Telos

Spirituális hírek, fordítások

A félelmek eloszlatása

Cobra Logo
  1. április 22., vasárnap

A félelmek eloszlatása


2012-es pólusváltás: ez nem fog megtörténni. Az igaz, hogy a Föld geológiai múltjában sok tengelyeltolódás történt, de semmilyen tudományos vagy spirituális bizonyíték nem jelzi ezt előre erre az évre. Az egyetlen dolog, ami ebből igaz, az, hogy a bolygó mágneses (nem a fizikai!) tengelye meglehetősen gyorsan mozog, körülbelül 25 mérföldet évente. Ez csak annyit jelent, hogy az iránytű minden évben egy kicsit más irányba mutat.

2012-es apokalipszis: nem lesz semmilyen drasztikus kataklizma ebben az évben. A Fénymunkások szüntelen munkája és a sok Isteni Beavatkozás ezt biztosította. Az apokalipszis valójában egy görög szó, ami feltárást (kinyilvánítást, kinyilatkoztatást - a ford.) jelent, nem kataklizmát. Igen, a feltárás meg fog történni, amikor a fátylak fellebbenek, és újra összekapcsolódunk a Forrással.


Földönkívüli invázió: ez nem fog megtörténni azon egyszerű oknál fogva, hogy már réges-régen megtörtént, és úgy tűnik, senki sem vette észre. A Cabal tagjai olyan lelkek, akik más csillagrendszerekből jöttek, és nagyon régen megszállták a Földet, és folyamatosan itt reinkarnálódtak, egészen mostanáig.

Nem maradtak már gonosz földönkívüliek az univerzumban, ebben a galaxisban vagy a naprendszerünkben. A Galaktikus Konföderáció évekkel ezelőtt eltakarította őket a galaxisból, az Ellenállási Mozgalom pedig a naprendszerünkből. A mély földalatti katonai bázisokban sem maradt már belőlük egy sem. Évekkel ezelőtt megtisztították ezeket is. Szóval, ha olyan beszámolókat olvasol, amelyekben reptiliánok és jószándékú földönkívüliek csatáiról van szó, akkor azok nem igazak.

Csak néhány földalatti katonai bázis legfelső részei maradtak hátra. Ott nincsenek már reptiliánok (hüllők), vagy más negatív csoportok, csak számítógépeket, felszereléseket és fegyvereket lehet ott találni, beleértve azokat, amik az egzotikus fegyverekből megmaradtak. Ezeknek a bázisoknak egy részét biztonsági menedékként szánták a Cabal tagjai számára vészhelyzet esetén. A Pozitív Katonaság gondoskodni fog mindenről, ami ezekből a bázisokból az Esemény idején még megmarad. Az Ellenállás segít majd nekik, amely csak akkor avatkozik be közvetlenül a földalatti bázisok megtisztításába, ha a Pozitív Katonaságnak segítségre lesz szüksége.


Nibiru: nem létezik olyan dolog, hogy Nibiru. Ez az elképzelés Zecharia Sitchintől ered, aki rosszul fordította le a sumér ékírásos táblákat. Nem létezik olyan bolygó, ami majd beleütközik a Földbe, vagy ami akár a Föld közelébe kerülne, megzavarva annak keringési pályáját.

Az igaz, hogy létezik egy X-bolygó, amit "hivatalosan" még nem fedeztek fel, és ezt a bolygót gyakran keverik össze a Nibiruval. De valójában az X-bolygó pályája soha nem kerül közelebb, mint a Plútó, így egyáltalán nem jelent veszélyt a Földre.

Nincs olyan üstökös vagy aszteroida, amely a közeljövőben összeütközne a Földdel. Mindenki biztos lehet abban, hogy a Galaktikus Konföderáció folyamatosan figyeli az összes objektumot a Naprendszerben, és nem fogják hagyni, hogy ezek összeütközzenek a Földdel.


Negatív idővonalak: az idővonalak csupán a Föld bolygón lévő helyzet lehetséges jövőbeli kimenetelei. Egy bizonyos esemény lehetséges jövő-verziói, és ahogy közeledünk az eseményhez, a legtöbbjük össze fog omlani, és amikor megtörténik az a bizonyos Esemény, már csak egy idővonal marad. 2011. november 11-éig a Föld számára már az összes negatív idővonal összeomlott, és a bolygó pozitív jövője már biztossá vált.


Aurora3

Nem lesz semmilyen alternatív Föld. Ezért a fényes jövő garantált a bolygó számára. Ez a bolygó lakóinak legtöbbjére is igaz, leszámítva a Cabal egy kis csoportját, amely nem hajlandó együttműködni az evolúció erőivel.


Klónozás: a Cabal összes klónozó laboratóriumát évekkel ezelőtt bezárta az Ellenállási Mozgalom. Meg kell értenetek, hogy a klónoknak két típusa létezett: a robot klónok, és az olyan klónok, amelyekbe egy lélek inkarnálódott. A lélekkel rendelkező klónokat a mély földalatti katonai bázisokon gyártották. A laborokban növesztett testekbe erős elektromágneses mezőkkel tuszkolták bele a lelkeket az éteri síkról. Ennek már vége.

Tehát nincs klónja sem Bush-nak, sem Rockefellernek. Nincs semmilyen klónja sem Benjamin Fulfordnak, Wilcock-nak, sem Drake-nek. Ők mind valódi emberek, akik szerepet játszanak a dualitás kozmikus drámájának utolsó fejezetében.


Chemtrailek (repülőkről szándékosan permetezett ártalmas vegyi anyagok - a ford.)/kondenzcsíkok: azoknak a jelenségeknek a többsége, amelyeket manapság chemtraileknek gondolnak, valójában csak kondenzcsíkok. A kondenzcsíkok a repülők hajtóműveiből kiáramló vízgőz felhővé sűrűsödései a sztratoszférában, ahol ezek a gépek repülnek. Nem szép látvány, de nem jelentenek veszélyt.

Igen, egy kis százalékuk chemtrail, ami azt jelenti, hogy a kiáramló vízgőzhöz vegyi anyagokat adnak hozzá. Az esetek túlnyomó többségében a pilóták, akik ezeket a gépeket vezetik, egyáltalán nem tudnak róla, hogy részt vesznek a mérgek permetezésében.

A chemtrailek nem olyan veszélyesek, mint gondolnánk. Az atmoszféra hatalmas kiterjedésű, és a mérgező chemtrailek elég gyorsan feloldódnak az emberi lényekre még mindig ártalmas koncentráció alatt. Sokkal jobban aggódjatok a csapvíz miatt, amit megisztok, és az elfogyasztott ételek miatt, amiket a szupermarketben vásároltok.


Illuminátus szimbolika: ez valójában az ősi misztériumiskolák szimbolikája. A szimbólumok az Egyetemes Igazság archetípusainak tükröződései. Pozitív és negatív módon is értelmezhetjük őket. Az Illuminátusok azért használták ezeket a szimbólumokat, mert az Illuminátus csoportok az ősi misztériumiskolákból származnak, melyek tanításait az évezredek folyamán eltorzították, és a szimbólumok eredeti jelentése elveszett.

Tehát legközelebb, amikor egy Nap szimbólumot látsz, ne úgy gondolj rá, mint egy Illuminátus jelképre, hanem mint az örök élet szimbólumára. Ha legközelebb látsz egy kígyó szimbólumot, ne a reptilián faj szimbólumaként gondolj rá, hanem inkább a Kundalini szimbólumaként, a megvilágosodás rejtélyes erőjeként.


Most, hogy a félelmek egy részét eloszlattuk, sokkal fontosabb dolgokra koncentrálhatunk. A részleteket néhány napon belül közzétesszük ezen a weboldalon (2012portal.blogspot.com).


Fordította: Magyar Cobra Csoport


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások