Telos

Spirituális hírek, fordítások

Implantátumok

Cobra Logo
  1. június 19., péntek

Implantátumok

Ha valaki megint megkérdezi, hogy miért nem történt meg még az Esemény, akkor ismét leírom a választ:

A Föld elsődleges anomáliájának kvantumingadozásai, vagy más szavakkal, a Föld elsődleges anomáliájának akkréciós örvénye, amelyet a plazma implantátum rács tart fenn, és amelyet plazma strangelet és toplet bombák megtorlási mechanizmusai támogatnak, a chiméra háttér-meta-stratégiája. Ezekkel tartják fenn a Föld karantén állapotát, és képesek még mindig megakadályozni az Eseményt, a közzétételt és az első kapcsolatfelvételt.


Vortex

Olvass tovább …

A Cintamani kövek

Cobra Logo
  1. június 8., hétfő

A Cintamani kövek

A Cintamani kövek szent kövek, amelyek a Szíriusz csillagrendszerből érkeztek. Évmilliókkal ezelőtt egy Galaktikus szuperhullám miatt felrobbant a Szíriusz A körül keringő bolygó. A bolygó darabjai szétszóródtak minden irányba és néhányuk elérte a Földet hosszú csillagközi utazásuk során.

Olvass tovább …

A Ganümédész Portál

Cobra Logo
  1. április 19., Vasárnap

A Ganümédész Portál

A Jupiter legnagyobb holdján található Ganymede portál a Naprendszerünk legfontosabb helye.

A legerősebb energetikai átjáró Naprendszerünkben, amely a Galaktikus Központi Naphoz vezet. A Szíriusz az egyik egy köztes állomás a Galaktikus Központ és a Ganümédész Portál között, amely lecsökkenti a Galaktikus Nap energiájának rezgését olyan szintre, amelyet a Naprendszerünk magába tud szívni.

Olvass tovább …

A Vörös és a Kék

Cobra Logo
  1. február 20., Péntek

A Vörös és a Kék

Új ciklusba léptünk, a kínai Kecske évébe. Ez az az idő, amikor a győzelem szelídséggel, és nem brutális erővel érhető el:

Stronger

Minél erősebbé válsz, annál szelídebb legyél

Tovább a teljes cikkre …

Ordo Bucintoro

Cobra Logo

Thursday, October 14, 2014

Ordo Bucintoro

Van egy bizonyos pozitív titkos társaság, akik drámai hatással voltak a Bolygó sorsára, mivel létrehozták a jelenlegi energiát, amely közvetlenül felelős az űrkutatásért, és amely eredménye lesz az Első Kapcsolatfelvétel is.

Olvass tovább …

Plazma és bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. október 7., Kedd

Plazma és bolygószintű helyzetjelentés

A Kiméra csoport felszámolása folytatódik. A Long Island-i erődjüket nem könnyű eltávolítani, mert kapcsolódik a Fátyol gerincét alkotó plazma skaláris hálóhoz, amely a felszín felett 8,6 mérföld magasságig terjed. Pontosan ez az pont, ahol a Kiméra és az Arkhónok egyesítik erőiket, hogy megvédjék a Föld körüli karantént.

Olvass tovább …

Untersberg

Cobra Logo
  1. szeptember., 24. szerda

Untersberg

Untersberg egy hegy a német-osztrák határon, amely a planetáris felszabadulás egyik kulcsfontosságú örvény pontja.

Sok ezer éven át szolgáltak a hegy barlangjai belépési pontként a hatalmas földalatti alagútrendszerekbe, melyek az Agartha hálózatba vezettek:

Unter1

Majd 1220-ban Isais Istennő (aki Isis egyik megjelenési formája) megjelent egy bizonyos Hubertus Koch nevű templomos lovag előtt, amikor Irakban utazott Ninive közelében, amely nagyon közel van a Hassuna-Szamarra Istennő örvény középpontjához. Az Istennő utasította őt, hogy építsen egy Istennő szentélyt Untersberg közelében, és vigye oda az Istennő örvényt, mert a mongol invázió közeledett a Szamarra örvényhez. Adott neki egy darab Cintamanit is, egy követ a Szíriusz csillagrendszerből, hogy vigye Untersbergbe. Ezután alapította meg Koch az úgynevezett Fekete Kő Urai templomos csoportot, akik a kő, és az Istennő örvény őrzői lettek.

A követ később odaadták a katharoknak, majd a templomosoknak Franciaországban, rövid ideig Adam Weishauptnál, az Illuminátusok alapítójánál volt, később Edward Bulwer-Lytton kezébe került, aki megírta a The Coming Race című híres regényét, majd a fia vitte vissza a Fekete Kő Urainak Bécsbe.

A Cintamani kő a Szent Grál köve, amelyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, határozott lilás fekete színe miatt. A kő célja az implantátumok hálózatának feloldásara és a Fátyol szétesésének elősegítése.

Karl Haushofer egy fekete mágus volt, aki megismertette a Chimera csoportot az emberiséggel. Sikerült rávennie egy csoport plejádi kontaktát, az úgynevezett Vril Lányokat (die Vrillerinnen), és a Fekete Kő Urainak egyik képviselőjét, hogy Berchtesgaden közelében hozzák létre a Vril társaságot, ahol azonnal űrprogramjuk fejlesztésébe kezdtek Winfried Otto Schumann irányítása alatt. Ez volt az első űrprogram kezdete a bolygó felszínén (a nyugati civilizációban. a ford). Schumann, aki később a Gémkapocs hadművelet révén az Egyesült Államokba került, a Wright-Patterson bázison a katonai-hadiipari komplexumnak dolgozott, és jól ismert volt a gyakran félreértett, róla elnevezett Schumann rezonanciáról:

http://www.viewzone.com/vril22.html


Az Aldebaraniak (a plejádiak egyik korábbi frakciója) belementek egy együttműködésbe a Vril társasággal, amely cserébe megígérte, hogy a náci rezsim nem irtja ki tömegesen a zsidókat. Amikor a nácik elkezdték üldözni a zsidókat, a plejádiak 1938 táján minden kapcsolatot megszüntettek a náci rezsimmel.

A nácik az egyik legfontosabb erődjüket Berchtesgaden térségébe helyezték, Untersberg közelében, mert ki akarták használni az Istennő örvény jelenlétének okkult előnyeit.

A II. Világháború után a terület a Chimera csoport egyik legfontosabb erődítményévé vált. Berchtesgaden egy tál alakú völgyben fekszik, hegyekkel körülvéve, ami ideális hely a skaláris hullám technológia kísérletekhez:


Unter4

(http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview.html)

https://web.archive.org/web/20190907161359/http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview.html

http://de.academic.ru/dic.nsf/dewiki/487146


Nemrégiben (2014-ben - a ford. megjegyzése) a chiméra csoportot eltávolították a területről. Most ez az egyik legerősebb Fénypont a bolygón, sok rejtett bejárattal az Ellenállási Mozgalomhoz, és a plejádi csillagrendszerbe vezető további portálokhoz.

Az egész terület egy nagyon erős interdimenzionális portál, amelyet erős mágneses anomália jelez ugyanezen a területen:


Unter5

Az Istennő örvényt a közelmúltban újra aktiválták a Fényerők az Isais Istennő tóban Untersberg közelében:


Isais

Egy darab Cintamani kő visszakerült Untersbergbe. Isis Istennő jelenleg egész Európában harmonizálja az energiákat az Untersberg örvényen keresztül.


U.I.


A Chimera helyzetről frissítést fogok kitenni, amikor eljön az ideje, ami lehet, hogy nem mostanában lesz.


A Fény győzelme közel!


Fordította: MCCS


https://2012portal.blogspot.com

A Chiméra bukása

Cobra Logo
  1. október 14., kedd

A Chiméra bukása

Eljött az idő, hogy több hírrel szolgáljunk a Chiméra csoportról. Egyes részletek talán hihetetlennek fognak tűnni egyes emberek számára, de az igazság furcsább, mint a fikció.

Ez a csoport az Androméda galaxisból származik és a sötét erők vezetői. Humanoid testekben jöttek a Földre 25 000 évvel ezelőtt és karantén alá helyezték a Bolygót. Egy skalár, elektromágneses korlátot építettek a Föld köré (a fátyol), hatásosan megelőzve a pozitív földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételt és így elzárva az emberiséget. Építettek óriási földalatti városhálózatokat, drakonidákat rabszolgahajcsárként és reptiliánokat rabszolgákként használva, és onnan kontrollálták a felszíni lakosságot.

Bucintoro

Olvass tovább …

ISIS?

Cobra Logo
  1. június 18., szerda

ISIS?


Nemrég egy dzsihádista csoport hatolt be Szíriából Irakba és elfoglalta területének egy jelentős részét:

http://www.businessinsider.com.au/isis-controls-shocking-percentage-of-iraq-and-syria-2014-6


A céljuk, hogy egy totalitárius Iszlám államot hozzanak létre ezen a területen és Irak és Szíria Iszlám Államának (ISIS-nek - az angol megfelelő rövidítése) hívják őket.

Ez a csoport a Szaúdiak és az egyesült államokbeli Cabal közös szervezete (a jezsuitákkal és az ő Blackwater/Academi barátaikkal a színfalak mögött):

Olvass tovább …