Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Jezsuita program - A teljes világuralom megszerzése

Cobra Logo
  1. november 28., csütörtök

A Jezsuita program - A teljes világuralom megszerzése

A jezsuiták terve az, hogy beszivárognak a Keleti Szövetség (Eastern Alliance) ügynökei közé és eltérítsék az új pénzügyi rendszer létrehozásának folyamatát. Mondanom sem kell, hogy a Keleti Szövetség legfelső vezetése tisztában van ezzel és nem hagyja, hogy ez megtörténjen. A Fehér Sárkány Társaság felsőbb tagjai is megtanulták a leckét, miután elődeiket évtizedekkel ezelőtt becsapták, akik az aranyuk nagy részét átadták a jezsuita ügynököknek, értéktelen papírdarabokért (amerikai államkötvények) cserébe. A Fehér Sárkány Társaság sokkal óvatosabb most, különösen azért, mert a jezsuiták megpróbálnak a Te-Wu-n, a kínai titkos hírszerző ügynökségen keresztül beszivárogni közéjük.

Tovább a teljes cikkre …

A Titkos Űrprogram

Cobra Logo
  1. április 24., szerda

A Titkos Űrprogram


Eljött az ideje, hogy végre kiadjak néhány információt a Titkos Űrprogramról. A Titkos Űrprogram rejtett célja az volt, hogy előkészítse a terepet, hogy a drakonidák (sárkányok) és a reptiliánok (hüllők) átvegyék az irányítást a bolygó felett. A hatalomátvételi kísérlet nem sikerült, és a Fényerők a drakonida ellenőrzés utolsó maradványait - a cabalt - is hamarosan eltörlik ezen a bolygón.

Olvass tovább …

Az Istennő Örvény

Cobra Logo

Sunday, March 3, 2013

Az Istennő Örvény

Az Istennő Örvény a Fényerők végső technológiája, amely az asztrális és éteri síkon végül feloldja a Mátrixot a bolygó körül.

Az Istennő Örvény egy energia szivárvány-spirál, mely a Fény összes lehetséges kombinációját tartalmazza. Egy Angyali lény jelenléte, ami átalakít minden sötétséget tiszta Fénnyé az Antarion Átalakító nyolc-dimenziós csillagkapuján keresztül. Ez az Egy jelenlétének örvénye, amely elnyeli a dualitás minden anomáliáját és mikroháromszögelés eljárással felemeli az Egybe.

Spiral

Olvass tovább …

Éteri arkhón háló

Cobra Logo

Thursday, January 3, 2013

Éteri arkhón háló


A december 21-i sikeres portálnyitás után az éteri arkhón rács háló az egyetlen fő tényező, ami visszatartja az Eseményt. Ha beindulna az Esemény, az éteri Arhónok mindnenkire hatással lennének: az Eseményt végrehajtó felszíni Fényerőkre, akik a kivitelezésében vesznek részt, általánosan az emberiségre éppúgy, mint a Cabalra, és mindez katasztrófává változtatná az Eseményt.

Az éteri arkhón háló jó részét még az Esemény bekövetkezése előtt el kell távolítani. Annak érdekében, hogy a Fényerők sikeresen le tudják bontani a hálót, minél jobban informálni kell a felszíni lakosságot a létezéséről.

Olvass tovább …

Galaktikus Konföderáció

Cobra Logo
  1. október 2., kedd

Galaktikus Konföderáció


Amint már mondtam, a Galaktikus Konföderáció pozitív civilizációk laza konföderációs szövetsége ebben a Galaxisban, mint pl. a Plejádiak, a Szíriusziak, az Arkturusziak... Vezetői Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Ezen a bolygón a Galaktikus Konföderáció számos néven ismert: Galaktikus Föderáció, a Fény Galaktikus Föderációja, Bolygók Galaktikus Konföderációja, Bolygók Galaktikus Föderációja, Bolygók Egyesült Föderációja... Mindezek az elnevezések ugyanazt a pozitív csoportot takarják.

Olvass tovább... …

A Csillagtestvériség

Cobra Logo
  1. szeptember 5., szerda

A Csillagtestvériség

Ez a blog bejegyzés a második olyan pozitív csoportról szól, akik titokban dolgoznak a színfalak mögött az emberiség javát, valamint a Bolygó felszabadítását szolgálva.

Hozzáférést kaptam egy olyan ezoterikus íráshoz, amely e csoport tagja által íródott, ez teszem most, ennek a csoportnak az engedélyével, teljes egészében közzé.

Olvass tovább …

Álomvilág Művelet

Cobra Logo
  1. augusztus 20., hétfő

Álomvilág Művelet

Az Álomvilág Művelet a Fényerők egy olyan akciója, amelynek célja az új Reneszánsz elindítása a bolygó felszínén. Az első Reneszánszot 500 évvel ezelőtt, egy a Fehér Nemesség mögött álló okkult pozitív csoport kezdeményezte a 15. századi Firenzében.

Olvass tovább …

Fehér Nemesek

Cobra Logo
  1. május 13., szerda

Fehér Nemesek

Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány okkult információt.

Ez az első az elkövetkező néhány írásom közül, amelyben nyilvánosságra hozok néhány pozitív csoportot, akikről eddig még nem volt szó, és a bolygó felszabadításáért dolgoznak, egyesek közülük évezredek óta.

Olvass tovább …

Az Összeesküvés rétegei

Cobra Logo
  1. július 15., vasárnap

Az Összeesküvés rétegei

A fizikai Cabal magját 13 Arkhónból álló csoport alkotja, amely 26000 éve irányítja a bolygót. Ők felelősek Atlantisz bukásáért, a békés Istennő tisztelő neolitikus kultúrák összeomlásáért 5000 évvel ezelőtt és a késő antikvitás misztériumiskoláinak megsemmisítéséért. Ők azok, akik fenntartják a karantént az emberiséget túszként fogva tartva, így a pozitív földönkívüliek egészen mostanáig nem tudtak közbeavatkozni. Többnyire kulcspozíciókba inkarnálódtak az olasz fekete nemesség köreiben.

Olvass tovább …