Telos

Spirituális hírek, fordítások

A rács újraindítása – Terjesszétek!

Cobra Logo
  1. május 13.

A rács újraindítása – Terjesszétek!

2012. 05. 20.


A Világ Felszabadításának Napja meditáció hatalmas sikere után tovább folytatódnak a bolygó felszabadítására tett erőfeszítéseink. Ezúttal kis és nagy csoportokban fogunk találkozni, egyénileg és párokban, május 20-án, a napfogyatkozás pontos idején. Tömegek fognak összegyűlni és vizualizálni a bolygó felszabadítását az összes nem fizikai negatív entitás zsarnoksága alól, hogy a történelmünkben először meglegyen az esélyünk, hogy saját spirituális sorsunkat a Földön a Fény szabad lényeiként együtt teremtsük, és akadályoztatás nélkül kapcsolódjunk a Forráshoz. Ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük, meg kell lennie 144.000 embernek, akik összpontosítva végzik ezt a vizualizációt.

Eclipse

Május 20-án lesz egy gyűrűs napfogyatkozás, amikor a Plejádok csillagkép előtt a Hold eltakarja a Napot. Egy erős Fénysugár fog kiáradni a Galaktikus Központi Napból, ami közvetlenül a Plejádokon keresztül ér majd el a Földre, és a teljesség ösvénye mentén lesz leföldelve. Ez a Fénysugár átéget majd minden akadályt az éteri és az asztrális síkokon, és megerősíti a kapcsolatunkat a Forrással. A negatív nem fizikai entitások összes félelem programozását elégeti, és újraindítja az energiarácsot a bolygó körül, pont abban a pillanatban, amikor a Hold árnyéka a Shasta-hegy csúcsát fogja érinteni. Az újraindítás után képesek leszünk a spirituális sorsunkat a Fénnyel együtt teremteni.


Pleiades Eclipse

Ezt a vizualizációt mind együtt fogjuk végezni ugyanabban az időben, a fogyatkozás-újraindítás pillanatában, ami idén május 20-án/21-én lesz. A pontos idők a különböző időzónákban:

Hawaii: május 20. 15:30 óra

Alaszka: május 20. 17:30

Los Angeles: május 20. 18:30

Denver: május 20. 19:30

Houston: május 20. 20:30

New York: május 20. 21.30

Rio de Janeiro: május 20. 22:30

London: május 21. 02:30

Párizs: május 21. 03:30

Dél-Afrika: május 21. 03:30

Bulgária: május 21. 04:30

Moszkva: május 21. 05:30

India: május 21. 07:00

Peking: május 21. 09:30

Tokió: május 21. 10:30

Sydney: május 21. 11:30


Instrukciók:

  1. Lazítsd el az elmédet és a testedet úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

  2. Vizualizálj egy elektromos kék Fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Napból árad ki, áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd ezt a Fényoszlopot aktívan egy pár percig. Majd vizualizáld, hogy a Földön az összes negatív entitást az összes negatív spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel együtt eltávolítják az éteri és az asztrális síkokról, és a Fény nem fizikai szabadságharcosai az összes ilyen entitást a Fénybe kísérik. Vizualizáld, hogy ez a folyamat a világon mindenhol békésen és simán zajlik le. Vizualizáld, hogy a világ végre felszabadul a spirituális rabszolgaság alól, szabaddá válik minden gonosz Arkhóntól, reptiliántól, démontól, elementáltól és más, negatív, nem fizikai lénytől. Vizualizáld, hogy az éteri és asztrális síkok rezgése könnyebbé és fényesebbé válik, amíg az összes sötét lény el nem megy, és már csak Fény marad.

  3. Vizualizálj egy fényes új jövőt az emberiség számára angyalokkal, tündérekkel, delfinekkel, unikornisokkal, spirituális vezetőkkel és más Fénylényekkel, akik benépesítik az éteri és asztrális síkokat. Vizualizáld, hogy az emberiség minden sérülése meggyógyul, az egész emberiség inspirálva és vezetve van, és mindenkinek megvan a saját kapcsolata a Lelkével és a Forrással


Kérlek, hogy úgy végezd ezt a vizualizációt, ahogy le van írva, ne változtass rajta, különben nem érjük el a kívánt hatást!

Még több információ a negatív nem fizikai entitásokról és arról, hogy hogyan távolítsd el őket az életedből:

(http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/portal-2012-clarification-about-state.html)

https://web.archive.org/web/20120515111404/http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/portal-2012-clarification-about-state.html


A rács újraindításáról szóló frissítések:


http://2012portal.blogspot.com/

Hozzászólások