Telos

Spirituális hírek, fordítások

Csillagpor hadművelet 2

Cobra Logo
  1. június 21. csütörtök


Talán szeretnétek meghallgatni Drake legutóbbi kiváló interjúját, főleg a 18-86. perc közötti részt:

http://www.blogtalkradio.com/global-voice-2012-radio-network/2012/06/20/drakes-mid-week-update

Ez a Blog Talk Radio adás már nem elérhető


Ezen a ponton nyilvánvaló, hogy a Cabal egésze nem akarja megadni magát. A tömeges letartóztatások terve folytatódik. A tárgyalásokkal töltött idő nem volt hiábavaló. A Cabalnak volt esélye. A nagylelkű ajánlatot visszautasították. Ez a protokoll végre lehetővé tette, hogy a pozitív földönkívüli erők elkezdjenek akcióba lépni. A Galaktikus Kódex IV/2. bekezdése szerint a Galaktikus Konföderációnak elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van a Galaktikus Kódex végrehajtására, és arra, hogy szükség esetén katonai erővel foglalja el a Galaktikus Kódexet megsértő területeket.

Ez az alfejezet jogalapot ad a megszállt bolygók katonai erővel történő felszabadítására. A Konföderáció haderői eltávolítják vagy segítséget nyújtanak a helyi Pozitív Katonaságnak a Sötét Erők képviselőinek eltávolításában, és a túszok kiszabadításában.

Stardust

A Csillagpor hadművelet 2-t a Plejádi Flotta hajtotta végre a Föld bolygó körüli keringési pályáról. A Csillagpor (Stardust) egy különleges, fejlett nanotechnológia kódneve. Ez egy apró nanorészecskékből álló por, amelyet a Cabal tagjainak és csatlósainak fizikai testébe permeteztek (gondoljunk csak a "kozmikus chemtrailek”-re). Ezt a nanoport semmilyen, a Földön ismert technológiával nem lehet eltávolítani. Aktiválása két fázisban történik. Az első fázis azonnal blokkolja a központi idegrendszert, és a személy nem tud megmozdulni. A második fázis megöli az embert. Az Esemény idején lesz aktiválva, hogy leblokkolja a Cabal azon tagjait, akik megpróbálnak bármilyen kárt okozni. Az esetek túlnyomó többségében elegendő lesz az 1. fázis aktiválása. A Csillagpor hadművelet célja, hogy ellensúlyozza a Végzet33 minden olyan negatív hatását, amelyet a Cabal akkor esetleg fel akarna használni. A Pozitív Katonaság akciójával kombinálva ez alapvetően sakk-mattot ad a Cabal hatalmának. Ezt a technológiát NEM fogják aktiválni az Esemény előtt. Az Esemény idején a Pozitív Katonaságnak és a polgári hatóságoknak még mindig meg kell tenniük a maga részét. Ennek a hadműveletnek az a célja, hogy ezt megkönnyítse számukra.

Ha a Cabal magas rangú tagjainak bizonyítékra van szüksége arra, hogy a Csillagpor hadművelet 2. valós, akkor ez a bizonyíték megszerezhető.

Továbbra is azt javasolnám nekik, hogy adják meg magukat az Esemény előtt, vagy akár az Esemény alatt. Azok, akik megadják magukat és együttműködnek a Fény erőivel, sokkal megbocsátóbb bánásmódban fognak részesülni.

Azt is szeretném kihangsúlyozni, hogy a Cabal családok legtöbb tagja nem bűnös, és gyógyulásra van szükségük, nem pedig elítélésre. Ahogy azt ebben a bátor jelentésben olvashatjátok:

http://iamstasha.blogspot.com/2012/06/my-dirty-little-secret-im-rockefeller.html


Arra bátorítanék más hasonló helyzetben lévő lényeket, hogy álljanak elő a vallomásaikkal. A blogomban helyet adok majd a megnyilvánulásaiknak. Ez sokak számára gyógyítóan hat majd.

Ahogy már sokszor mondtam, nem tudom, mikor fog megtörténni az Esemény. Egyetlen emberi lény sem tudja, csak a Forrásunk tudja.

Igen, megtörténhet néhány napon belül. De nincs rá garancia. Évekkel ezelőtt kaptam olyan információt, hogy a határidő 2012. április. Most június van. Az egyetlen dolog, amit 100%-osan tudok, hogy meg FOG történni. Jelenteni fogom az eseményeket, amint azok kibontakoznak.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások