Telos

Spirituális hírek, fordítások

Galaktikus Konföderáció

Cobra Logo
  1. október 2., kedd

Galaktikus Konföderáció


Amint már mondtam, a Galaktikus Konföderáció pozitív civilizációk laza konföderációs szövetsége ebben a Galaxisban, mint pl. a Plejádiak, a Szíriusziak, az Arkturusziak... Vezetői Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Ezen a bolygón a Galaktikus Konföderáció számos néven ismert: Galaktikus Föderáció, a Fény Galaktikus Föderációja, Bolygók Galaktikus Konföderációja, Bolygók Galaktikus Föderációja, Bolygók Egyesült Föderációja... Mindezek az elnevezések ugyanazt a pozitív csoportot takarják.

Olvass tovább... …

A Csillagtestvériség

Cobra Logo
  1. szeptember 5., szerda

A Csillagtestvériség

Ez a blog bejegyzés a második olyan pozitív csoportról szól, akik titokban dolgoznak a színfalak mögött az emberiség javát, valamint a Bolygó felszabadítását szolgálva.

Hozzáférést kaptam egy olyan ezoterikus íráshoz, amely e csoport tagja által íródott, ez teszem most, ennek a csoportnak az engedélyével, teljes egészében közzé.

Olvass tovább …

Álomvilág Művelet

Cobra Logo
  1. augusztus 20., hétfő

Álomvilág Művelet

Az Álomvilág Művelet a Fényerők egy olyan akciója, amelynek célja az új Reneszánsz elindítása a bolygó felszínén. Az első Reneszánszot 500 évvel ezelőtt, egy a Fehér Nemesség mögött álló okkult pozitív csoport kezdeményezte a 15. századi Firenzében.

Olvass tovább …

Fehér Nemesek

Cobra Logo
  1. május 13., szerda

Fehér Nemesek

Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány okkult információt.

Ez az első az elkövetkező néhány írásom közül, amelyben nyilvánosságra hozok néhány pozitív csoportot, akikről eddig még nem volt szó, és a bolygó felszabadításáért dolgoznak, egyesek közülük évezredek óta.

Olvass tovább …

Az Összeesküvés rétegei

Cobra Logo
  1. július 15., vasárnap

Az Összeesküvés rétegei

A fizikai Cabal magját 13 Arkhónból álló csoport alkotja, amely 26000 éve irányítja a bolygót. Ők felelősek Atlantisz bukásáért, a békés Istennő tisztelő neolitikus kultúrák összeomlásáért 5000 évvel ezelőtt és a késő antikvitás misztériumiskoláinak megsemmisítéséért. Ők azok, akik fenntartják a karantént az emberiséget túszként fogva tartva, így a pozitív földönkívüliek egészen mostanáig nem tudtak közbeavatkozni. Többnyire kulcspozíciókba inkarnálódtak az olasz fekete nemesség köreiben.

Olvass tovább …

Fehér lovagok - a Közelgő Kálvária

Cobra Logo
  1. július 5., csütörtök

Fehér lovagok - a Közelgő Kálvária

Létezik egy lélekcsoport, amelynek tagjai azzal a céllal születnek le újra és újra, hogy harcoljanak a Cabal ellen és felszabadítsák a bolygót. A középkorban az inkvizíció ellen, a 17. és 18. században a jezsuiták ellen, jelenleg pedig főleg a Rockefellerek és Rothschildok ellen harcolnak. Ez a csoport a Közelgő Kálvária.

Olvass tovább …

Omega Főnix Művelet

Cobra Logo
  1. június 28., csütörtök

Omega Főnix Művelet


Kapcsolatba léptem a forrásaimmal, akiktől az alábbi információkat kaptam:

A Pozitív Katonai csoportba való beszivárgás teljes mértékben el lett távolítva. A Pozitív Katonai csoport most bevetésre kész. Az Ellenállási Mozgalom és a Plejádiak is készen állnak támogatásukkal segíteni őket.

Közvetlen megerősítést azonban nem kaptam a Zöld Jelzést illetően, vagy arra vonatkozóan, hogy a tisztogatás periódusa megkezdődött volna már. Amennyiben a Pozitív Katonaság szeretné számomra megerősíteni a Zöld Jelzést, vagy azt szeretnék, hogy továbbítsak bármilyen üzenetet a nyilvánosság felé, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

Sunrise

Olvass tovább …

Az arkhónok bukása

Cobra Logo
  1. május 8, kedd

Az arkhónok bukása

Kétségeim voltak ennek az írásnak a közzétételével kapcsolatban, mert néhány ember számára sokkoló lehet, ennek ellenére utasítást kaptam rá. Az elmúlt napok eseményei meggyőztek, hogy megérett az idő a közlésre.

Tovább a teljes cikkre …

A Cabal eltávolítása

Cobra Logo
  1. május 2., szerda

A Cabal eltávolítása


Első szakasz: Letartóztatások


A Cabal annyi kárt okozott a társadalomnak, hogy azonnal meg kell állítani. A Cabal letartóztatása az egyetlen megmaradt lehetőség. Vannak a New Age mozgalmon belül olyanok, akik ezzel nem értenek egyet, mondván, az erőszak még több erőszakot szül. Meg kell érteniük, hogy ez az eljárás nem erőszakhoz vezet, hanem megvédi az ártatlanokat a Cabal szociopatáitól. Minden egyes nap, amíg ez nem történik meg, a Cabal tettei miatt 25000 ember hal éhen. Ezért cselekvésre van szükség, amint minden készen áll, el fogjuk távolítani a Cabalt a társadalomból.

Olvass tovább …