Telos

Spirituális hírek, fordítások

Nyílt level Drake-hez, David Wilcock-hoz, Benjamin Fulfordhoz, Bill Brockbraderhez és Kerry Cassidy-hez

Cobra Logo
  1. május 12., szombat

Nyílt level Drake-hez, David Wilcock-hoz, Benjamin Fulfordhoz, Bill Brockbraderhez és Kerry Cassidy-hez


Ezt a levelet az egész emberiség nevében írom. Az emberiség szabadságért kiált. Minden egyes nappal, ami eltelik, kb. 25.000 ember hal éhen. Minden egyes nap, amikor megengedjük a Cabal létezését, az sokak számára egy újabb elmondhatatlan szenvedéssel teli nap. Itt az ideje cselekedni.

Itt az ideje, hogy megfeledkezzünk a köztünk lévő nyilvánvaló különbségekről, és összefogjunk a szabadságért vívott harcunkban. Itt az ideje, hogy elismerjük, hogy közülünk senki nem rendelkezik teljes megértéssel és teljesen helyes nézőponttal a valóságról. Ha valakinek eltérő véleménye van, az nem jelenti azt, hogy ő automatikusan dezinformációs ügynök. Szóval itt az ideje, hogy mindegyikünk megengedje a másiknak, hogy az legyen, aki. Mi mind emberi lények vagyunk. Mindannyian követünk el hibákat. Itt az ideje, hogy megbocsássunk. És aztán egyesítsük erőinket. Együtt győzni fogunk, megosztva elbukunk.

Ez a szívemből jövő hívás minden pozitív szereplőhöz ebben a kozmikus drámában, ami a sötét erők markában lévő utolsó bolygó felszabadításáért folyik – a Föld bolygóért. Egyesítenünk kell az erőinket, a javainkat megosztani és egymást támogatni. Egy egységes szándékmezőt kell létrehoznunk, ami az emberiség tömegein keresztül fog manifesztálódni. A mi példánkon keresztül kell megmutatnunk nekik, hogy hogyan lehet a világot szabaddá tenni.

Mind az ötötöket meghívlak egy általatok választott helyszínre, ahol rendezhetjük a nézeteltéréseket, megbocsáthatunk, gyógyulhatunk, és aztán létrehozhatunk egy egyesített fénymezőt, szeretetmezőt és támogató mezőt. Ha ilyen erős és elszánt emberek találkoznak egy helyen, akkor sok szinkronicitás történhet. Egyesült erővel kidolgozhatunk egy stratégiát arra, hogy hogyan segíthetjük leginkább a bolygó felszabadítását.

Tudom, hogy mind az öt, fentebb említett ember barátai olvassák a blogomat. Kérlek, adjátok ezt tovább nekik, mert lehet, hogy túl elfoglaltak, hogy ezt maguktól észrevegyék és elolvassák.

Ha vezettetést éreztek, kapcsolatba léphettek velem a cobraresistance@gmail.com email címen, és egyeztethetjük a dolgokat.


A Fény győzelme!


Frissítés:


Ahogy azt már a kommentek résznél írtam, nem szükséges a személyes találkozó. Skype-on vagy más hasonló módon is csinálhatjuk. A személyes találkozó több szinkronicitást tesz lehetővé, de néhányan úgy érezhetik, hogy ez bizonyos kockázatot is felvet, vagy megvalósíthatatlannak ítélhetik. A résztvevő egyéneknek kell ezt eldöntenie és a legjobb megoldást választania.

A megszólított emberek közül néhányan már válaszoltak. Az én célom csupán az, hogy összehozzam őket, hogy harmonikusabb, produktívabb és konstruktívabb módon beszéljenek egymással.


http://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások