Telos

Spirituális hírek, fordítások

A fény győzelme

Cobra Logo
  1. április 15., vasárnap

A fény győzelme

A Fény győzelme matematikai bizonyossággal fog megtörténni. A hiperdimenzionális fizikában létezik egy törvény, amelyet szintropikus egyenlőtlenségnek hívnak. A törvény kimondja, hogy az Univerzum teljes entrópiája az idő múlásával csökken, mert az Univerzum nem zárt rendszer. Az entrópia tényleges csökkenését az idővektor határozza meg, amely mindig a múltból a jövőbe mutat. Mindez azt jelenti, hogy egy adott időpontban az Univerzum teljes entrópiája olyan szintre csökken, amely biztosítja a Fény abszolút győzelmét a teljes sötétség felett.

Ez jóval meghaladja a Világegyetem dualista nézetét, amelyhez a Földön annyira hozzászoktunk. Ez azt jelenti, hogy a Fény meghatározásához nincs szükség a sötétségre, és a tudatosság nem a sötétséggel való kölcsönhatás révén alakul ki, hanem inkább a létezés tiszta öröméből. Abszolút fényt jelent árnyék nélkül, boldogságot szenvedés nélkül. Ez a jövő mindannyiunk számára.

Meditate

Aminek most tanúi vagyunk, az egy bizonyos fázisátmenetnek nevezett folyamat. A fázisátmenet azt jelenti, hogy az anyag az egyik halmazállapotból a másikba alakul át. A fázisátmenet jó példája a jég, amely melegítéskor folyékony vízzé válik. Ami 2012-ben ezen a bolygón történik, az a szub-kvantum szintű fázisátmenet. Ez azt jelenti, hogy a bolygó minden anyagának kvantum fluktuációja drámai változáson megy át ebben az évben.

Ez az átmenet a Forrástól származó közvetlen isteni beavatkozásként zajlik a Calabi-Yau terek 11. dimenziós csillagkapuinak minden dimenzióján keresztül. Ennek drasztikus hatással van a bolygó minden élőlényének tudatára. Ez a teljes társadalmi változást jelent a kettősség (fény-sötétség) alapú társadalomból az egység (abszolút fény) alapú társadalomba.

A dualitásról az egységre való áttérés legfontosabb pontja a sötét valóság feloszlatása, és ez történik az Eseményen folyamán.

Annak érdekében, hogy elérjük az Eseményhez (fázisátmenet) szükséges kinetikus energia kritikus tömegét, egy bizonyos stratégiát kell követnünk. A sötét Cabal megdöntésének stratégiája az ellenség felé feltárt igazság kritikus tömegének állandó, erőszak nélküli rezonanciája. Ha folyamatosan és következetesen kinyilatkoztatjuk az igazságot a tömegkommunikációs eszközökön keresztül, akkor fel tudjuk oldani a Cabal utolsó hatalmi alapját - az emberiség beprogramozott csoportos tudatát. Ha az igazság nyilvánvaló, minden hazugság feloldódik. Az igazság fényhálót hoz létre a Mentál síkon az isteni beavatkozáshoz, amely ezután a Fizikai síkon is megmutatkozik.

Cabal tisztában van ezzel és harcol az utolsó eszközével - az információs háborúval. A hamis információs ügynökeik ostobaságokat osztanak meg interneten, mint például „Fulford klónozását”. Ez megosztja a figyelmet és gyengíti a tudat koherenciáját. A koherencia növelése érdekében meg kell hallgatni a neten található összes információ valódiságáról a belső útmutatást (intuíció és racionális elme együttesen). Ha elegendő ember csinálja ezt, akkor elérjük a kritikus tömeget, és koherens rezonancia jön létre. Már nagyon közel állunk ehhez, és ez hamarosan az igazság kiszivárgását eredményezi a tömegmédiában, majd bekövetkezik az elmeprogramozási mátrix végleges feloldódása.

Meditate

2012 folyamán egy többdimenziós portálon megyünk keresztül. Ez azt jelenti, hogy két egymás mellett létező valóságrendszerben élünk. Az első egy magas vibrációval járó valóság, amelyet egyes alternatív médiumok igazság-orientált információi alapoznak meg. A második egy alacsony vibrációs valóság, amelyet a mainstream és félelem alapú alternatív médiumokból érkező hazugság és propaganda tart fenn. Mindenkinek a saját döntése, hogy melyikre összpontosít, mivel a fókusz társ-teremtője az egyén által megélt valóság tapasztalatainak. Ennek ellenére az alacsony vibrációs valóság gyorsan elveszíti erejét, ahogy a 2012-es évben haladunk előre.

A jó hír az, hogy az isteni beavatkozás már zajlik. Csak a múlt héten a következők történt a pozitív földi és a földön kívüli pozitív erők beavatkozása eredményeként: a szumátrai földrengés és szökőár figyelmeztetés eltörlésre került és alig számoltak be károkról, az észak-koreai rakétahiba, tűzszünet Szíriában és az IMF a jelzáloghitelek könnyítését javasolta.

Te is segíthetsz az isteni beavatkozásban. Ha kétségbeesettnek vagy türelmetlennek érzed magad, ha úgy érzed, hogy soha semmi sem változik meg, mit tehetsz? Hiteles információkat (Cobra blogjából vagy más forrásokból) megoszthatsz a blogodon, a weboldaladon, a Facebookon vagy a YouTube-on keresztül. Jó szívvel megoszthatod ezeket a nyitott emberekkel, de ne próbáld rákényszeríteni azokra, akik még nem állnak készen. Ha újságíró vagy, vagy van újságíró jó barátod, valószínűleg ezeknek információknak egy részét leadhatjátok médiacsatornán keresztül. Biztos lehetsz abban, ha erre szentelted magad, akkor sok csodálatos szinkronicitás fog bekövetkezni és sok ajtó nyílik meg előtted.


A Fény győzelme közel, mi mindannyian nyerni fogunk!


https://2012portal.blogspot.com/2012/04/victory-of-light-normal-0.html


Victory of Light!

Hozzászólások