Telos

Spirituális hírek, fordítások

A rács újraindítása sikeres

Cobra Logo
  1. május 22., kedd

A rács újraindítása sikeres


Tömeges erőfeszítésünk nagy siker volt. Elértük a kritikus tömeget. Bár nem mindenki végezte pontosan a megadott meditációt, elég ember szinkronizálta tudatosságának áramlását ahhoz, hogy a Fényerők egy számítógépes vírust helyezhessenek el a mesterséges intelligencia Mátrix programjába az éteri és az asztrális síkokon.

Ez azt jelenti, hogy a Mátrix zavaros logikai programja most egy zárt hurokban van lefoglalva, képtelen megjavítani magát, és kitölteni a tiszta tér-idő struktúra repedéseit a torzult éteri-asztrális Mátrix elektromágneses mezőjében. Ezeket a repedéseket a mi tudatos erőfeszítésünkkel hoztuk létre május 20-án. Soha többé nem fognak bezárulni, és a Fény mindig át fog rajtuk ragyogni.

A Mátrix most lassan kezd szétesni. Egyre kevesebb sötét entitás lesz az éteri és asztrális síkokon, és a Fény egyre inkább átragyog majd rajtuk.


Grid2.jpg

A bolygó körüli pozitív éteri Ley-vonal rács az Újraindításkor újra aktiválódott. Ez megakadályozott néhány igen erős földrengést, amely egyébként bekövetkezne. Ez lehetővé tette továbbá a bolygó átalakulási folyamatának felgyorsítását, hogy magasabb rezgési frekvenciára kerüljön.

Az Újraindítás pontos pillanata elindította az események idővonalát, amely végül a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel felé vezet.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások