Telos

Spirituális hírek, fordítások

Plan 2012 - A szabadság győzedelmeskedik – a cabal tagjainak tömeges letartóztatása

Cobra Logo
  1. április 2., hétfő

A szabadság győzedelmeskedik – a cabal tagjainak tömeges letartóztatása


Nagy változások idejét éljük. Amerika pénz(nem)ét 1913-ban rabul ejtették. A kormányát 1933-ban erővel szerezték meg. Ez megmagyarázza, hogy miért nem volt érdemi eredménye a kormánynak benyújtott petíciónak (kérelemnek). Azok a vállalatok, amelyek törvényes kormányunkként tetszelegnek, majdnem teljesen elpusztították Amerikát. A kormányunk legfőbb vezetőinek – beleértve a katonaságunkat – tudomása van erről. A megfelelő időre vártak, hogy segítsenek visszavenni Amerikát, annak törvényes kormánya kezébe.


A közeljövőben jelentős, konstruktív változásra számíthatunk a bankrendszerünkben és a devizarendszerünkben. Számíthatunk arra, hogy szövetségi vezetők részlegeit látjuk majd – az aktív katonaságunk támogatásával – a hatalom főbb pozícióiban. A katonai puccsnak egyáltalán nem részei ezek a katonák. Ők a törvényes kormányunk civilek általi visszaállítását támogatják.


Számíthatunk arra, hogy fennakadásokat tapasztalunk a normális (megszokott) életmódunkban. Ezt az átmenetet úgy alakították ki, hogy minimalizálja a létfontosságú szolgáltatások és a gazdaságunk szünetelését – minimalizálja a nehézségeket. Ezt a fősodratú médiában bejelentések kísérik majd. Amit nem akarunk, az az, hogy az emberek pánikba essenek.


Ez egy olyan világméretű művelet része, amelynek során a nem csatlakozott nemzetek – amelyek nem tagjai a G20-nak – visszaállítják a szilárd valutáikat.


További bejelentések is lesznek végül a fősodratú médián keresztül is. Ezeket úgy tervezték meg, hogy lassan ébresszék fel a tömegeket a pánik csökkentése érdekében.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=P7xCtfQfQx4


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások