Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Fényerők és a Sötét erők

Cobra Logo
  1. április 17., kedd

A Fényerők és a Sötét erők


POZITÍV CSOPORTOK


Lightforce

Galaktikus Konföderáció (Galactic Confederation)

Galaktikus Föderációnak is nevezik. Ez olyan pozitív civilizációk laza konföderációs uniója ebben a galaxisban, mint a plejádiak, a szíriusziak, az arktúrusziak, stb. A vezetői Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Az Ashtar Parancsnokság ennek az egyik részlege, melynek elsődleges feladata a Föld bolygó felszabadítása a sötét erők hatalma alól.

Sok tachyonikus membránnal álcázott fizikai anyahajójuk van a Föld körül, és ezért nem észlelhetőek a Cabal egyetlen optikai vagy radar berendezése számára sem. Már számos alkalommal akadályozták meg az atomháborút a Földön. Ugyanígy sok földrengést is megakadályoztak azzal, hogy stabilizálják a tektonikus lemezek aktivitását. Fő motivációjuk az, hogy a spirituális fejlődésük eredményeként elért boldogságot és szeretet megosszák a nem ilyen szerencsés Föld lakosságával.

Erőteljes dezinformációs kampány folyik a Galaktikus Konföderáció ellen, amely az 1990-es évek közepén kezdődött, mivel a Cabal rájött, hogy a Galaktikus Konföderáció komoly fenyegetést jelent az Új Világrend létrehozására vonatkozó terveikre. A Konföderáció sok földi kapcsolattartója intenzív Monarch elmeprogramozásnak volt kitéve, és tulajdonképpen az „Ashtar Parancsnokság” kifejezést azért hozták létre, hogy ez a kifejezés nyomógombként szolgáljon, erős tagadási alternatívákat aktiváljon. Ez a programozás eredményezte azt is, hogy a legtöbb csatornázó elvesztette a kapcsolatot a Konföderációval, és helyette az asztrális rétegekből (negyedik dimenzió – a ford.) kezdtek el csatornázni. Ez hozzájárult ahhoz, hogy még inkább megbízhatatlan forrásnak minősítsék a csatornázást, mint felsőbb dimenziókból származó információforrást. Ma már csak nagyon kevés megbízható csatorna van, de ez nem változtat a tényen, hogy a Galaktikus Konföderáció egy rendkívül erős és megbízható erő, amely az Első Kapcsolatfelvétel idején fel fogja fedni magát.


Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement)

Ez egy szabadságharcosokból álló csoport, akik földalatti lakóházaikban élnek a földkéreg felső részében. Állandó fizikai kapcsolatban állnak a Himalája és Bora-Bora szigete alatt található földalatti plejádi bázisokkal. A nyilvánosság előtt hivatalos képviselőjük Cobra.

A Konföderáció segítségével minden még megmaradt reptilián erőtől megtisztították ezt a Naprendszert. Nem sokkal a 2000-es év után súlyos harcok árán az összes földalatti reptilián bázist is kitisztították. Ezután figyelmüket a fekete költségvetésből finanszírozott katonai programok és technológiák többségének felszámolására koncentrálták, amit sikeresen véghez is vittek.

Ezután ügynökeiket beépítették a katonaságba és a betűs ügynökségekhez (NSA, CIA, FBI, MI6, stb. – a ford.), hogy most megvalósuló Tervükkel segítsék a Pozitív Katonaság csoportját. Az Ellenállási Mozgalom fő motivációja az, hogy segítse a bolygó felszabadítását, és így tagjainak ne kelljen tovább barlangokban élnie, és továbbléphessenek más jövőbeli küldetések végrehajtására a Galaxis más részein.


Pozitív Katonaság (Positive Military)

A bolygó felszínén ez a legnagyobb hatalommal bíró pozitív csoport. Az Ellenállási Mozgalom észrevétlen támogatásával kidolgozták a Tervet a bolygó felszabadítására. A katonaságnk körülbelül a háromnegyede egyetért ezzel a tervvel, és ez elég kritikus tömeg ahhoz, hogy ez a terv valóra váljon. A nyilvánosság előtt hivatalos képviselőjük Drake.

Ennek a csoportnak a nagy része nincs tudatában az Ellenállás „észrevétlen baráti támogatásának.” A vezető pozíciókban lévők közül néhányan nagyon is tisztában vannak az Ellenállással fennálló kapcsolattal, de ezt nem fogják elismerni, mert ez egyelőre még titkos információ.

Ez egy laza csoport, amelynek nincs vezetője, fő motivációjuk az, hogy visszaállítsák az emberi lakosság szuverenitását és szabadságát, főleg az Egyesült Államokban.


Pozitív Templomosok (Templars)

Más néven 2. Frakció, vagy néha nevezik őket Fehér Kalaposoknak (White Hats) is. Ez a csoport a régi európai nemességből ered, amit a Rothschildok majdnem eltöröltek a Föld felszínéről. Komoly hatalmi bázisuk van az Egyesült Államok Haditengerészetében, az Egyesült Királyságban és az európai kontinensen. A nyilvánosság előtt hivatalos képviselőjük Lord Blackheath. Jelenleg a 134 nemzetből álló szövetség új pénzügyi rendszerének létrehozásában játszanak fontos szerepet (mára már az összes ország aláírta – 2021 – a ford.). Együttműködnek a Pozitív Katonaság csoportjával. Fő céljuk, hogy tönkre tegyék a Federal Reserve-öt (amerikai jegybank, központi bank – a ford.) és hogy megsemmisítsék régi ellenségüket – a Rothschildokat.

Nem összekeverendők a cionista templomos csoportokkal, amelyek a Rothschild frakció részei, habár néhány Rothschild ügynök beszivárgott a pozitív Templomos csoportba.


VEGYES CSOPORTOK


Yin Yang

Fehér Sárkány Társaság (White Dragon Society)

Ez a csoport néhány régi kínai királyi vérvonal leszármazottjának az érdekeit képviseli számtalan harcművészeti csoport támogatásával világszerte. Kapcsolattartójuk Benjamin Fulford. Fő motivációjuk az, hogy megbuktassák a Cabalt, azonban a szándékaik talán nem teljesen tiszták, mivel az Esemény utáni új társadalomban kissé túlzott irányító és uralkodó szerepet szánnak maguknak. Továbbá komoly pénzügyi érdekeltségük van a pénzalapokban, amelyeket a Cabal megbuktatása után fognak kiosztani. Valójában az Ellenállási Mozgalomnak volt velük néhány problémája februárban az új pénzügyi rendszerről szóló titkos tárgyalások során, és ez némi késést eredményezett az Esemény idővonalán.


Gnosztikus Illuminátusok (Gnostic Illuminati)

Ez a csoport a régi orosz nemességből származik, és valójában a Cabal része volt néhány generációval ezelőtt. Miután a Rothschildok kiirtották a Romanov-dinasztiát, ez a csoport szakított a Caballal, és úgy döntött, hogy harcol a Rothschildok ellen, bár még mindig ugyanazt az Illuminátus szimbolikát és részben annak ideológiáját használják. A céljuk az, hogy tönkretegyék a Rothschildokat, így állva bosszút azért, ami a Romanovokkal történt. Komoly, kiterjedt kapcsolataik vannak az orosz és kelet-európai alvilággal, és kapcsolatban állnak a Templomosokkal is. Szóvivőjük Alexander Romanoff. Rengeteg Rothschild-ügynök szivárgott be közéjük, ezért ezt a csoportot az Esemény után drasztikusan át fogják szervezni és meg fogják tisztítani.


NEGATÍV CSOPORTOK


Game Over

Rothschild frakció (Rothschild Faction)

Ők irányították Európát, illetve bonyolult pénzügyi műveleteket végeznek a Federal Reserve-ön és a legtöbb fősodratú médián keresztül. Vezetőjük Jacob de Rothschild, és a Henry Kissingerrel való üzleti kapcsolatai révén ők ketten befolyásolják a Rockefeller frakciót. David de Rothschildon és az Olimpia Aldobrandinivel kötött házasságán keresztül irányítják a Jezsuitákat is. Európa fekete nemessége (Olaszország kivételével) ehhez a frakcióhoz tartozik. Legtöbbjük a Rigelről származó sötét nagyúr, és Atlantiszon az özönvízért is ők voltak a felelősek. Fő motivációjuk a világuralom, ám jelenleg az motiválja őket, hogy legalább valamennyi pénzt megtartsanak, megpróbálják ellenőrzés alatt tartani a médiát, ameddig csak lehet, és hogy megússzák a letartóztatást.


Rockefeller frakció (Rockefeller Faction)

Ők irányították az Egyesült Államokat, az olajkereskedelmet, a gyógyszeripart, az élelmiszergyártást és a katonaság egy részét is. Nácikat csempésztek az Egyesült Államokba, ezért Illumináciknak is nevezik őket. Az igazi vezetőjük David Rockefeller (jelenleg kis lakásában él New Yorkban az East 65. utcában, és majdnem 100 éves!) az oldalán Volksführer (népvezér – a ford.) id. George Bush-sal és stratégiai tanácsadójával, Heinz Kissingerrel. Ők többnyire drákóni nagyurak, akiknek sok reptilián rabszolgájuk volt a galaktikus birodalmukban, és ugyanezt akarták megismételni a Földön is. Tehát a legfőbb motivációjuk itt egy világszintű diktatúra és rabszolga társadalom megteremtése volt. Most a legfőbb motivációjuk az, hogy elmeneküljenek a Bahamákon lévő kis szigetükre legalább egy hátizsákkal, anélkül, hogy letartóztatnák őket.


Jezsuita frakció (Jesuit Faction)

Ez a frakció nagyon nagy hatalommal bírt az 1800-as évek elejéig, amíg a Rothschild frakció át nem vette az irányítást. A jezsuitáknak körülbelül a 10%-a tartozik ehhez a frakcióhoz, köztük néhány bíboros, a fekete pápa (Adolfo Nicolas), a fehér pápa (Joseph Ratzinger), és Olaszország fekete nemesi családjai. Ezt a csoportot Kr. u. 325-ben hozták létre a niceai zsinaton, ahol Konstantin létrehozta a keresztény kultuszt, hogy elpusztítsa a gnosztikus misztériumokat (köztük a gnosztikus kereszténységet is.) Szent inkvizícióként terjeszkedett tovább, és még most is sok katolikus szervezetbe van beépülve. Legbefolyásosabb köreik Dél-Amerikában és Afrikában vannak. Legfőbb motivációjuk az emberiség spirituális irányítása és elnyomása volt. Jelenleg a fő motivációjuk csupán az, hogy életben maradjanak. Az Esemény után az összes főbb vallás egy nagy letisztuláson fog átmenni, ahogy az igazsághoz igazítják majd őket.


Ez a bejegyzés videó formájában is elérhető a YouTube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=aZ99k6agQ-o


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások