Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Világ Felszabadításának Napja – frissítés

Cobra Logo
  1. április 26., csütörtök

A Világ Felszabadításának Napja – frissítés

Ennek tényleg híre ment, és egy nap alatt 100.000 emberhez ért el. De olvasni róla egy dolog, és ténylegesen elvégezni a vizualizációt 2012. május 5-én teljesen más dolog. A lehető legtöbb embert arra bátorítom, hogy ténylegesen vegyen részt a meditációban, bár lehet, hogy náluk a kora reggeli órákra esik a vizualizáció.

A kívánt hatás eléréséhez szükséges kritikus tömeg ehhez a vizualizációhoz 118.000 ember a világon, akik közös figyelmi fókusszal ténylegesen elvégzik a meditációt. Ha számításba vesszük, hogy az emberi koncentrálóképesség és a meditációs ismeretek nem tökéletesek, a kritikus tömeghez 144.000 emberre van szükségünk.

Light Explosion

Meg tudjuk csinálni! Még jobban el kell terjeszteni a hírét! Emberek millióihoz kell elérnie, hogy elérjük azoknak az embereknek a kritikus tömegét, akik valóban megcsinálják a meditációt. Kérem, hogy posztoljátok ki a honlapjaitokon és a blogjaitokon. Ha ismertek valamilyen alternatív media csatornát, nekik is elküldhetitek. Létrehozhattok egy Facebook csoportot azokból az emberekből, akik a ti lakhelyetek közelében végzik csoportban ezt a meditációt. Csinálhattok erről egy videót is, amit kitesztek a YouTube-ra. Ha van kapcsolatotok az Elfoglaló mozgalmon (Occupy Movement) vagy az Anonymous mozgalmon belül, talán ők is szívesen terjesztik ennek a meditációnak a hírét.

(Az Elfoglaló mozgalom egy nemzetközi civil tiltakozás, amely 2011 végén alakult meg, és a gazdasági-társadalmi egyenlőtlenségek, a bankok és az üzleti világ ellen tiltakozik, jelmondata: “Mi vagyunk a 99%!” Bővebb információk itt találhatók róla:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Elfoglal%C3%B3_mozgalom )


(Az Anonymous mozgalom egy hekkerekből álló, 2003 óta működő mozgalom, melynek célpontjai kormányok, kormányzati intézmények, kormányügynökségek, vállalatok és a szcientológiai egyház. Tagjai kibertámadásokat intéznek e célpontok ellen, nyilvános helyeken gyakran Guy Fawkes maszkban jelennek meg, videóikban pedig hangtorzító programokon keresztül adnak ki információkat a közembereknek. Magukat “Anon”-oknak nevezik. 2017 óta a csoport Q-t – egy informátor csoportot – tekinti vezetőjének, azóta ők a “Q-Anon”-ok. Bővebb információ róluk itt található:

https://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_(hacker_group) )


A sok kérésnek eleget téve ennek a meditációnak az ideje néhány helyre meghatározva:


  • május 5-e 17:30 a HAST időzóna szerint (Hawaii, USA)

  • május 5-e 19:30 az AKDT időzóna szerint (Alaszka, USA)

  • május 6-a 5:30 a SAST időzóna szerint (Dél-Afrika)

  • május 6-a 6:30 az EEST időzóna szerint (Bulgária)

  • május 6-a 7:30 a MSK időzóna szerint (Moszkva)

  • május 6-a 9:00 az IST időzóna szerint (India)


Ha a te lakhelyed nincs a listán, akkor az időzóna térképen itt megtaláhatod:


http://www.timeanddate.com/time/map/


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások