Telos

Spirituális hírek, fordítások

A helyzet állásának pontosítása

Cobra Logo
  1. május 11., péntek

A helyzet állásának pontosítása


Tömeges letartóztatások

A tömeges letartóztatások MEG FOGNAK történni, és eléggé valószínű, hogy a Lehetőség Ablakán belül fognak megtörténni:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/window-of-opportunity-windowof.html

Magyarul:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/27/20200427/


A tény, hogy néhány hírnök (összekötő ügynök – a ford.) konfliktusba keveredett egymással, nem jelenti azt, hogy a hadműveletet leállították vagy lefújták. A hadművelet a háttérben továbbra is zavartalanul folyik. Tudjatok róla, hogy ezek monumentális változások, és elő fognak idézni néhány reakciót. Az igaz, hogy az Arkhónok és más nem fizikai entitások minden hírnököt és kulcsszereplőt ellenőriznek. Az igaz, hogy az emberek talán még mindig össze vannak zavarodva. De az is igaz, hogy ezt a bolygó felszabadítására irányuló hadműveletet nem lehet leállítani, csak bizonyos mértékig késleltetni. És én (Cobra) további információkkal megpróbálok a lehető legtöbb mindent letisztázni ezen a honlapon (2012portal.blogspot.com).


Első kapcsolatfelvétel a földönkívüliekkel

A pozitív földönkívüli fajokkal való fizikai kapcsolatra csak a Cabal eltávolítása után kerülhet sor. Amikor ez megtörténik, közvetlen információkat kezdek majd el posztolni (nem csatornázott információkat) a plejádiaktól, instrukciókkal az Első Kapcsolatfelvételre vonatkozóan.

Encounter

Olvass tovább …

Főnix hadművelet szinkronicitás

Cobra Logo
  1. május 11., péntek

Főnix hadművelet szinkronicitás


Érdekes megfigyelni, hogy a Főnix hadművelet (Operation Phoenix), amely az Ellenállási Mozgalom egyik szigorúan titkos hadművelete, hogyan vetül ki a kibertérbe. Ezek az emberek talán nem ugyanarról a dologról beszélnek, de talán megtalálhatjuk az igazság töredékeinek kivetülését itt:

(http://psci2012.blogspot.com/2012/05/operation-phoenix-october-surprise-2012.html)

https://web.archive.org/web/20120513115838/https://psci2012.blogspot.com/2012/05/operation-phoenix-october-surprise-2012.html


És még itt is:

(http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/05/11/phoenix/)

https://web.archive.org/web/20120515140529/https://formerwhitehat.wordpress.com/2012/05/11/phoenix/


Most ennyit hozhatok nyilvánosságra. Valami csodálatos fog történni.

A szerk. megjegyzése: bár a két fenti link már nem működik, a következő, 2015. októberi cikk (közel 3,5 évvel e poszt után) egyértelmű bizonyítéka a “Főnix hadművelet szinkronicitás” című írásnak, és jól szemlélteti, hogy ez egy hosszú távú projekt, melynek sok ember szentelte az életét:

http://americannationalmilitia.com/from-drake-fyiit-is-known-as-the-phoenix-project-it-is-designed-to-re-initiate-and-preserve-our-republic-in-the-event-that-our-present-government-fails-which-it-has-a-complexity-of-res/


http://2012portal.blogspot.com

Pontosítások az Arkhónokkal kapcsolatban

Cobra Logo
  1. május 10., csütörtök

Pontosítások az Arkhónokkal kapcsolatban


Ez a bejegyzés az Arkhónokról szóló információk folytatása, melynek az a célja, hogy néhány félreérthető dolgot tisztázzon.

Már az összes fizikai és nem fizikai reptilián, drákói, Arkhón és más negatív entitás teljesen el lett távolítva az egész univerzumból, a galaxisból és a Naprendszerünkből, kivéve egy kis réteget a Föld bolygó felszínén.

Minden reptilián és az egyéb sötét erők teljesen el lettek távolítva az összes földalatti katonai bázisról. Ezek a bázisok most üresek, a bejáratukat lezárták.

Olvass tovább …

Az Arkhónok bukása

Cobra Logo
  1. május 8., kedd

Az Arkhónok bukása

Volt némi kétségem ennek az információnak a posztolásával kapcsolatban, mert néhány ember számára sokkoló lehet, ennek ellenére utasítást kaptam rá, hogy megtegyem. Az elmúlt napok eseményei még inkább meggyőztek róla, hogy most van itt az idő ennek nyilvánosságra hozatalára. Nem azért posztolom ki, hogy félelmet keltsek, hanem hogy információt adjak. Ha tudatában vagyunk a helyzetnek, az egységes tudatunk képes lesz azt megváltoztatni és feloldani. Ez majdnem teljes összefoglalása a fény és sötét erői közötti helyzetnek és a Fény végső győzelmének.

Olvass tovább …

A Világ Felszabadítása tudatosság-folyam

Cobra Logo
  1. május 7., hétfő

A Világ Felszabadítása tudatosság-folyam


A tömegmeditációs eseményünk nagyon jól sikerült. Rögtön a globális vizualizációnk után Japán bezárta az utolsó atomreaktorát:

http://www.france24.com/en/20120505-japan-left-without-nuclear-power-hokkaido-electric-company-closes-last-active-plant-tomari


Ugyan nem értük el a meditációt végző emberek 144.000 fős szükséges kritikus tömegét, elég közel voltunk hozzá, és elég erősek voltunk, hogy egy tudatosság-folyamot indítsunk el, amit nem lehet megállítani, és végül a bolygó felszabadításával fog végződni.


Logo

Olvass tovább …

A Cabal eltávolítása

Cobra Logo
  1. május 2., szerda

A Cabal eltávolítása


Első fázis: Letartóztatások


A Cabal olyan sok kárt okozott a társadalomnak, hogy azonnal meg kell állítani. A Cabal tagjainak letartóztatása az egyetlen még hátralévő eljárás. A New Age mozgalmon belül van pár olyan ember, aki nem ért egyet az eljárással, mondván, az erőszak csak még több erőszakot szül. Nekik meg kell érteniük, hogy ez a tett nem az erőszakot támogatja, hanem az ártatlan embereket védi a Cabal szociopatáitól. Minden egyes nap, amikor ez nem történik meg, a Cabal tettei miatt 25.000 ember hal éhen. Ezért, amint minden készen áll, intézkedni fogunk, hogy a Cabalt eltávolítsuk a társadalomból.

Olvass tovább …

Új pénzügyi rendszer

Cobra Logo
  1. április 28., szombat

Új pénzügyi rendszer


Ezeknek az információknak a nagy része az okkult (titkos - a ford.) gazdaságot mélyrehatóan ismerő forrásoktól származik, és a világszintű pénzügyi rendszer szerkezetének átalakítására vonatkozik.

Olvass tovább …