Telos

Spirituális hírek, fordítások

Galactic Codex

Cobra Logo

Wednesday, April 4, 2012

Galactic Codex

Galactic Highland

Planet Earth is the last planet in this universe under the occupation of the Dark Forces, the last relic of galactic wars that raged throughout the galaxy for millions of years.

Read more …

Galaktikus Kódex

Cobra Logo
  1. április 4., szerda

Galaktikus Kódex

Galactic Highland

A Föld az utolsó bolygó az Univerzumban, mely a sötét erők megszállása alatt áll. Azoknak a galaktikus háborúknak az utolsó maradványa, melyek évmilliókig tomboltak galaxis szerte.

Olvass tovább …

Plan 2012 - A szabadság győzedelmeskedik – a cabal tagjainak tömeges letartóztatása

Cobra Logo
  1. április 2., hétfő

A szabadság győzedelmeskedik – a cabal tagjainak tömeges letartóztatása


Nagy változások idejét éljük. Amerika pénz(nem)ét 1913-ban rabul ejtették. A kormányát 1933-ban erővel szerezték meg. Ez megmagyarázza, hogy miért nem volt érdemi eredménye a kormánynak benyújtott petíciónak (kérelemnek). Azok a vállalatok, amelyek törvényes kormányunkként tetszelegnek, majdnem teljesen elpusztították Amerikát. A kormányunk legfőbb vezetőinek – beleértve a katonaságunkat – tudomása van erről. A megfelelő időre vártak, hogy segítsenek visszavenni Amerikát, annak törvényes kormánya kezébe.

Olvass tovább …

A maja Tikal naptárkör 2012. április 2-án ér véget

Cobra Logo
  1. április 1., vasárnap

A maja Tikal naptárkör 2012. április 2-án ér véget


A 2012. évet záró dátum, a "végpont" vagy a maja hosszú számítás naptár 13.0.0.0.0 dátumán alapul. Ez egy teljesen más naptár, mint az 52 éves kör naptár. A maják és az aztékok által lakott területeken nagy volt a különbség a naptárkör újrakezdésének időpontjában. John Major Jenkins, „Tzolkin” című könyvében számos variációt közöl. Csak egy ismert változat létezik, amely 2012-ben fordul, és ez a „Tikal” változat, amely nem 2012. decemberében, hanem 2012. április 2-án indul újra.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r

Olvass tovább …

Portál 2012

Cobra Logo
  1. április 1., vasárnap

Portál 2012


A valóságunk hamarosan megváltozik, és a változások mindenkit érintenek. A Föld bolygó most egy interdimenzionális kapun halad át, amelyet 2012 Portálnak nevezünk. Ez a portál - a 11-11-11 aktivitás - 2011. november 11-én nyílt meg. 2012. június 6-án volt a fordulópontja a Vénusz átvonuláskor, a maja naptár végén, 2012. december 21-én zárul.

Read more …

Erről a blogról

Cobra Logo
  1. március 31., szombat

Erről a blogról


Rendkívüli időket élünk. Ez a korszakváltás időszaka. A pénzügyi rendszer átalakul, a mátrix szétesik és új társadalom születik. A valóságunk hamarosan megváltozik, és ezek a változások mindenkit el fognak érni. Ez a világ egy teljesen új dimenzióba, egy új valóságba lép, a lineáris idő a végéhez közeledik. Készen állsz? Ez az utazás nem csak bevezető a felkészültségre... Ez a végső felkészülés erre a rendkívüli pillanatra. Információkat és útmutatást tartalmaz a bolygó 2012. év körül várható dimenzióváltásáról, amelyeket ezen a bolygón még soha sem hoztak nyilvánosságra.


Venus Moon conjunction

Az Istennő visszatérése: Hold-Vénusz együttállás, március 26. esete


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com