Telos

Spirituális hírek, fordítások

Omega Főnix Művelet

Cobra Logo
  1. június 28., csütörtök

Omega Főnix Művelet


Kapcsolatba léptem a forrásaimmal, akiktől az alábbi információkat kaptam:

A Pozitív Katonai csoportba való beszivárgás teljes mértékben el lett távolítva. A Pozitív Katonai csoport most bevetésre kész. Az Ellenállási Mozgalom és a Plejádiak is készen állnak támogatásukkal segíteni őket.

Közvetlen megerősítést azonban nem kaptam a Zöld Jelzést illetően, vagy arra vonatkozóan, hogy a tisztogatás periódusa megkezdődött volna már. Amennyiben a Pozitív Katonaság szeretné számomra megerősíteni a Zöld Jelzést, vagy azt szeretnék, hogy továbbítsak bármilyen üzenetet a nyilvánosság felé, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

Sunrise

Olvass tovább …

Az arkhónok bukása

Cobra Logo
  1. május 8, kedd

Az arkhónok bukása

Kétségeim voltak ennek az írásnak a közzétételével kapcsolatban, mert néhány ember számára sokkoló lehet, ennek ellenére utasítást kaptam rá. Az elmúlt napok eseményei meggyőztek, hogy megérett az idő a közlésre.

Tovább a teljes cikkre …

A Cabal eltávolítása

Cobra Logo
  1. május 2., szerda

A Cabal eltávolítása


Első szakasz: Letartóztatások


A Cabal annyi kárt okozott a társadalomnak, hogy azonnal meg kell állítani. A Cabal letartóztatása az egyetlen megmaradt lehetőség. Vannak a New Age mozgalmon belül olyanok, akik ezzel nem értenek egyet, mondván, az erőszak még több erőszakot szül. Meg kell érteniük, hogy ez az eljárás nem erőszakhoz vezet, hanem megvédi az ártatlanokat a Cabal szociopatáitól. Minden egyes nap, amíg ez nem történik meg, a Cabal tettei miatt 25000 ember hal éhen. Ezért cselekvésre van szükség, amint minden készen áll, el fogjuk távolítani a Cabalt a társadalomból.

Olvass tovább …

Az új pénzügyi rendszer

Cobra Logo
  1. április 28., szombat

Az új pénzügyi rendszer


Ennek az információnak a nagy része az okkult gazdaság legbelső bugyraiban jártas forrásoktól származik, és az egész világ pénzügyi rendszerének szerkezetátalakítására vonatkozik.

Olvass tovább …

A félelmek eloszlatása

Cobra Logo
  1. április 22., vasárnap

A félelmek eloszlatása


2012-es pólusváltás: ez nem fog megtörténni. Az igaz, hogy a Föld geológiai múltjában sok tengelyeltolódás történt, de semmilyen tudományos vagy spirituális bizonyíték nem jelzi ezt előre erre az évre. Az egyetlen dolog, ami ebből igaz, az, hogy a bolygó mágneses (nem a fizikai!) tengelye meglehetősen gyorsan halad, körülbelül 25 mérföldet évente. Ez csak annyit jelent, hogy az iránytű minden évben egy kicsit más irányba mutat.

Olvass tovább …

Japán elengedi Mianmar 3,7 milliárd dolláros adósságát – köszönjük, Fehér Sárkányok!

Cobra Logo
  1. április 22., vasárnap

Japán elengedi Mianmar 3,7 milliárd dolláros adósságát – köszönjük, Fehér Sárkányok!


A japán kormány szombaton azt nyilatkozta, hogy elengedi Mianmar kb. 300 milliárd yen-es (3,7 milliárd USD) adósságát és újra elindítja fejlesztési segélyeit, hogy ilyen módon támogassa Mianmar demokratikus és gazdasági reformjait.

A kormány a Yoshihiko Noda japán miniszterelnök és Thein Sein, Mianmar elnöke közötti találkozó után tette meg a bejelentését, a Mekong folyó körüli régió öt nemzetének vezetői közötti csúcstalálkozót követően.


Itt olvashatsz többet a témáról:

http://www.usnews.com/news/world/articles/2012/04/21/japan-to-forgive-37-billion-of-myanmars-debt

http://www.reuters.com/video/2012/04/21/japan-forgives-myanmar-debt?videoId=233733117&videoChannel=117760


https://2012portal.blogspot.com

A Galaktikus Háborúk vége – a Fény felülkerekedik a Sötétségen

Cobra Logo
  1. április 22., vasárnap

A Galaktikus Háborúk vége – a Fény felülkerekedik a Sötétségen


A fény győzedelmeskedni fog a sötétség felett és száműzi a sötétséget. A sötétség olyan lesz, mintha soha nem is létezett volna, és a sötétség forrása szét fog oszlani. A tökéletlenség ki lesz tépve a gyökereinél fogva, és le lesz vetve a sötétségbe, a fény pedig visszahúzódik fel, a gyökereihez.”

Nag Hammadi Kódexek: A világ eredete című részből

(A fordító megjegyzése: A gnosztikus tekercsek magyar fordításában ez a rész így szerepel: “A fény majd […] a sötétséget és eltörli azt: olyan lesz, mintha soha nem is létezett volna. És az a dolog melynek a sötétség adott hátteret, szét fog oszlani. És a tökéletlenség ki lesz tépve a gyökereinél fogva (és levetve) a sötétségbe. És a fény visszahúzódik fel, a gyökereihez.” - A teljes Nag Hammadi Gnosztikus Könyvtár, Angyali Menedék Kiadó, 2020.)

Olvass tovább …

A Fényerők és a sötét erők

Cobra Logo
  1. április 17., kedd

A Fényerők és a sötét erők


POZITÍV CSOPORTOK


Lightforce

Galaktikus Konföderáció (Galactic Confederation): másik nevén Galaktikus Föderáció. A galaxison belüli pozitív civilizációk laza konföderációs uniója, mint például a Plejádiak, Szíriusziak, Arktúrusziak... A vezetőik Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Az Ashtar Parancsnokság a Galaktikus Konföderáció része, melynek elsődleges célja a Föld felszabadítása a sötét erők elnyomása alól.

Olvass tovább …

A fény győzelme

Cobra Logo
  1. április 15., vasárnap

A fény győzelme

A Fény győzelme matematikai bizonyossággal fog megtörténni. A hiperdimenzionális fizikában létezik egy törvény, amelyet szintropikus egyenlőtlenségnek hívnak. A törvény kimondja, hogy az Univerzum teljes entrópiája az idő múlásával csökken, mert az Univerzum nem zárt rendszer. Az entrópia tényleges csökkenését az idővektor határozza meg, amely mindig a múltból a jövőbe mutat. Mindez azt jelenti, hogy egy adott időpontban az Univerzum teljes entrópiája olyan szintre csökken, amely biztosítja a Fény abszolút győzelmét a teljes sötétség felett.

Olvass tovább …

Ellenállási Mozgalom

Cobra Logo
  1. április 6., péntek

Ellenállási Mozgalom

Az eredet

1975-ben az életéért menekült egy Michael fedőnevű titkos ügynök, aki után az illuminátusok őrült hajszába kezdtek. Saját életének megvédése érdekében 12 főből álló csoportot szervezett maga köré. A menekülés és bujkálás közben alagútrendszert fedeztek fel a New York-i metrórendszer alatt. Berendezkedtek az alagutakban, eltűntek a felszínről és a föld alatt szerveződtek újjá. Ezzel megszületett a Szervezet (angolul: Organization), a new york-i metró alatt lévő főparancsnoksággal. A kiterjedt kapcsolati hálón keresztül, amellyel Michael a rendelkezett, számos olyan operatív ügynökkel vették fel a kapcsolatot a felszínen, akik az illuminátusok ellen küzdöttek és sokan közülük úgy döntöttek, hogy maguk is levonulnak a föld alá és csatlakoznak a Szervezethez.

Tovább a teljes cikkre …