Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új Atlantisz

Cobra Logo
  1. január 4., Szerda

Új Atlantisz

Új Atlantisz a kódneve annak az energiarácsnak a bolygó felszíne körül, amely támogatni fogja a "végső áttörést" és ez a kódneve az Esemény után megalakuló új társadalomnak is.

A 75000 évvel ezelőtt történt pólusváltás előtt, a Régi Atlantiszon az egyenlítő máshol helyezkedett el, ezért az egész planetáris energiarács is eltérő volt.

Polshift

Olvass tovább …

Financial Liberation Just Ahead

Monday, April 4, 2016

Financial Liberation Just Ahead

Mission

The Financial Group will 1.) Educate and inform the public of the up-coming financial changes around the world. 2.) We will inspire all to initiate and maintain a bridge of stability between providers of goods and services and purchasers in need of those same services during the first two weeks immediately following the Event. 3.) Help implement humanitarian services.

Voucher

Read more …

Cintamani Frissítés

  1. december 8., kedd

Cintamani Frissítés

Mióta közzétettem a Cintamani kövekkel kapcsolatos információkat, ennek a szent kőnek rengeteg darabja találta meg az útját az elkötelezett Fénymunkások és Fényharcosok kezeihez, és az Eseménykor, a kompressziós áttörés energiáinak átadására fog szolgálni:

Olvass tovább …

Cobra Q/A Interview by Rob Potter

Cobra Logo

Thursday, november 02, 2015

Cobra Q/A Interview by Rob Potter

Hello, ladies and gentlemen. Welcome to another special edition for the Victory of Light radio show.

I wish to thank Cobra for coming on here today and especially to give him a special feeling of love and embrace. I also want you to know that I do have a deep level of love and respect for Cobra.

Yoda

Read more …

Az 1996-os nagy felejtés

Cobra Logo
  1. október 6., kedd

Az 1996-os nagy felejtés

Az 1996-os megszállás alatt az Arkhónok és a Kiméra negatív akadályt helyeztek el a Naprendszer szélén (a heliopauza - a Naprendszer plazma burkán belül az a terület, ameddig a napszél elér). Minden élőlény a Naprendszerben lévő korláton belülre került. Minden földfelszíni ember, minden Cabal frakció, minden földalatti lény (nagyon ritka kivétellel), minden titkos űrprogram személyzete, minden plejádi, szíriuszi, andromédai, akrturuszi, drakonida, reptilián, zeta és minden egyéb érző lény plazma implantátumokat kapott és össze lett kötve a Kiméra mesterséges intelligencia hálózatával (a Fátyol).

Olvass tovább …

A Halhatatlanság titka

Cobra Logo
  1. augusztus 20., csütörtök

A Halhatatlanság titka


A Fényerők egyik legmélyebb okkult titka a fizikai halhatatlanság titka, amit még soha nem árultak el senkinek, aki nem ért el egy bizonyos rezgési frekvenciát, egy bizonyos belső tisztaságot és a Fényhez való elköteleződés egy bizonyos fokát.

Most felfedek annyit ebből a felszíni lakosságnak, amennyit bölcs dolog felfedni.

Olvass tovább …

Secret of Immortality

Cobra Logo

Thursday, August 20, 2015

Secret of Immortality


The secret of physical immortality is one of the deepest occult secrets of the Light forces that has never been revealed to anybody who has not reached a certain vibrational frequency, a certain inner purity and a certain degree of dedication to the Light.

I will now reveal to the surface population as much as it is wise to reveal.

Read more …