Telos

Spirituális hírek, fordítások

Kezdődik a nyilvánosságra hozatal a fősodratú médiában: a tudósok azt mondják, hogy a Viking robotok életet találtak a Marson

Cobra Logo
  1. április 13., péntek


Kezdődik a nyilvánosságra hozatal a fősodratú médiában: a tudósok azt mondják, hogy a Viking robotok életet találtak a Marson

https://web.archive.org/web/20120414012943if_/http://www.msnbc.msn.com/id/47031923/ns/technology_and_science-science/


A tudósok azt mondják, hogy a Viking robotok 1976-ban életet találtak a Marson

A kutatók számok halmazává alakították az adatokat, majd újra elemezték az eredményeket komplexitás szempontjából. A kinyomtatott eredmények felelevenítéséből nyert 36 éves adatok újabb elemzése azt mutatja, hogy a NASA életet talált a Marson, egy matematikusokból és tudósokból álló nemzetközi csapat a következtetéseit egy, a héten kiadott tanulmányban tette közzé.

Továbbá, a NASA-nak nincs szüksége arra, hogy embert küldjön a Marsra ahhoz, hogy ezt az állítást alátámassza, amint azt Joseph Miller neurofarmakológus és biológus a Dél-Karolinai Egyetem Keck Orvosi Karával egyetértésben a Discovery News-nak elmondta.

"A végleges bizonyíték az lesz, ha videófelvétel készül egy Marsról származó baktériumról. Oda kell küldeni egy mikroszkópot – és megnézni, ahogy a baktérium megmozdul” – mondta Miller.

"Az alapján, amit eddig csináltunk, én azt mondnám, hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy van ott élet” – tette még hozzá.

Miller magabiztossága részben egy új tanulmányból fakad, amely újra kielemezte a NASA egyik Viking Mars robotja által 1976-ban vezetett, élet után kutató kísérlet eredményeit.

A kutatók kiértékelték a begyűjtött nyers adatokat a Labeled Release kísérlet futtatása alatt, amely a két Viking leszálló egység által begyűjtött és feldolgozott talajmintákban kutatta mikrobiális metabolizmus jeleit. A tudósok általánosan egyetértettek abban, hogy a kísérlet geológiai aktivitást talált, nem pedig biológiai aktivitást.

Mars

Az új tanulmány új megközelítést alkalmazott. A kutatók az eredeti kutatók által nyomtatott formában rendelkezésre bocsátott Viking Labeled Release adatokat számsorozatokra bontották, és elemezték az eredményeket komplexitás szempontjából. Mivel az élő rendszerek bonyolultabbak, mint a nem biológiai folyamatok, az elgondolás az volt, hogy a kísérleti eredményeket tisztán számszerűségi szempontból vizsgálják.


HÍR: Kísérletek megerősítik, hogy a Viking organizmusokat talált a Marson


Szoros korrelációt találtak a Viking kísérlet eredményeinek összetettsége (komplexitása) és a Földről származó biológiai adathalmazok között. Azt állítják, hogy a magas fokú rendezettség inkább a biológiai folyamatokra jellemző, mint a pusztán fizikai folyamatokra.

A kritikusok azzal érvelnek, hogy a módszer még nem bizonyult hatékonynak a biológiai és nem biológiai folyamatok elkülönítésében a Földön, vagyis korai bármilyen következtetést levonni.

"Ideális esetben ahhoz, hogy a Marsról származó adatokon végzett módszert használhassunk, be kell bizonyítani, hogy a módszert megfelelően kalibrálták, és a Földön jól megalapozott módszerről van szó. Egyértelműen szükség van erre; a Marson nincs rá mód, hogy teszteljük a módszert, míg a Földön erre lehetőségünk van” – mondta el a Discovery News-nak Christopher McKay bolygótudós és asztrobiológus, a NASA Mottfett Field-i (Kalifornia állam, USA) Ames Kutatási Központjától.


HÍR: Lehetséges, hogy “nagy területeken” található élet a Marson


Ugyan nincs kőbe vésve, azonban az eredmények újabb bizonyítékul szolgálnak, amelyek kihívás elé állítják a népszerű állítást, miszerint a Viking nem bukkant életre – mondta Miller.

Miller is újraelemzi az adatokat, hogy lássa, van-e eltérés aközött, amikor a napfényt blokkolta egy hetekig tartó vihar a Marson, és a fennálló elképzelés között, hogy a biológiai rendszerek másképp reagáltak volna a környezeti változásokra, mint a geológiai rendszerek. A kutatás eredményeit várhatóan augusztusban mutatják majd be.

A kutatás online jelent meg az International Journal of Aeronautical and Space Sciences-ben (Repülési és Űrtudományok nemzetközi folyóiratában).


https://2012portal.blogspot.com/

Benjamin Fulford magyarázata a 2012. március 31-i határidőre

Cobra Logo
  1. április 12., csütörtök


Benjamin Fulford magyarázata a 2012. március 31-i határidőre

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2012/04/re-cut-off-dates.html


RE: Végső határidő


Szia Ben!

Nem a múlt hónap volt a végső határidő a cselekvésre?

Szívélyes üdvözlettel,

c


A végső (fizetési) határidő dátumát kitolta a Fehér Sárkány Társasággal szövetkező Gnosztikus Illuminátus Frakció. Nem sokkal az elhalasztást megelőzően a szövetségi ügynökök egyik emberüket Japánba küldték egy 10 billió dolláros ajánlattal. Azonban kiderült, hogy az ajánlatból 590 billiót nekünk szántak, 10 billiót pedig a világ többi részének, úgy, hogy továbbra is ők lesznek hatalmon. Még mindig van két frakció, amelyek egymással küzdenek a hatalomért, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a dolgok hamarosan elkezdenek láthatóvá válni a fizikai síkon. Mindannyian kezdjük elveszíteni a türelmünket. Az ázsiai csoportok tudják, hogy az idő nekik dolgozik, és csak ki kell várniuk, amíg nyugaton a dolgok összeomlanak. A nyugaton élő embereknek maguknak kell eltávolítaniuk a bűnöző Cabalt, vagy különben egyre növekvő zűrzavarral és káosszal kell szembenézniük.


Utóirat Cobrától:


A Tervben nincs helye semmilyen tárgyalásnak a Caballal. El kell őket távolítani a társadalomból, olyan békésen és nem erőszakos módon, amennyire csak lehetséges, amilyen hamar csak lehet.


https://2012portal.blogspot.com

India hamarosan bejelenti az UFO-k nyilvánosságra hozatalát

Cobra Logo
  1. április 11., szerda


India hamarosan bejelenti az UFO-k nyilvánosságra hozatalát

  1. április 2., Rajnish jelentése, az Ashtar Parancsnokság személyzetéből

http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/india-to-announce-ufo-disclosure-soon


India egy nagy titkos belső vita középpontjában áll. Az egyik oldalon a világ legnagyobb demokráciája lelkesen igyekszik tisztázni a népe és a világ előtt az UFO-kkal és a földönkívüliekkel való jelenlegi kapcsolataira vonatkozó kérdéseket. Ugyanakkor számtalan olyan láthatatlan nemzetközi protokoll létezik, amelyek tiltják, hogy bármi olyat tegyenek, ami világszerte félelmet és pánikot kelthet.

Az UFO- és földönkívüli szakértők között közismert, hogy mind az öt atomhatalom már elég régóta kapcsolatban áll a más csillagokból érkező lényekkel. Újonnan Indiában hatalmas hírek láttak napvilágot az UFO-kapcsolatokról és a Himalájában a kínai bázisok közelében lévő titkos UFO-bázisokról. Ladakban például a helyiek kétségtelenül rámutatnak arra, hogy nap mint nap nagy, háromszög alakú űrhajók jelennek meg, amelyek a föld alól jönnek elő, az indiai biztonsági erők pedig védekeznek ellenük.

olvass tovább …

Kompressziós Áttörés

Cobra Logo
  1. április 8., vasárnap

Kompressziós Áttörés


Mi az a Cobra?


A COBRA egy kódnév a kompressziós áttörésre (a kompressziós áttörés angol megfelelőjének rövidítéséből ered – COmpression BReAkthrough – a ford.). A Föld bolygó felszínét szendvicsszerű (két oldalról érkező – a ford.) nyomás éri. A Galaktikus Konföderáció Fényerői az ég felől haladnak lefelé a bolygó felszíne felé. Az Ellenállási Mozgalom Fényerői a föld alól haladnak a bolygó felszíne felé.

Így a felszín a Fény és a Cabal sötét erőinek nyomásának van kitéve, akik már nem tudnak hol elrejtőzni. Nem tudnak féreglyukakon, csillagkapukon vagy teleportáló kamrákon keresztül az űrbe menekülni. Semmilyen hivatalos vagy titkos űrprogram űrjárműveit nem használhatják. Nem áshatnak lyukakat vagy mély föld alatti bázisokat, hogy ott rejtőzzenek el. Még az alsó asztrális síkon sem rejtőzhetnek el többé.


Compression

Olvass tovább …

Ellenállási Mozgalom

Cobra Logo
  1. április 6., péntek

Ellenállási Mozgalom

Az eredet

1975-ben az életéért menekült egy Michael fedőnevű titkos ügynök, aki után az illuminátusok őrült hajszába kezdtek. Saját életének megvédése érdekében 12 főből álló csoportot szervezett maga köré. A menekülés és bujkálás közben alagútrendszert fedeztek fel a New York-i metrórendszer alatt. Berendezkedtek az alagutakban, eltűntek a felszínről és a föld alatt szerveződtek újjá. Ezzel megszületett a Szervezet (angolul: Organization), a new york-i metró alatt lévő főparancsnoksággal. A kiterjedt kapcsolati hálón keresztül, amellyel Michael a rendelkezett, számos olyan operatív ügynökkel vették fel a kapcsolatot a felszínen, akik az illuminátusok ellen küzdöttek és sokan közülük úgy döntöttek, hogy maguk is levonulnak a föld alá és csatlakoznak a Szervezethez.

Tovább a teljes cikkre …

ISTENI FÉNYVILLANÁS 4:4

Cobra Logo
  1. április 4., szerda

ISTENI FÉNYVILLANÁS 4:4

Ma, 2012. április 4-én a Merkúr direktbe fordulásának pontos pillanatában egy isteni fényvillanás áradt ki közvetlenül a Forrásból, és ereszkedett le a Föld bolygó fizikai anyagába. Ez a bolygónkat a korai atlantiszi idők óta fogva tartó kvantum anomália jelentős részét meggyógyította. A kvantum fluktuációs mező most kevésbé kaotikus és sokkal harmonikusabb.

Ezt az eseményt megelőzően a Calabi-Yau tér (egy elosztó vezeték, egy sokágú cső, egy torzult tér – a ford.) így nézett ki:

R12

Olvass tovább …

Galaktikus Kódex

Cobra Logo
  1. április 4., szerda

Galaktikus Kódex

Galactic Highland

A Föld az utolsó bolygó ebben az Univerzumban, amely a Sötét Erők megszállása alatt áll, a galaxisszerte évmilliókig tomboló galaktikus háborúk utolsó maradványaként.

Olvass tovább …

A japán kormány hivatalosan is beleegyezett, hogy felállít egy 1.000 milliárd jen értékű alapot, azonban aggódik a geopolitikai ágazatok miatt

Cobra Logo
  1. április 2., hétfő

A japán kormány hivatalosan is beleegyezett, hogy felállít egy 1.000 milliárd yen értékű alapot, azonban aggódik a geopolitikai ágazatok miatt

írta: Benjamin Fulford, 2012. április 3.


Az e heti hírlevél egy nappal később jelent meg, mert épp érzékeny témájú tárgyalások folynak a japán, a kínai, az orosz, és többek között az amerikai kormány között. Jelen cikk írásakor még mindig folynak az egyeztetések, és sok dolog van, amikről még mindig nem adhatunk hírt. Azt azonban megerősíthetjük, hogy a japán kormány elviekben megállapodott, hogy felállít egy 1.000 milliárd jen (12 milliárd dollár) értékű alapot a szegénység és a környezeti károk megszüntetésére, és korábban betiltott technológiákat most először felelős módon elérhetővé tesz a nyilvánosság számára. A probléma most az, hogy hogyan kezeljék az alap által teremtett masszív geopolitikai utóhatásokat.

Egy ezzel kapcsolatos fejlemény lehet, hogy úgy tűnik, rendszerváltozás volt Kínában, mivel Hszi Csin-ping, akiről széles körben azt feltételezik, hogy ő lesz Kína következő elnöke, március 31-e óta nem jelent meg a hivatalos kínai Xinhua híroldalon, miközben hajdani riválisa, Li Ko-csiang hatalmas média figyelmet kapott. Ez csak egyike annak a sok jelnek, amely azt mutatja, hogy a bolygó kormányzásában változások történnek.

olvass tovább …