Telos

Spirituális hírek, fordítások

Jelenlegi Arkhón helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. május 25., péntek

Jelenlegi Arkhón helyzetjelentés


Bár a Rács Újraindítása nagyon sikeres volt, az Arkhónok rácsának egy jelentős része az éteri és az asztrális síkon még mindig érintetlen.

Ez a rács évezredek óta folyamatosan irányítja és manipulálja az emberi személyes kapcsolatokat. Ez a rács az oka a legtöbb emberi konfliktusnak. Ez a fő oka annak, hogy a Fény végső győzelme késik ezen a bolygón. Ez az Arkhónokból és a talpnyalóikból áll az éteri és asztrális síkon, egy vékony rétegben, közel a Föld felszínéhez.

Ennek a rácsnak a fizikai megfelelője a jezsuita hálózat mélyén lévő emberekből áll. Mindenkinek azt javaslom, hogy ne koncentráljon annyira a 300-ak Bizottságára, mert az igazi irányítás máshol van. A fizikai jezsuita Arkhónok még mindig elég veszélyesek, és az Esemény addig nem kap zöld utat, amíg ezeket az embereket el nem vágják az erőforrásaiktól. Az Ellenállás foglalkozik a helyzettel, és több információt fogok közzétenni erről, amikor/ha a titkosítást feloldják.


Grid1

Most van itt az idő, hogy folytassuk az Arkhónok rácsának feloldását az éteri és az asztrális síkokon egy egyesített meditációval most vasárnap, május 27-én. Kérlek, használjátok a Rács újraindításának pontos meditációját, hogy tudatosságunk áramlata egyesüljön.


Instrukciók:


  1. Lazítsd el az elmédet és a testedet úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

  2. Vizualizálj egy elektromos kék Fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Napból árad ki, áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd ezt a Fényoszlopot aktívan egy pár percig. Majd vizualizáld, hogy a Föld körül az összes negatív entitást az összes negatív spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel együtt eltávolítják az éteri és az asztrális síkokról, és a Fény nem fizikai szabadságharcosai az összes ilyen entitást a Fénybe kísérik. Vizualizáld, hogy ez a folyamat a világon mindenhol békésen és simán zajlik le. Vizualizáld, hogy a világ végre felszabadul a spirituális rabszolgaság alól, szabaddá válik minden gonosz Arkhóntól, reptiliántól, démontól, elementáltól és más negatív, nem fizikai lénytől. Vizualizáld, hogy az éteri és asztrális síkok rezgése könnyebbé és fényesebbé válik, amíg az összes sötét lény el nem megy, és már csak Fény marad.

  3. Vizualizálj egy fényes új jövőt az emberiség számára angyalokkal, tündérekkel, delfinekkel, unikornisokkal, spirituális vezetőkkel és más Fénylényekkel, akik benépesítik az éteri és asztrális síkokat. Vizualizáld, hogy az emberiség minden sérülése meggyógyul, az egész emberiség inspirálva és vezetve van, és mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással.


A meditáció pontos ideje a különböző időzónákra:


Hawaii május 27. 9:00 óra (HAST időzóna)

Alaszka május 27. 11:00 óra (AKDT időzóna)

Los Angeles május 27. 12:00 óra (PDT időzóna)

Denver május 27. 13:00 óra (MDT időzóna)

Houston május 27. 14:00 óra (CDT időzóna)

New York május 27. 15:00 óra (EDT időzóna)

Rio de Janeiro május 27. 16:00 óra (BRT időzóna)

London május 27. 20:00 óra (BST időzóna)

Párizs május 27. 21:00 óra (CEST időzóna)

Dél-Afrika május 27. 21:00 óra (SAST időzóna)

Bulgária május 27. 22:00 óra (EEST időzóna)

Moszkva május 27. 23:00 óra (MSK időzóna)

India május 28. 00:30 óra (IST időzóna)

Peking május 28. 03:00 óra (CST időzóna)

Tokió május 28. 04:00 óra (JST időzóna)

Sydney május 28. 05:00 óra (AEST időzóna)


Az esemény fő Facebook csoportja:


http://www.facebook.com/events/412702698762344/


Ezt a Facebook Csoportot később frissítették, “Return of the Goddess” (az Istennő visszatérése) aktiváció néven 2012. június 5-én.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások