Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Világ Felszabadításának Napja – frissítés

Cobra Logo
 1. április 26., csütörtök

A Világ Felszabadításának Napja – frissítés

Ennek tényleg híre ment, és egy nap alatt 100.000 emberhez ért el. De olvasni róla egy dolog, és ténylegesen elvégezni a vizualizációt 2012. május 5-én teljesen más dolog. A lehető legtöbb embert arra bátorítom, hogy ténylegesen vegyen részt a meditációban, bár lehet, hogy náluk a kora reggeli órákra esik a vizualizáció.

A kívánt hatás eléréséhez szükséges kritikus tömeg ehhez a vizualizációhoz 118.000 ember a világon, akik közös figyelmi fókusszal ténylegesen elvégzik a meditációt. Ha számításba vesszük, hogy az emberi koncentrálóképesség és a meditációs ismeretek nem tökéletesek, a kritikus tömeghez 144.000 emberre van szükségünk.

Light Explosion

Olvass tovább …

TERJESSZÉTEK! A VILÁG FELSZABADÍTÁSÁNAK NAPJA

Cobra Logo
 1. április 24., kedd

TERJESSZÉTEK! A VILÁG FELSZABADÍTÁSÁNAK NAPJA

2012.05.05.

Itt az ideje, hogy cselekedjünk! Itt az ideje, hogy a világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Ezért kis és nagy csoportokban, egyénekként és párokként fogunk találkozni idén májusban, a telihold bepontosodásának idején. Közülünk több millióan fognak összegyűlni és vizualizálni a bolygónk felszabadítását a központi bankok bankárainak zsarnoksága alól, és a történelmünk során először lesz lehetőségünk a Föld szabad polgáraiként saját sorsunkat alakítani.

Olvass tovább …

A félelmek eloszlatása

Cobra Logo
 1. április 22., vasárnap

A félelmek eloszlatása


2012-es pólusváltás: ez nem fog megtörténni. Az igaz, hogy a Föld geológiai múltjában sok tengelyeltolódás történt, de semmilyen tudományos vagy spirituális bizonyíték nem jelzi ezt előre erre az évre. Az egyetlen dolog, ami ebből igaz, az, hogy a bolygó mágneses (nem a fizikai!) tengelye meglehetősen gyorsan mozog, körülbelül 25 mérföldet évente. Ez csak annyit jelent, hogy az iránytű minden évben egy kicsit más irányba mutat.

Olvass tovább …

Japán elengedi Mianmar 3,7 milliárd dolláros adósságát – köszönjük, Fehér Sárkányok!

Cobra Logo
 1. április 22., vasárnap

Japán elengedi Mianmar 3,7 milliárd dolláros adósságát – köszönjük, Fehér Sárkányok!


A japán kormány szombaton azt nyilatkozta, hogy elengedi Mianmar kb. 300 milliárd yen-es (3,7 milliárd USD) adósságát és újra elindítja fejlesztési segélyeit, hogy ilyen módon támogassa Mianmar demokratikus és gazdasági reformjait.

A kormány a Yoshihiko Noda japán miniszterelnök és Thein Sein, Mianmar elnöke közötti találkozó után tette meg a bejelentését, a Mekong folyó körüli régió öt nemzetének vezetői közötti csúcstalálkozót követően.


Itt olvashatsz többet a témáról:

http://www.usnews.com/news/world/articles/2012/04/21/japan-to-forgive-37-billion-of-myanmars-debt

http://www.reuters.com/video/2012/04/21/japan-forgives-myanmar-debt?videoId=233733117&videoChannel=117760


https://2012portal.blogspot.com

A Galaktikus Háborúk vége – a Fény felülkerekedik a Sötétségen

Cobra Logo
 1. április 22., vasárnap

A Galaktikus Háborúk vége – a Fény felülkerekedik a Sötétségen


A fény győzedelmeskedni fog a sötétség felett és száműzi a sötétséget. A sötétség olyan lesz, mintha soha nem is létezett volna, és a sötétség forrása szét fog oszlani. A tökéletlenség ki lesz tépve a gyökereinél fogva, és le lesz vetve a sötétségbe, a fény pedig visszahúzódik fel, a gyökereihez.”

Nag Hammadi Kódexek: A világ eredete című részből

(A fordító megjegyzése: A gnosztikus tekercsek magyar fordításában ez a rész így szerepel: “A fény majd […] a sötétséget és eltörli azt: olyan lesz, mintha soha nem is létezett volna. És az a dolog melynek a sötétség adott hátteret, szét fog oszlani. És a tökéletlenség ki lesz tépve a gyökereinél fogva (és levetve) a sötétségbe. És a fény visszahúzódik fel, a gyökereihez.” - A teljes Nag Hammadi Gnosztikus Könyvtár, Angyali Menedék Kiadó, 2020.)

Olvass tovább …

Informátorokat keresünk

Cobra Logo
 1. április 18., szerda


Informátorokat keresünk

Ha bármilyen valóban jelentőségteli és hiteles információval rendelkezel az Eseményről vagy a jelenlegi helyzetről, elküldheted a cobraresistance@gmail.com email címre, és ha értékesnek bizonyul, lehet, hogy közzétesszük ezen a blogon.


 1. Ha nyilvánosságra kívánod hozni az információid forrását, kérlek, ezt tisztán fogalmazd meg az emailedben!

 2. Ha névtelen kívánsz maradni, írd az emailed tárgy mezőjébe, hogy névtelen forrás. Ha megjelenik, úgy fogjuk közzétenni, hogy névtelen forrástól érkezett.

 3. Ha nem akarod, hogy a tőled kapott információt közzétegyük vagy megemlítsük ezen a blogon, írd az emailed tárgy mezőjébe, hogy “Cobra only” (“csak Cobrának”).

 4. Ne küldjetek csatornázott anyagokat!

 5. Ne küldjetek kérdéseket és hozzászólásokat! Ezeket elküldhetitek minden egyes bejegyzés alatt a hozzászólások résznél ezen a blogon. Ha lesz időm, lehet, hogy válaszolok rájuk.


Köszönöm a segítségeteket a Fény győzelméhez!


https://2012portal.blogspot.com

A Fényerők és a Sötét erők

Cobra Logo
 1. április 17., kedd

A Fényerők és a Sötét erők


POZITÍV CSOPORTOK


Lightforce

Galaktikus Konföderáció (Galactic Confederation)

Galaktikus Föderációnak is nevezik. Ez olyan pozitív civilizációk laza konföderációs uniója ebben a galaxisban, mint a plejádiak, a szíriusziak, az arktúrusziak, stb. A vezetői Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Az Ashtar Parancsnokság ennek az egyik részlege, melynek elsődleges feladata a Föld bolygó felszabadítása a sötét erők hatalma alól.

Olvass tovább …

A fény győzelme

Cobra Logo
 1. április 15., vasárnap

A fény győzelme

A Fény győzelme matematikai bizonyossággal fog megtörténni. A hiperdimenzionális fizikában létezik egy törvény, amelyet szintropikus egyenlőtlenségnek hívnak. A törvény kimondja, hogy az Univerzum teljes entrópiája az idő múlásával csökken, mert az Univerzum nem zárt rendszer. Az entrópia tényleges csökkenését az idővektor határozza meg, amely mindig a múltból a jövőbe mutat. Mindez azt jelenti, hogy egy adott időpontban az Univerzum teljes entrópiája olyan szintre csökken, amely biztosítja a Fény abszolút győzelmét a teljes sötétség felett.

Olvass tovább …

Isteni beavatkozás fényvillanás április 13-án

Cobra Logo
 1. április 14., szombat


Isteni beavatkozás fényvillanás április 13-án


Pénteken, április 13-án egy új energiavillanás érkezett közvetlenül a Forrástól a Föld bolygó felszíne felé. Ennek az energiasugárnak az volt a célja, hogy a régi energiát leváltsa, és biztosítsa az előrehaladást a bolygó felszabadítási folyamatának befejezése felé. A gluon részecske hullám kvantumhab jele harmonikusabb lett. Egyszerűbben kifejezve, több fény sugárzik majd a Föld bolygó felé.

Spacewarp2.jpg

Olvass tovább …

AZ ESEMÉNYEK FELGYORSULÁSA

Cobra Logo
 1. április 14., szombat


AZ ESEMÉNYEK FELGYORSULÁSA


Április 13-a péntek egy akciódús nap volt. Az Ellenállási Mozgalom végre elhárította (az ő szempontjukból) a fő akadályt, amely blokkolta az Esemény előidézését. Az Ellenállás bizonyos kulcsfontosságú ügynökeit elhelyezték a pozícióikban. Néhány kisebb előkészületet még meg kell tenni, de azután minden készen áll, ami az Ellenállást illeti.

Pénteken ezek a főbb események a Föld bolygó-karantén megszüntetésének folyamatát is elindították, és megkezdődtek az előkészületek az Első Kapcsolatfelvételre.

A bolygó felszínén is van pár fejlemény, amelyeket be kell fejezni, mielőtt az Esemény megtörténhet. Először is, nagyon nagy nyomás van a Cabal felől a bankszektoron, tulajdonképpen aggódnak. Másodszor is egy jogi folyamat indult el, amely biztosítja majd egy új civil hatóság megalakulását, amely végül felhatalmazza majd a katonaságot, hogy támogassa az Eseményt. Sok minden történik, de a tömegmédia nem számol be róluk. A tömegmédiára nehezedő nyomás tetőzik, és hamarosan még több kiszivárogtatott információra lehet számítani a fősodratú médiában (MSM – Main Stream Media).

A következő néhány héten az események fel fognak gyorsulni.


https://2012portal.blogspot.com/