Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! A VILÁG FELSZABADÍTÁSÁNAK NAPJA

Cobra Logo
  1. április 24., kedd

TERJESSZÉTEK! A VILÁG FELSZABADÍTÁSÁNAK NAPJA

2012.05.05.

Itt az ideje, hogy cselekedjünk! Itt az ideje, hogy a világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Ezért kis és nagy csoportokban, egyénekként és párokként fogunk találkozni idén májusban, a telihold bepontosodásának idején. Közülünk több millióan fognak összegyűlni és vizualizálni a bolygónk felszabadítását a központi bankok bankárainak zsarnoksága alól, és a történelmünk során először lesz lehetőségünk a Föld szabad polgáraiként saját sorsunkat alakítani.

Létezik egy terv a bankvilág Cabal tagjainak letartóztatására az emberiség ellen elkövetett bűneikért, amelyet a katonaság pozitív oldalt képviselő emberei dolgoztak ki, és amit a civil hatóságok is támogatnak. A vizuaalizációnk ezt a tervet fogja támogatni, hogy ez a lehető leghamarabb megvalósulhasson, a lehető legkevésbé erőszakos módon és a lehető legsimábban. Azokat a bátor hősöket fogjuk támogatni, akik segítik ezt a tervet végrehajtani. Ilyesmi azelőtt soha nem történt ezen a bolygón. Itt a lehetőség számunkra, hogy részesei legyünk!

Közös erőfeszítésünk lesz ezen a napon az a gyújtópont, ami aktiválni fogja a tervet, hogy megvalósulhasson. A május 5-i vizualizációnk a mi szabadság- és függetlenségi nyilatkozatunk. Terjesszétek! Osszátok meg az egész világon!

Earth

Ezt a vizualizációt ugyanabban az időben fogjuk végezni, a telihold pillanatában, ami idén május 5-én és 6-án lesz (időzónától függően). A pontos idők a különböző iőzónákban itt találhatók:


  • május 5-e 20:30 a PDT időzóna szerint (Los Angeles, USA)

  • május 5-e 21:30 a MDT időzóna szerint (Denver, USA)

  • május 5-e 22:30 a CDT időzóna szerint (Houston, USA)

  • május 5-e 23.30 az EDT időzóna szerint (New York, USA)

  • május 6-a 4:30 a BST időzóna szerint (London, UK)

  • május 6-a 5:30 a CEST időzóna szerint (Párizs)

  • május 6-a 11:30 a CST időzóna szerint (Peking)

  • május 6-a 12:30 a JST időzóna szerint (Tokió)

  • május 6-a 13:30 az AEST időzóna szerint (Sydney)


Instrukciók:


  1. Lazítsd el az elmédet és a testedet úgy, hogy pár percig figyeled a légzésedet.

  2. Vizualizáld, ahogy a civil hatóságok letartóztatják a központi bankok olyan bűnözőit, mint a Rothschildok és a Rockefellerek, és ennek a háttérhatalomnak (Cabal) az egyéb tagjait, mint például Henry Kissinger, stb. Vizualizáld, ahogy ez a folyamat békésen és simán zajlik mindenhol a világon. Vizualizáld, ahogy a világ felszabadul a pénzügyi rabszolgaság alól, szabaddá válik minden gonosz diktátortól és korrupt politikustól.

  3. Vizualizálj egy fényes jövőt az emberiségnek, amelyben bevezetnek egy új, igazságos pénzügyi rendszert, amelyben az összes adósságot eltörlik, nyilvánosságra hozzák a humanitárius projektekre szánt jóléti alapokat, bemutatják a fejlett technológiákat, meggyógyítják az ökoszisztémát, az emberi lények pedig végre felszabadulnak minden elnyomás alól.


Jogi nyilatkozat: ennek a vizualizációnak a dátuma (május 5-e) nagy valószínűséggel NEM az a dátum, amikor ezek a tömeges letartóztatások megtörténnek.


Bővebb információ a tömeges letartóztatásokról:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/02/20120402-3

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/freedom-reigns-mass-arrests-for-cabal_9155.html


Friss információk a Világ Felszabadításának Napjáról:


http://2012portal.blogspot.com/

Hozzászólások