Telos

Spirituális hírek, fordítások

A rács újraindítása – frissítés

Cobra Logo
  1. május 16., szerda

A rács újraindítása – frissítés


A kívánt hatás eléréséhez szükséges kritikus tömeg ehhez a vizualizációhoz kb. 118.000 ember, akik a világon mindenhol összpontosított figyelemmel ténylegesen megcsinálják ezt a meditációt. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberek koncentrálóképessége és a meditációs képessége nem tökéletes, akkor a kritikus tömeghez 144.000 emberre van szükségünk.

Azonban olvasni erről egy dolog, ténylegesen megcsinálni a vizualizációt 2012. május 20-án pedig egy teljesen más dolog. A lehető legtöbb embert arra bátorítanék, hogy ténylegesen vegyen részt a meditáción, még ha a világnak azon a részén, ahol te vagy, kora reggeli órára is esik.

Meg tudjuk csinálni! Ezt terjeszteni kell! Emberek millióit kell elérnünk, hogy meglegyen a kritikus tömege azoknak, akik ténylegesen részt vesznek a meditációban. Kérlek, posztoljátok ki a honlapjaitokon és a blogjaitokon! Ha ismertek valamilyen alternatív media csatornát, nekik is elküldhetitek. Létrehozhattok egy Facebook csoportot azokból az emberekből, akik a ti lakhelyetek közelében végzik csoportban ezt a meditációt. Létrehozhattok erről egy videót is, és kitehetitek a YouTube-ra. Ha van kapcsolatotok az Elfoglaló mozgalmon (Occupy Movement) vagy az Anonymous mozgalmon belül, talán ők is szívesen terjesztik ennek a meditációnak a hírét.

(Az Elfoglaló mozgalom egy nemzetközi civil tiltakozás, amely 2011 végén alakult meg, és a gazdasági-társadalmi egyenlőtlenségek, a bankok és az üzleti világ ellen tiltakozik, jelmondata:

“Mi vagyunk a 99%!” Bővebb információk itt találhatók róla:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Elfoglal%C3%B3_mozgalom )

(Az Anonymous mozgalom egy hekkerekből álló, 2003 óta működő mozgalom, melynek célpontjai kormányok, kormányzati intézmények, kormányügynökségek, vállalatok és a szcientológiai egyház. Tagjai kibertámadásokat intéznek e célpontok ellen, nyilvános helyeken gyakran Guy Fawkes maszkban jelennek meg, videóikban pedig hangtorzító programokon keresztül adnak ki információkat a közembereknek. Magukat “Anon”-oknak nevezik. 2017 óta a csoport Q-t – egy informátor csoportot – tekinti vezetőjének, azóta ők a “Q-Anon”-ok. Bővebb információ róluk itt található:

https://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_(hacker_group) )

A lakóhelyeden a napfogyatkozás maximumának pontos ideje eltérhet ennek a meditációnak a hivatalos időpontjától, amelyet a Shasta-hegynél lévő fogyatkozás maximumához szinkronizáltunk minden időzónában.

Eclipse Map
Eclipse Path

Ha a te lakhelyed nincs a listán, itt megtalálod a világ időzónáinak térképét:

http://www.timeanddate.com/time/map/


A fő Facebook csoport ehhez az eseményhez:

http://www.facebook.com/events/412702698762344/

Ezt a Facebook Csoportot később frissítették, “Return of the Goddess” (az Istennő visszatérése) aktiváció néven 2012. június 5-én.


A videókat is megnézhetitek:

https://youtu.be/UfUvxHvFyxU

https://youtu.be/1doyz5Duuw0

A linkek már nem működnek.


Általános információk és útmutatók a rács újraindításához:

http://2012portal.blogspot.com/2012/05/normal-0-microsoftinternetexplorer4_13.html

Vagy itt:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/05/13/20120513/


http://2012portal.blogspot.com/

Hozzászólások