Telos

Spirituális hírek, fordítások

Szerződés felbontó nyilatkozat

Cobra Logo

  1. november 1., csütörtök


Idézet Cobrától:

"„ELSŐDLEGES SZERZŐDÉSFELBONTÁS ✨


Eredetileg ezt a bolygót a sötét erők területévé nyilvánították. Mindenki, aki ide inkarnálódott, bele kellett egyeznie bizonyos szabályrendszerbe, melyet a sötét erők állítottak fel. Ha úgy döntöttél, hogy inkarnálódsz, akkor alá kellett írnod egy szerződést. Ez egy olyan megállapodás köztünk és a sötét erők között, melynek megfelelően a tudatosságunk bizonyos módon be van határolva, különben nem engednék, hogy a Földre szülessünk.

Most itt vagyunk az összes aláírt szerződéssel, de elérkeztünk a szabad akarat egy olyan pillanatához, ahol választhatunk úgy, hogy eltöröljük ezeket.

Azok közületek, akiket támadás ér, múltbeli szerződésekkel rendelkeznek. Ha eltörlitek ezeket a szerződéseket, a támadások meg fognak szűnni.

A szerződések a belépési pontok a támadásokra. Ez tekinthető a manifesztáció törvényének.

Szóval engedjétek el és töröljétek el a szerződéseket, hogy megállítsátok a támadásokat!

Bármikor megismételheted. És akárhányszor teszed meg, minden alkalommal, amikor ezt elmondod, egyre jobban eltörlöd a sötét erőkkel kötött múltbeli szerződéseket

Ha eltörlöd a múltbeli szerződéseket, védve leszel és szabadabban fogsz tudni mozogni, de keresztül kell menned ezen a felébredési folyamaton, felébredni arra, hogy ki is vagy valójában, őszintén miről is szól az élet, mi a küldetésed és megérteni a planetáris helyzetet.

A sötét erőkkel kötött szerződések képezik az implantátumok alapját, hogy azok olyan hatékonyan működhessenek, ahogyan működnek. E szerződés eltörlésével elkezdődik az implantátumok eltávolítása."


Felbontás

A képet készítette: MCCS

A Fény Győzelme! ✨✨🥰🌍

https://cobrarozsa.blogspot.com

https://2012portal.blogspot.com