Telos

Spirituális hírek, fordítások

India hamarosan bejelenti az UFO-k nyilvánosságra hozatalát

Cobra Logo
  1. április 11., szerda


India hamarosan bejelenti az UFO-k nyilvánosságra hozatalát

  1. április 2., Rajnish jelentése, az Ashtar Parancsnokság személyzetéből

http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/india-to-announce-ufo-disclosure-soon


India egy nagy titkos belső vita középpontjában áll. Az egyik oldalon a világ legnagyobb demokráciája lelkesen igyekszik tisztázni a népe és a világ előtt az UFO-kkal és a földönkívüliekkel való jelenlegi kapcsolataira vonatkozó kérdéseket. Ugyanakkor számtalan olyan láthatatlan nemzetközi protokoll létezik, amelyek tiltják, hogy bármi olyat tegyenek, ami világszerte félelmet és pánikot kelthet.

Az UFO- és földönkívüli szakértők között közismert, hogy mind az öt atomhatalom már elég régóta kapcsolatban áll a más csillagokból érkező lényekkel. Újonnan Indiában hatalmas hírek láttak napvilágot az UFO-kapcsolatokról és a Himalájában a kínai bázisok közelében lévő titkos UFO-bázisokról. Ladakban például a helyiek kétségtelenül rámutatnak arra, hogy nap mint nap nagy, háromszög alakú űrhajók jelennek meg, amelyek a föld alól jönnek elő, az indiai biztonsági erők pedig védekeznek ellenük.

A katonaság tisztviselői és a politikusok beismerték a tényt, hogy a földönkívüliek felvették a kapcsolatot Indiával. Indiának elmondták az Univerzum törvényeit.

A jelenlegi vita arról folyik, hogy ezt titokban tartsák, ahogy más országok teszik, vagy egy teljesen átlátható társadalom szokása szerint felvállalják, és elmondják az igazságot. India annyira laza és demokratikus; nagyon nehéz valamit sokáig titokban tartani. Ma a(z indiai) kormány legnagyobb aggodalma az, hogy más országokkal ellentétben nagyon nehéz lesz ezt sokkal tovább titokban tartani. Ha az információ először nem engedélyezett csatornákon keresztül kerül nyilvánosságra, és azután a hatóságokat a falhoz szorítják, hogy vallomást tegyenek, két rossz dolog történhet. Először is, ez valóban pánikot kelthet az országban és az egész világon is. Másodszor, ahogy az indiai politikát vezetik, a kormányzó pártot azonnal ki fogják hajítani a hatalomból.

India

A világ vezetőinek jelenlegi sietsége India felé rendkívüli. Putyin orosz elnöktől kezdve Amerika fő szenátoraiig mind ellátogattak Indiába, vagy készülnek rá, hogy oda látogassanak. Az Európai Unió mélyreható párbeszédet folytat Indiával az együttműködésről. Az indiai nukleáris programokkal és az Indiai Űrkutatási Szervezettel (Indian Space Research) szembeni összes szankció feloldása folyamatban van. India együttműködik az európaiakkal és az amerikaiakkal az űrkutatási és technológiai kutatási programban. India a Kereskedelmi Világszervezetnek (WTO) is tagja.

India jelentős kiszervezési szerződéseket kap Amerikából és Európából az informatikai és call-center szolgáltatások terén. India devizatartalékai a nyugati nemzetek, Japán, Korea és más országok nemzetközi közvetlen befektetéseinek köszönhetően soha nem látott szinten vannak. Lenyűgöző módon, Kína – India legfőbb vetélytársa – az elmúlt néhány évben rontott a pozícióin, hogy az Indiával való baráti és kereskedelmi viszonyt követendő példává tegye. India lassan eljut arra a pontra, amikor a Biztonsági Tanács állandó tagjává válik. A Biztonsági Tanács mind az öt tagja – Kína, USA, Oroszország, Franciaország és az Egyesült Királyság – támogatja India felvételét.

A kormányhoz közel álló források szerint az UFO-kapcsolatokról jó néhány ellenzéki politikus és természetesen a hatalmon lévők is tudnak.

A katonaság aggodalma megalapozott, amiért nem engedik a titkot kiszivárogni.

Nemrégiben India külügyminisztere, Natwar Singh úr a nyilvánosság elé állt, és óvatosan elmondta, hogy Indiának nem volt létfontosságú, hogy nukleáris hatalommá váljon. Singh Indira Gandhi asszony, India egykori miniszterelnökének elszánt követője. Indira Gandhi volt az, aki az 1960-as évek közepén a nukleáris programot elindította.

India az 1970-es évek elején robbantott először nukleáris eszközt Pokhranban. Az egész ország, beleértve saját pártjának tagjait is, megkérdőjelezte Singh urat egy ilyen felelőtlen kijelentés miatt. De a kijelentéseit elemezve nyilvánvaló, hogy az alapján, amit most tud, nukleáris hatalomnak lenni valójában nem sokat számít, mert a földönkívüliek által irányított technológiák olyan fejlettek, hogy a mi összes technológiánk valójában semmit nem jelent. De ami még fontosabb, lehet, hogy Singh urat bosszantja ez az ellentmondásos, folyamatban lévő titkos vita, és valójában azt értette alatta, hogy ha India nem lenne atomhatalom, Indiában soha nem lenne vita az UFO-król és a földönkívüliekről.


Utóirat Cobrától:

2002-ben azt mondták nekem a plejádiak, hogy építettek egy föld alatti UFO bázist a Himalájában az indiai-kínai határ közelében. Ez a bázis Ladakh tartomány keleti részén Kongka-La közelében található (Indiában – a ford.). Erről itt olvashatsz többet:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread293118/pg1

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread719338/pg1

(http://www.monstrous.com/Monstrous_Places/Is_Kongka_La_a_Underground_UFO_Base_.html)

https://web.archive.org/web/20110815002322/http://www.monstrous.com/Monstrous_Places/Is_Kongka_La_a_Underground_UFO_Base_.html

http://virtualglobetrotting.com/map/aksai-chin-terrain-scale-model/


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások