd el az elmédet és a testedet úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

 2. Vizualizáld, ahogy a polgári hatóság letartóztatja a központi bankok bűnözőit, mint a Rothschildok és a Rockefellerek, és ennek a Cabalnak a többi tagját, mint pl. Henry Kissinger, stb. Vizualizáld, hogy ez a folyamat a világon mindenhol békésen és simán zajlik le. Vizualizáld, hogy a világ végre felszabadul a pénzügyi rabszolgaság alól, szabaddá válik minden gonosz diktátortól és korrupt politikustól.

 3. Vizualizálj egy fényes új jövőt az emberiség számára, ahol egy új és igazságos pénzügyi rendszert vezetnek be, melyben minden adósságot eltöröltek, a jóléti alapokat szétosztották a humanitárius projektekre, bemutatták a fejlett technológiákat, az ökoszisztémát meggyógyították és az emberi lények végre felszabadultak minden elnyomás alól.


A meditáció ideje:


május 13-a vasárnap


Honolulu 6:00

Los Angeles 8:00

Denver 9:00

Houston 10:00

New York 11:00

London 16:00

Párizs 17:00

Athén 18:00

Tokió 00:00

Sydney 1:00 május 14-e hétfő


Facebook csoport:


http://www.facebook.com/events/353351221391688/


http://2012portal.blogspot.com

A helyzet állásának pontosítása

Cobra Logo
 1. május 11., péntek

A helyzet állásának pontosítása


Tömeges letartóztatások

A tömeges letartóztatások MEG FOGNAK történni, és eléggé valószínű, hogy a Lehetőség Ablakán belül fognak megtörténni:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/window-of-opportunity-windowof.html

Magyarul:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/27/20200427/


A tény, hogy néhány hírnök (összekötő ügynök – a ford.) konfliktusba keveredett egymással, nem jelenti azt, hogy a hadműveletet leállították vagy lefújták. A hadművelet a háttérben továbbra is zavartalanul folyik. Tudjatok róla, hogy ezek monumentális változások, és elő fognak idézni néhány reakciót. Az igaz, hogy az Arkhónok és más nem fizikai entitások minden hírnököt és kulcsszereplőt ellenőriznek. Az igaz, hogy az emberek talán még mindig össze vannak zavarodva. De az is igaz, hogy ezt a bolygó felszabadítására irányuló hadműveletet nem lehet leállítani, csak bizonyos mértékig késleltetni. És én (Cobra) további információkkal megpróbálok a lehető legtöbb mindent letisztázni ezen a honlapon (2012portal.blogspot.com).


Első kapcsolatfelvétel a földönkívüliekkel

A pozitív földönkívüli fajokkal való fizikai kapcsolatra csak a Cabal eltávolítása után kerülhet sor. Amikor ez megtörténik, közvetlen információkat kezdek majd el posztolni (nem csatornázott információkat) a plejádiaktól, instrukciókkal az Első Kapcsolatfelvételre vonatkozóan.

Encounter

Olvass tovább …