Telos

Spirituális hírek, fordítások

A japán kormány hivatalosan is beleegyezett, hogy felállít egy 1.000 milliárd jen értékű alapot, azonban aggódik a geopolitikai ágazatok miatt

Cobra Logo
  1. április 2., hétfő

A japán kormány hivatalosan is beleegyezett, hogy felállít egy 1.000 milliárd yen értékű alapot, azonban aggódik a geopolitikai ágazatok miatt

írta: Benjamin Fulford, 2012. április 3.


Az e heti hírlevél egy nappal később jelent meg, mert épp érzékeny témájú tárgyalások folynak a japán, a kínai, az orosz, és többek között az amerikai kormány között. Jelen cikk írásakor még mindig folynak az egyeztetések, és sok dolog van, amikről még mindig nem adhatunk hírt. Azt azonban megerősíthetjük, hogy a japán kormány elviekben megállapodott, hogy felállít egy 1.000 milliárd jen (12 milliárd dollár) értékű alapot a szegénység és a környezeti károk megszüntetésére, és korábban betiltott technológiákat most először felelős módon elérhetővé tesz a nyilvánosság számára. A probléma most az, hogy hogyan kezeljék az alap által teremtett masszív geopolitikai utóhatásokat.

Egy ezzel kapcsolatos fejlemény lehet, hogy úgy tűnik, rendszerváltozás volt Kínában, mivel Hszi Csin-ping, akiről széles körben azt feltételezik, hogy ő lesz Kína következő elnöke, március 31-e óta nem jelent meg a hivatalos kínai Xinhua híroldalon, miközben hajdani riválisa, Li Ko-csiang hatalmas média figyelmet kapott. Ez csak egyike annak a sok jelnek, amely azt mutatja, hogy a bolygó kormányzásában változások történnek.

Az Egyesült Államokban a Pentagon elkezdte arra kérni az embereket, hogy szerelkezzenek fel 72 órára elég élelemmel, mert a kaliforniai CIA források szerint az amerikai dollár küszöbön álló helyettesítése az Államkincstár által nyomtatott új dollárral leállásokat eredményezhet. Ezt a lépést tömeges tisztogatási hadműveletek is kísérhetik, melyek célja, hogy a Wall Street-et (amerikai tőzsde helye) és Washington D.C.-t megtisztítsák a korrupciótól, és visszaállítsák az Egyesült Államok egykori erkölcsi és gazdasági nagyságát.

Eleinte minden, a Kincstár által nyomtatott új dollár kisebb nemzetközi vásárló erővel rendelkezik majd, mint a most használatban lévő amerikai dollár. Ez arra készteti majd az amerikaiakat, hogy az USA-ban készült termékeket vásároljanak, ami újra versenyképessé teszi majd az amerikai exportot. Jó alkalom lehet ez a mostani arra, hogy elmenjünk a Wal-Martba, és kínai cuccokat vásároljunk, mielőtt hirtelen nagyon drágává válnak. A Pentagon tanácsát is fogadjátok meg, és spájzoljatok be ételből, hogy átvészeljétek az átmenetet.

Egy másik jel arra vonatkozóan, hogy valami nagy dolog készülődik, hogy egy európai CIA forrás elkérte a Fehér Sárkány Társaságtól a következő szervezetek tagjainak nevét és címét: a 300-ak Bizottsága (titkos társaság), a Bilderberg Csoport, a Külkapcsolatok Tanácsa (nonprofit szervezet), a Római Klub, a Trilaterális Bizottság és az Európai Bizottság. Ezeket továbbították. Egyébként itt van a link ahhoz a megbízhatónak tűnő listához, amely a 300-ak Bizottságának jelenlegi tagjait tartalmazza:

(http://www.pseudoreality.org/committeeof300.html)

https://web.archive.org/web/20120503235956/http://www.pseudoreality.org/committeeof300.html


Az e csoportnak tagjainak szóló üzenet: „arra kérünk titeket, hogy ne kerüljetek az utunkba!”

Mindenesetre a legkézzelfoghatóbb és legrészletesebb elérhető információk e blog írója számára Japánból származnak, ahol kormányhivatalnokok technikai-adminisztratív okokból kifolyólag azt mondják, beletelik majd pár hétbe, mire az 1.000 billió jen értékű alapot felállítják. Ezek között az okok között vannak a bérjegyzékek, a nyugdíjak, az adóbevételek, és más adminisztratív technikai kérdések. Azonban nincs már több elérhető tökfilkó a Kissinger-, Nakasone-, Bush-, Rockefeller-, Koizumi-féle régi világrend emberei számára, így már biztos, hogy ők Japánban el lesznek távolítva a hatalomból.

A nagy megoldandó kérdés most az, hogy hogyan állítsunk fel működő módszereket az 1.000 billió jen kifizetésének kezelésére a világ országai számára. Az egyetlen dolog, amiről ebben a kérdésben már biztos döntés született, hogy ez többé nem egy titkos, központosított, magánkézben tartott rendszer. Arról is született egy elvi megállapodás, hogy a japán kormány 500 billió jennel fog hozzájárulni az alaphoz, míg az új nemzetközi gazdasági tervező ügynökség további 500 billió jent kap majd.

Ez az ügynökség, melynek neve kísérleti jelleggel LIFE (LIFE - Long Term Investments for Everyone; melynek jelentése: ÉLET – a kezdőbetűk pedig a „Hosszú Távú Befektetések Mindenkinek” elnevezést takarják – a ford.) lesz, fogja finanszírozni az európai és amerikai gazdasági átalakítást, és rengeteg fejlesztési projektet is támogatni fog a világ többi részén. Azonban, mielőtt nekifognának, egy kis tervező csapat megkezdi majd azoknak a nemzetközi tehetségeknek a kiválogatását, akik az ügynökséget fogják vezetni. Pontosan akkor, amikor ez a most folyó tárgyalások következtében megtörténik, de az első használható készpénzt remélhetőleg a következő hónap közepén kiadják.

A BRIC nemzetek a maguk részéről saját, független alapot állítanak majd fel, amint azt a múlt heti BRIC-csúcstalálkozón bejelentették. Ezt az alapot Kína, Oroszország, India, Brazília és Dél-Afrika vezeti majd, és vélhetően a renminbi (kínai hivatalos pénznem) és a rubel által uralt valutakosarat használják majd. Nyilatkozatuk szerint ez a csoport szorosan együttműködik majd a G20 nemzeteivel:

(http://mea.gov.in/mystart.php?id=190019162)

https://web.archive.org/web/20120505232600/http://mea.gov.in/mystart.php?id=190019162


Kínára visszatérve, ha megnézzük, hogy ki jelent meg a Xinhua híroldalon, az azt mutatja, hogy Ven Csia-pao miniszterelnök, Hu Csain-tao elnök és Li Ko-csiang (kínai politikus – a ford.) kiemelt figyelmet kapnak.

Itt található Li Ko-csiang beszédének szövege:

http://news.xinhuanet.com/english/china/2012-04/03/c_131504700_2.htm


a Boao fórumon, amely mérsékelt centralistaként mutatja őt be, és így valószínűleg ő lesz a kompromisszumos jelölt a hatalommal bíró, a színfalak mögött működő frakciók között. Különböző forrásokból azt is tudjuk, hogy a Csungking párt vezetőjét, Po Hsz-lajt Kissinger és az általa képviselt régi világrendbeli Cabal támogatta. Nem kétséges, hogy Kína diktátori szerepét és a világot ígérték neki az együttműködéséért cserébe. Emlékeztető Kissingernek és a 300-ak Bizottságának: a világ nem akar diktátort.

Amikor a vihar elül, a világnak harmonikus kollektív vezetősége lesz.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások