Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Cabal eltávolítása

Cobra Logo
  1. május 2., szerda

A Cabal eltávolítása


Első fázis: Letartóztatások


A Cabal olyan sok kárt okozott a társadalomnak, hogy azonnal meg kell állítani. A Cabal tagjainak letartóztatása az egyetlen még hátralévő eljárás. A New Age mozgalmon belül van pár olyan ember, aki nem ért egyet az eljárással, mondván, az erőszak csak még több erőszakot szül. Nekik meg kell érteniük, hogy ez a tett nem az erőszakot támogatja, hanem az ártatlan embereket védi a Cabal szociopatáitól. Minden egyes nap, amikor ez nem történik meg, a Cabal tettei miatt 25.000 ember hal éhen. Ezért, amint minden készen áll, intézkedni fogunk, hogy a Cabalt eltávolítsuk a társadalomból.


Második fázis: Ítélethozatal


Az Esemény után a Cabal tagjai börtönbe kerülnek majd, ahol nem lesz semmilyen kapcsolatuk a külvilággal, és egymástól is el lesznek különítve.

Ezután megkezdődik az ítélethozatali eljárás, amelyben az emberiség egy egészként vesz majd részt. Látni, hogy ezeket a bűnözőket végül felelősségre vonják a tetteikért, tömeges katarzist és drámai gyógyulást fog hozni az emberiség számára. Az emberiség egy egészként fog dönteni arról, hogy mi történjen ezekkel az egyénekkel, hogy egy új egyensúlyt érjünk el.

Néhányuknak amnesztiát biztosítanak majd. Ez főleg azokra vonatkozik, akik az Illuminátusok közé születtek, és lényegében nem volt más választásuk, mint hogy követik a programot, vagy végeznek velük. Sok jó lélek van közöttük, akik ki akarnak ebből kerülni. Néhányan ezt már megtették, és most a Fényért harcolnak. Sokan szökni fognak majd, pont mielőtt a letartóztatások elkezdődnek. Az Illuminátusok fiatalabb generációi közül sokan nem értenek egyet a programmal, és néhányan titokban segítik a Fényerőket a Cabal megbuktatásában. Az Esemény után pszichológiai segítséget fognak felajánlani számukra, és képesek lesznek integrálódni a társadalomba.

A Cabal sok tagja számára nem biztosítanak majd amnesztiát. Nekik ki kell majd egyenlíteniük múltbeli cselekedeteiket. Azok, akik ezt nem képesek vagy nem hajlandók megtenni, el lesznek távolítva a bolygóról.

Balance

Ennek törvényes folyamatnak kell lennie, amely során az emberiség egy egészként hoz majd ítéletet. Semmilyen magánjellegű boszorkányüldözés nem lesz megengedve, mert megfosztja a többieket a katarzistól és a folyamat kiegyensúlyozásától. Ezt nem bosszúból teszik majd, hanem hogy helyreállítsák az egyensúlyt. A bosszú egy csapda, amely semmit nem old meg. Csak emlékezz vissza, mi történt a francia forradalom idején. Az Esemény után a korábbi Cabal-tagokkal szemben semmilyen magánjellegű, erőszakos cselekmény nem lesz eltűrve, és a szokásjog szerint bűncselekményként fogják kezelni.


Harmadik fázis: Integrálódás a társadalomba vagy részekre bontás a Központi Napban


Azok, akik múltbeli cselekedeteik következményeit kiegyenlítették, megkezdik a társadalomba való integrálódásuk folyamatát. Az új társadalomban nem lehet semmilyen tisztségük. Bárki, aki az új társadalomban valamilyen tisztséget szeretne betölteni, egy antiszociális személyiségzavart (szociopátia) szűrő tesztet kell elvégeznie. Ez a teszt fogja meghatározni, hogy képesek-e anélkül ellátni a hivatalukat, hogy az embereknek kárt okoznának.

A Cabal legtöbb tagja szociopata - ami röviden azt jelenti, hogy nem képesek azokra a pozitív érzelmekre, melyek emberré tesznek minket. Ez a cikk elég jól összefoglalja, hogy kik a szociopaták (az antiszociális személyiségzavarban szenvedők), és hogy hogyan viselkednek:

http://www.mcafee.cc/Bin/sb.html


Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar


A Cabal azon tagjait, akiket eltávolítanak a bolygóról, a Galaktikus Bíróság elé viszik, és a Galaktikus Kódex III. bekezdése alapján fognak velük kapcsolatban ítéletet hozni:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/galactic-codex-normal-0.html


Magyarul itt:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/20120404/


Magyarul a Galaktikus Kódex videó formájában itt:

https://www.youtube.com/watch?v=Qy2wpSlQuVw


III. bekezdés: Az egyensúly törvénye

Minden érző lény, amely azt választotta, hogy a Galaktikus Kódex alapelveivel ellentétesen él és cselekszik, és aki elutasítja, vagy most nem képes azokat elfogadni, és múltbeli tetteinek következményeit kiegyensúlyozni, azt a Központi Napba viszik, alapvető lényegi esszenciáira bontják, és megint elölről kezd egy új evolúciós ciklust.


Néhányuk képes lesz elfogadni a Fényt és kiegyensúlyozni múltbéli cselekedeteinek következményeit. Először virtuális valóság szimulációs kamrákba kerülnek majd, hogy megértsék, hogyan érezték magukat az áldozataik, azután pedig mindent meg fognak tenni, amit csak tudnak, hogy helyrehozzák a helyzetet. Ezután integrálják őket a Galaktikus társadalomba.

Mások nem lesznek képesek vagy nem akarják majd elfogadni a Fényt, és nem fogják kiegyensúlyozni múltbéli cselekedeteik következményeit. Ők helyrehozhatatlanok, és a Galaktikus Központi Napba viszik őket szerkezetátalakításra.

Személyiségüket és lélekesszenciájukat az Elektromos Tűz segítségével alapvető elemi esszenciájukra bontják. A Központi Nap elektromos tüze szétbontja a kauzális testüket (a lélek hordozóját). Ezután a lélek egyéniesült (individualizált) szikráját feloldják, az összes emlékét és egyéni vonását kitörlik. Visszatér a Forráshoz, és elölről kezd egy új evolúciós ciklust.

Ez a folyamat az Első Kapcsolatfelvétel előtt be fog fejeződni. A Földön a Galaktikus Konföderációval történő Első Kapcsolatfelvétel után az Univerzumban nem létezik majd semmilyen sötét individuum.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások