Telos

Spirituális hírek, fordítások

AZ ESEMÉNYEK FELGYORSULÁSA

Cobra Logo
  1. április 14., szombat


AZ ESEMÉNYEK FELGYORSULÁSA


Április 13-a péntek egy akciódús nap volt. Az Ellenállási Mozgalom végre elhárította (az ő szempontjukból) a fő akadályt, amely blokkolta az Esemény előidézését. Az Ellenállás bizonyos kulcsfontosságú ügynökeit elhelyezték a pozícióikban. Néhány kisebb előkészületet még meg kell tenni, de azután minden készen áll, ami az Ellenállást illeti.

Pénteken ezek a főbb események a Föld bolygó-karantén megszüntetésének folyamatát is elindították, és megkezdődtek az előkészületek az Első Kapcsolatfelvételre.

A bolygó felszínén is van pár fejlemény, amelyeket be kell fejezni, mielőtt az Esemény megtörténhet. Először is, nagyon nagy nyomás van a Cabal felől a bankszektoron, tulajdonképpen aggódnak. Másodszor is egy jogi folyamat indult el, amely biztosítja majd egy új civil hatóság megalakulását, amely végül felhatalmazza majd a katonaságot, hogy támogassa az Eseményt. Sok minden történik, de a tömegmédia nem számol be róluk. A tömegmédiára nehezedő nyomás tetőzik, és hamarosan még több kiszivárogtatott információra lehet számítani a fősodratú médiában (MSM – Main Stream Media).

A következő néhány héten az események fel fognak gyorsulni.


https://2012portal.blogspot.com/

Hozzászólások