Telos

Spirituális hírek, fordítások

Isteni beavatkozás (Isteni Kozmosz – írta David Wilcock)

Cobra Logo
  1. április 2., hétfő

Isteni beavatkozás (Isteni Kozmosz – írta David Wilcock)


TÖMEGES LETARTÓZTATÁSOK

Úgy tűnik, hamarosan látni fogjuk, ahogy a Pentagon tömeges letartóztatásokat indít a Cabal sok kulcsfontosságú, összeesküvést szervező tagja ellen.

Ez az amerikai kormány végrehajtó, törvényhozó és igazságszolgáltatási ágainak, valamint a nagyvállalatok, a pénzügyi ipar, a katonaság és a fősodratú média-komplexum – amelyet nagyrészt egy maroknyi vállalat ural – soha nem látott tisztogatását eredményezi majd.

Több bennfentes forrás, akiknek hitelességét és megbízhatóságát mind "leellenőrizték", most megerősítette, hogy ebben a hatalmas összeesküvésben hamarosan kulcsfontosságú összeesküvők ezreinek tömeges letartóztatása fog bekövetkezni. Egy rendkívül titkos, jól összehangolt – az emberiség érdekében munkálkodó – művelet hamarosan elindul.

Olvass tovább …

Plan 2012 - A szabadság győzedelmeskedik – a cabal tagjainak tömeges letartóztatása

Cobra Logo
  1. április 2., hétfő

A szabadság győzedelmeskedik – a cabal tagjainak tömeges letartóztatása


Nagy változások idejét éljük. Amerika pénz(nem)ét 1913-ban rabul ejtették. A kormányát 1933-ban erővel szerezték meg. Ez megmagyarázza, hogy miért nem volt érdemi eredménye a kormánynak benyújtott petíciónak (kérelemnek). Azok a vállalatok, amelyek törvényes kormányunkként tetszelegnek, majdnem teljesen elpusztították Amerikát. A kormányunk legfőbb vezetőinek – beleértve a katonaságunkat – tudomása van erről. A megfelelő időre vártak, hogy segítsenek visszavenni Amerikát, annak törvényes kormánya kezébe.

Olvass tovább …

A maja Tikal naptárkör 2012. április 2-án ér véget

Cobra Logo
  1. április 1., vasárnap

A maja Tikal naptárkör 2012. április 2-án ér véget


A 2012. évet záró dátum, a "végpont" vagy a maja hosszú számítás naptár 13.0.0.0.0 dátumán alapul. Ez egy teljesen más naptár, mint az 52 éves kör naptár. A maják és az aztékok által lakott területeken nagy volt a különbség a naptárkör újrakezdésének időpontjában. John Major Jenkins, „Tzolkin” című könyvében számos variációt közöl. Csak egy ismert változat létezik, amely 2012-ben fordul, és ez a „Tikal” változat, amely nem 2012. decemberében, hanem 2012. április 2-án indul újra.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r

Olvass tovább …

2012 Portál

Cobra Logo
  1. április 1., vasárnap

2012 Portál


A valóságunk hamarosan megváltozik, és a változások mindenkit érintenek. A Föld bolygó most egy interdimenzionális kapun halad át, amelyet 2012 Portálnak nevezünk. Ez a portál - a 11-11-11 aktivitás - 2011. november 11-én nyílt meg. 2012. június 6-án volt a fordulópontja a Vénusz átvonuláskor, a maja naptár végén, 2012. december 21-én zárul.

Read more …

Erről a blogról

Cobra Logo
  1. március 31., szombat

Erről a blogról


Rendkívüli időket élünk. Ez a korszakváltás időszaka. A pénzügyi rendszer átalakul, a mátrix szétesik és új társadalom születik. A valóságunk hamarosan megváltozik, és ezek a változások mindenkit el fognak érni. Ez a világ egy teljesen új dimenzióba, egy új valóságba lép, a lineáris idő a végéhez közeledik. Készen állsz? Ez az utazás nem csak bevezető a felkészültségre... Ez a végső felkészülés erre a rendkívüli pillanatra. Információkat és útmutatást tartalmaz a bolygó 2012. év körül várható dimenzióváltásáról, amelyeket ezen a bolygón még soha sem hoztak nyilvánosságra.


Venus Moon conjunction

Az Istennő visszatérése: Hold-Vénusz együttállás, március 26. esete


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com