Telos

Spirituális hírek, fordítások

A lehetőség ablaka

Cobra Logo
  1. április 27., péntek

A lehetőség ablaka

Az isteni beavatkozás lehetőségének ablaka készül megnyílni a Föld bolygón. Ennek az ablaknak a belépési pontja a Világ Felszabadításának Napja május 5-én. Az ablak fordulópontja a május 20-i napfogyatkozás. Az ablak kilépési pontja pedig a június 5-i Vénusz tranzit. Amíg ez az ablak nyitva van, a Forrás folyamatos Fényvillanásokat fog közvetlenül a Földre küldeni az AN átalakítás lineáris fázisáramlásos közvetlen dimenzióátalakító rendszerén keresztül.

Lights

Ez az időablak a legvalószínűbb időkeret az Eseményre. Egyáltalán nem garantálhatom, hogy az Esemény meg fog történni ebben az időkeretben, mivel egy olyan univerzumban élünk, ahol szabad akarat van, és a Fény és a Sötétség közötti háború még nem ért véget ezen a bolygón. Azonban pont ez a Lehetőség Ablaka – egy nagyszerű lehetőség, hogy együtt, kollektíven véghez vigyük ezt az áttörést.

A Komplexitás hullám elemzés azt mutatja, hogy ez az időkeret a legkomplexebb (legösszetettebb) időszak az ismert történelmünkben, még a híres 2012. december 21-ét is felülmúlja. Ez azt jelenti, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb lehetőséget rejtő, leginstabilabb, leginkább bejósolhatatlan időszak. Minden főbb szereplőt érint, és nagyon nagy a kockázat.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások