Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új pénzügyi rendszer

Cobra Logo
  1. április 28., szombat

Új pénzügyi rendszer


Ezeknek az információknak a nagy része az okkult (titkos - a ford.) gazdaságot mélyrehatóan ismerő forrásoktól származik, és a világszintű pénzügyi rendszer szerkezetének átalakítására vonatkozik.


Újraindítás


Ez az Esemény idején fog megtörténni, és tulajdonképpen a művelet része.


  1. nap


Amikor kritikus mértékű nyomás nehezedik majd a Federal Reserve-re (amerikai központi bank - FED), rá lesz kényszerítve az adósságok visszafizetésére, amellyel az embereknek tartozik a tisztességtelen műveletei miatt. Mivel a Fed-nek nincs pénze, hogy ezt az adósságot visszafizesse, csődbe fog menni. Ez láncreakciót fog elindítani, és csődöt jelent majd a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), Nemzetközi Pénzügyi Alap (IMF), a Világbank (WB) és a világon az összes központi bank is.

Az extrém árfolyamingadozás a piacokon világszintű tőzsdepiaci összeomlást fog okozni. A tőzsdék be fognak zárni, köztük a New York-i Tőzsde (NYSE) is. Minden pénzügyi eszköz, mint például az elővételi jogok és hitel nemteljesítési csereügyletek (CDS), le lesz nullázva.

Minden titkos számlát zárolnak és lenulláznak. A Cabal minden nyilvános bankszámláját lefoglalják. Minden jelzálog érvényesítést befagyasztanak majd, ahogy az összes állami és magánadósságot (jelzálogot, kölcsönöket, hitelkártya adósságokat) is.


2-7. nap


A bankok zárva lesznek, és nagy lesz a bizonytalanság és a zavarodottság. Egyes vállalkozások ideiglenesen be fognak zárni. Néhányuk, amelyek nyitva maradnak, talán elfogadnak készpénzt, mások viszont csak arany- vagy ezüstérméket fognak elfogadni. A hitelkártyákat nem fogják elfogadni, mivel a rendszer össze fog omlani. Kisebb problémák lehetnek majd az ellátási rendszerben, ezért bölcs dolog lenne valamennyi élelmiszert és üzemanyagot felhalmozni.


Újraértékelés (Revaluation - RV)


Körülbelül 1 héttel az Esemény után


Még mindig lehetnek enyhébb problémák az ellátási rendszerben.


Új pénzügyi rendszert vezetnek be, aminek a Jamasita arany lesz a fedezete. Ezt az aranyat olyan helyeken fogják tárolni, amelyeket még nem lehet nyilvánosságra hozni. A Jamasita arannyal nem fognak kereskedni a nyílt piacokon. Ennek az új rendszernek az alapját az amerikai dollárból, az euróból, a brit fontból, a svájci frankból, a japán jenből és a kínai jüanból álló valutakosár (pénznemek csoportja - a ford.) alkotja majd.


Treasure

Azok a bankok, amelyek nem álltak szoros kapcsolatban a Federal Reserve-vel, és nem mentek csődbe, újra ki fognak nyitni. Nem számolhatnak majd fel kamatot. A teljes könyvelésük teljesen átlátható lesz a nyilvánosság számára. A tőzsde nem fog kinyitni.

Lesz egy újraértékelés. Ez azt jelenti, hogy a valutaárfolyamok a különböző pénznemek között változni fognak, de nem drasztikusan. Sokkal valósabban fogják tükrözni a nemzetek valós termelőképességét. Az iraki dínár értéke nem fog nagyon felmenni, sok ember spekulációival ellentétben. A Federal Reserve bankjegyei, az euró bankjegyek más bankjegyek széles körben elfogadottak lesznek, amíg néhány hónapon belül fokozatosan ki nem vonják őket a forgalomból, és új pénzt nem nyomtatnak.

Minden becsületes üzleti megállapodás, szerződés és kötelezettség világszinten érvényben fog maradni és tiszteletben lesz tartva. A Caballal kapcsolatos, bűnözéssel és tisztességtelen interakciókból származó üzleti megállapodásokat el fogják törölni, hatálytalanítják és érvénytelenítik őket.


Néhány héten belül


A multinacionális vállalatokat kötelezni fogják, hogy visszavásárolják a részvényeiket, és ez azután hatékonyan arra kényszeríti majd őket, hogy tönkremenjenek. Fel lesznek osztva, és ezeknek a cégeknek a tisztességes hányada államosításra kerül a saját országukban.

Ezek után jelentik majd be a nyilvánosság előtt a Globális Jóléti Alapok létezését. Ezek az alapok magukban foglalnak kb. 70 billió dollárt a Pozitív Katonasághoz tartozó vagyonos hazafiak pénzéből, 100 billió dollárt a Fehér Sárkány Társaságtól és a Templomos csoportoktól, 120 billió dollárt az Ellenállási Mozgalomtól, és 10 billió dollárt Szent Germain vagyonából. A Globális Jóléti Alapok tartalmazni fogják a Cabaltól származó összes pénzt és vagyontárgyat is.

A Globális Jóléti Alapokat több célra fogják felhasználni. Először is, minden nemzeti, állami és személyi adósság világszerte kifizetésre kerül. Ezt követően minden ember kártérítést kap az egykori Cabal által ellenük elkövetett összes lopásért és bűntettért. Majd a Jóléti Alapokat kiutalják, és humanitárius, környezetvédelmi projekteket, és új, fejlett technológiákat támogató projekteket fognak finanszírozni belőlük. A pénz egy része a Szent Germain Alapból közvetlenül a Fénymunkásokhoz kerül majd, a többi része az Első Kapcsolatfelvétel bevezetéséhez kapcsolódó projekteket fogja támogatni.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások