Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Világ Felszabadítása tudatosság-folyam

Cobra Logo
  1. május 7., hétfő

A Világ Felszabadítása tudatosság-folyam


A tömegmeditációs eseményünk nagyon jól sikerült. Rögtön a globális vizualizációnk után Japán bezárta az utolsó atomreaktorát:

http://www.france24.com/en/20120505-japan-left-without-nuclear-power-hokkaido-electric-company-closes-last-active-plant-tomari


Ugyan nem értük el a meditációt végző emberek 144.000 fős szükséges kritikus tömegét, elég közel voltunk hozzá, és elég erősek voltunk, hogy egy tudatosság-folyamot indítsunk el, amit nem lehet megállítani, és végül a bolygó felszabadításával fog végződni.


Logo

Itt hallgathatjátok meg, hogy Bill Wood mit mond a Világ Felszabadításának Napjáról és erről a pozitív tudatosság-folyamról. Nézzétek meg a videó 13-15. perce közötti részt:

Mass Arrest Video

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=NdNEJ0vX1Nk


Ajánlatos tovább végezni ezt a meditációt, ha vezettetést érzel rá. Ha ezt végzed, azzal tovább erősíted a tudatosság-folyamot a bolygó felszabadításáért. Bármikor elvégezheted, amikor szeretnéd, vagy csatlakozz a heti csoportmeditációinkhoz, amelyek minden vasárnap este 7-kor lesznek megtartva minden időzónában a helyi idő szerint. Facebook csoportokat is létrehozhattok erre a célra.

További globális meditációs események is lesznek még, amelyek a tudatosság-folyamot erősítik. Ezen a blogon lesznek meghirdetve, amikor elérkezik az idő.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások