Telos

Spirituális hírek, fordítások

Ellenállási Mozgalom

Cobra Logo
  1. április 6., péntek

Ellenállási Mozgalom

Az eredet

1975-ben az életéért menekült egy Michael fedőnevű titkos ügynök, aki után az illuminátusok őrült hajszába kezdtek. Saját életének megvédése érdekében 12 főből álló csoportot szervezett maga köré. A menekülés és bujkálás közben alagútrendszert fedeztek fel a New York-i metrórendszer alatt. Berendezkedtek az alagutakban, eltűntek a felszínről és a föld alatt szerveződtek újjá. Ezzel megszületett a Szervezet (angolul: Organization), a new york-i metró alatt lévő főparancsnoksággal. A kiterjedt kapcsolati hálón keresztül, amellyel Michael a rendelkezett, számos olyan operatív ügynökkel vették fel a kapcsolatot a felszínen, akik az illuminátusok ellen küzdöttek és sokan közülük úgy döntöttek, hogy maguk is levonulnak a föld alá és csatlakoznak a Szervezethez.

Legfőbb céljuk az volt, hogy megdöntsék az illumináti uralmát és fejlett technológiával lássák el az emberiséget. A személyi számítógép fejlesztésében jelentős szerepük volt. Én személyesen láttam egy szobát a főhadiszálláson, tele komputerrel, amelyeken éppen fejlesztéseket végeztek még annak idején 1977-ben. A Szervezet kapcsolatot alakított ki a pozitív Agartha civilizációval, amely már évezredek óta leköltözött a föld alá. 1977-ben, ha nem hamarabb, már kapcsolatban álltak a pozitív Andromédaiakkal, saját szememmel láttam az egyik hangárjukban egy klasszikus, fényes ezüst szivar alakú Andromédai űrhajót is.

Az 1990-es évek elején volt némi szerepük abban, hogy az eredetileg katonai célokra kifejlesztett ARPANET a mai, mindenki számára elérhető internetté alakult.

Az illuminátusok és egyéb földönkívüli erők kiterjedt offenzívába kezdtek 1996-ban azzal a céllal, hogy elpusztítsák a Szervezetet és ez rendkívül súlyos fizikai harcokba torkollt a földalatti alagútrendszerekben és barlangokban, majdnem elpusztítva a Szervezetet és magát Agarthát is.

A szükség óráiban született meg az ellentámadás terve. 1999. december elején a Plejádiak kapcsolatba lépték az Ellenállási Mozgalommal (angolul: Resistance Movement - RM) az X-bolygón és masszív felkelést robbantottak ki az ottani illuminátusok ellen. 3 hét alatt győztek és az illuminátusoknak el kellett menekülniük a Marson és a Holdon lévő bázisaikra. Ezek után az Ellenállási Mozgalom szabadságharcosai a Földre jöttek és egyesültek a Szervezettel. A két csoport egyesült, integrálódott és Ellenállási Mozgalom néven folytatta tevékenységét.

Ekkor a megváltozott erőviszonyok miatt az illuminátusok kényszerültek visszavonulásra. 2000 és 2001 folyamán az illuminátusok elvesztették bázisaikat a Marson, a Holdon és a Naprendszer más részein. A Plejádiak és egyéb, a Galaktikus Konföderációhoz tartozó erők segítségével egyúttal minden megmaradt reptilián, szürke, drakonida és zeta reticuli entitást eltávolítottak a Naprendszerből ugyanebben az időkeretben. A sötét erők ekkor pánikba estek és megrendezték a szeptember 11-i, ikertornyok elleni támadást azzal a céllal, hogy megőrizzék az utolsó erődítményüket – a Földet.


Az X-Bolygó

Az X-Bolygó a Naprendszer külső peremvidékén található égitest. A felszíne nem alkalmas a fizikai életre, de a föld alatt jelentős alagút és csatornarendszer található, amely egészen 1999-ig illuminátus irányítás alatt állt, majd a Fényerők kezére került.

2002-ben a Plejádiak pontos adatokkal szolgáltak számomra a bolygó legfontosabb jellemzőiről és a pályaadatairól. A belseje sziklás, a felszínét pedig metánjég borítja, amely kékes színárnyalatot kölcsönöz a bolygónak. Átmérője 9400 mérföld és tömege 0,76 szorosa a Földének. Elliptikus keringési pályájának hosszabbik sugara 70 CsE (1 csillagászati egység (CsE) kerekítve 150 millió kilométer, a Nap – Föld távolság a ford. ) A forgástengely és az ekliptika által bezárt szög 40 fok.


X-Bolygó

Elképzelhető az az öröm és meglepetés, amit akkor éreztem, amikor 2008-ban találtam egy japán csillagászati cikket (Patryk Sofia Lykawka és Tadashi Mukai). A szerzők szerint a „képzeletbeli” X-Bolygónak sziklából és jégből kellene állnia, az átmérőjének 6200 és 9300 mérföld közöttinek, a tömegének a Föld tömegének 0,3 és 0,7-szerese között kellene lennie. Keringési pályája 100 és 170 CsE közötti lenne, a forgástengely és az ekliptika közötti maximum bezárt szög pedig 40 fok.

https://www.semanticscholar.org/author/Patryk-Sofia-Lykawka/103033186


A legfőbb ok, amiért a csillagászok hivatalosan még nem fedezték fel ezt az égitestet az, hogy a háttérhatalom nem engedélyezte a közzétételét. Az új bolygókat általában az ekliptika síkjához közel keresik, de az X-Bolygót az erősen dőlt, 40 fokos keringési pályája miatt nem találják meg. Mivel elég nagy objektumról van szó, egy nagyobb amatőr távcsővel is fel lehetne fedezni, ha tudnák, hogy hol kell keresni. És még valami, az X-Bolygó NEM azonos a Nibiruval és NEM fog a Földnek ütközni.


Az esemény

9/11 nem úgy történt, ahogy azt a Cabal tervezte. Sokan ekkor ismerték fel, hogy mi történik valójában a médiában és mi rejlik tömegtájékoztatás propagandája mögött.

Ez az új tudatosság megkönnyítette az Ellenállási Mozgalom számára, hogy tökéletesítse az illuminátusok megdöntésére vonatkozó tervét a Föld bolygón.

2003-ig bezárólag, minden mélyen, a föld alatt lévő katonai bázist megsemmisítettek és csak a legfelső része maradt meg ezeknek a létesítményeknek.

Azóta az Ellenállási Mozgalom körülbelül 300 emberét építette be az illuminátus hálózatba, legtöbbjüket a katonaság és hírszerző szervezetek felső pozícióiba. Ezek az emberek beazonosíthatatlanok és az illuminátusoknak fogalmuk sincs kicsodák és hol vannak.

2012 januárjában és februárnak az elején az Ellenállási Mozgalom lefoglalta az illumináti kezében lévő arany nagy részét. Ha azt kérdezed magadtól, vajon hol lehet a Yamashita arany, most már tudod a választ. Nem a Mariana-árok mélyén, nem Fort Knoxban, nem a Rothschild villák és kastélyok pincéjében, nem a Kloteni-reptér alatti hatalmas tárolókban, nem a zürichi UBS széfjeiben, és nem is szétszóródva a világ különböző pontjain lévő, jezsuita irányítás alatt álló kis bankokban. Az igazság az, hogy az Ellenállás földalatti kamráiban található és az Esemény után vissza fog kerülni emberiséghez. Egy új valuta fedezeteként fog szolgálni, amely megteremti a bőséget mindenki számára.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Jamasita_Tomojuki

https://hu.wikipedia.org/wiki/Z%C3%BCrichi_rep%C3%BCl%C5%91t%C3%A9r

https://www.ubs.com/locations/switzerland/zurich/paradeplatz-6/ubs-branch-197.html


Az illumináti hálózat megbuktatási tervének ötlete már a Szervezet 1975-ös megalakulása óta napirenden volt. 1977-ben beszéltem azzal az emberrel, aki a tervet kidolgozta. Az a dokumentum, amelyet Drake (az USA hadseregének a változások mellett elkötelezett részének szóvivője, aki március végén lépett a nyilvánosság elé a ford.) 1979-ben valószínűleg a terv korai változatát látta. Az első elképzelések szerint a katonaság átveszi a hatalmat és megdönti az illuminátusokat először a Szervezet, később az Ellenállási Mozgalom segítségével.

A 2011. szeptember 11. utáni ébredés következtében az eredeti terv átdolgozásra került. Senki nem fogja átvenni a Bolygót. Az Ellenállási Mozgalom főleg hírszerzési információkkal és logisztikai tanácsokkal támogatja majd a hadsereget, de leginkább a háttérben marad. A katonaság ugyanakkor segíteni fogja a nyomozóhatóságokat (a szövetségi nyomozókat az Egyesült Államokban és az Interpolt világszerte), akik a helyi szervekkel tartóztatják le a Cabal tagjait.

Az Ellenállási Mozgalom rendelkezik tapasztalattal a Cabal legyőzősében és egy bolygó felszabadításában, hiszen ezt tették 1999-ben is az X-Bolygón. Állandó fizikai (nem telepatikus) kapcsolatban állnak a Plejádiakkal és más pozitív földönkívüli fajokkal a Konföderáción belül, akik naponta friss hírekkel látják el őket a Cabal tagok aktuális helyzetéről: hol tartózkodnak, mit csinálnak és mire készülnek vagy éppen mire gondolnak. Az illuminátusoknak ma már nincs hova bújniuk.

Az Esemény kezdetét nem a földi emberek vagy a galaktikus rokonaink határozzák meg. A végső szó arról, hogy mikor induljanak be az események a Forrástól jön közvetlenül. Az Eseménynek kozmikus jelentősége van. A sötét erők által megszállt utolsó bolygó felszabadulása Fényhullámokat fog szétküldeni a Galaxisban.

Közvetlenül az Esemény előtt a Forrás küldeni fog egy Fényimpulzust közvetlenül a Galaktikus Konföderációnak. A Plejádiak tájékoztatni fogják az Ellenállási Mozgalmat, hogy a felszínen tevékenykedő 300 ügynökük lépjen kapcsolatba a kulcsfontosságú pozíciókban lévő emberekkel a hadseregen és egyéb hatóságokon belül. Ebben a pillanatban az akció megkezdődik.

Miután az akció véget ért, előfordulhat, hogy lesznek emberek, akik a saját javukra próbálják majd fordítani a helyzetet és megkísérelnek saját kormányokat felállítani, elkobozni javakat, stb... A Cabal eltávolítása még nem jelenti azt, hogy az emberi kapzsiság és vágyakozás a hatalomra egy szempillantás alatt eltűnik. Az emberiségnek egyszerűen van egy felvilágosulatlan része, akiknek ez egyszerűen a természetük részét képezi. Természetesen az Ellenállási Mozgalom tisztában van azzal, hogy kikről van szó, megfigyelés alatt állnak és nem fogják tudni kihasználni a helyzetet.

Ameddig az emberiség nem ér el egy bizonyos tudatossági szintet, az Ellenállási Mozgalom a háttérben fog dolgozni az emberiség érdekében. Aztán amikor elérkezik az idő, valószínűleg közvetlenül az Első Kapcsolatfelvétel előtt a pozitív földönkívüliekkel, nyilvánosság elé fognak lépni.

Egy 120 trillió (milliárdszor milliárd, 10 ^ 18 a ford.) dolláros alapot hoztak létre, amely más jóléti csomagok mellett az emberiség rendelkezésére fog állni. Az Ellenállás rendkívül fejlett technológiák birtokában van, amelynek többsége földönkívüli eredetű. Háttértámogatást fognak nyújtani körülbelül 6000, zsenik által feltalált és a Cabal által eltitkolt találmány nyilvánosságra hozatalában. Ezután be fognak mutatni néhányat a saját technológiáik közül is, amelyek még ezeknél is fejlettebbek.


Ez a blogot Cobra az Ellenállási Mozgalom útmutatásának megfelelően hozta létre azzal a céllal, hogy tájékoztassa a felszíni lakosságot bizonyos 2012-ben várható eseményekről. Sok a felszínen dolgozó operatív ügynök olvassa a blogot, időről-időre kódolt üzenetek jelennek meg számukra. Az internet a legegyszerűbb módja bizonyos, nem szigorúan titkos információ továbbításának, amelyet biztonságosan közölni lehet ezen a csatornán keresztül. A jövőben az Ellenállási Mozgalom lehet, hogy úgy dönt, hogy közvetlenül szól a nyilvánossághoz és ekkor ez a blog válik majd a hivatalos kommunikációs felületté a bolygó felszínén.


A Fény győzelme!


Victory of the Light!


Fordította: MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/03/ellenallasi-mozgalom.html


https://2012portal.blogspot.com/


Hozzászólások