Telos

Spirituális hírek, fordítások

Kvantum Pénzügyi Rendszer (KPR) - Földön túli monetáris rendszer

Thursday, November 14, 2019

Kvantum Pénzügyi Rendszer (KPR) - Földön túli monetáris rendszer


Bevezető a Kvantum Pénzügyi Rendszerhez és a Globális Valuta Újraindításhoz


A KPR rendszer alternatíva nélküli fejlődése


Valós időben tetten ért politikusok és bankárok


A Mélyállam csatája elveszett; közel a győzelmünk


Minden országnak meg kell felelnie a GESARA-nak, hogy részt vehessen a KPR-ben


A KPR véget vet a korrupt Cabal jegybank-ügyleteinek


QFS ends corrupt Cabal central banking


A Kvantum Pénzügyi Rendszer (KPR, angolul QFS), amelyet Oroszország és Kína indított el az amerikai, központilag felügyelt Swift-rendszer felváltására.

Ez az új Kvantum Pénzügyi Rendszer egy olyan kvantum számítógépen fut, amelyet egy Föld körül keringő műholdon helyeztek el, és amely a Titkos Űrprogramok védelme alatt áll, biztosítva, hogy ne lehessen feltörni. A kvantumtechnológiát a galaxisunkból érkező jó szándékú földönkívüliek bocsátották rendelkezésünkre. Az új pénzügyi rendszer célja az, hogy véget vessen a Cabal korrupciójának, az uzsorakamatnak, és a Cabal manipulációjának a bankvilágban. A fő, hogy olyan korlátozásokat vezessünk be, amelyek megakadályozzák a korrupt bankárokat abban, hogy jelentős haszonra tegyenek szert.

corrupt Cabal central banking

Olvass tovább …

Pénzügyi Újraindítás

Cobra Logo
  1. november 14., csütörtök

Pénzügyi Újraindítás

Az Ezüst Beindító aktivációnk a kritikus tömegnek mintegy 80%-át érte el. Bár nem értük el célunkat, de jelentős teljesítményt vittünk véghez, mivel ez így is meg fogja könnyíteni a pénzügyi Újraindításhoz vezető utat.

Fénymunkások tízezrei vásároltak ezüstöt, ami majd jövőbeli jólétük megteremtésének alapjául fog szolgálni, ahogy azt majd egy későbbi blogbejegyzésemben fogom részletesen elmagyarázni.

Olvass tovább …

2020

Cobra Logo
  1. szeptember 5., csütörtök

2020


A kozmikus skálán folytatódik a váltás a következő kozmikus ciklusba. Az elsődleges anomáliák kvantumingadozásaitól teljesen mentes területek, amelyek többnyire az intergalaktikus térben léteznek (az úgynevezett mennyország szigetek), még mindig nem stabilizálódtak, de a csillagközi hírszerzési források az egész világegyetemben hatalmas pozitív változásokról számolnak be, amelyek a kozmikus fázisátmenet mutatói.


MACS_J0717

Olvass tovább …

A Kozmikus Központi Faj

Cobra Logo
  1. február 19., kedd

A Kozmikus Központi Faj

A Fény Visszatérése meditációnk olyan koherens tudat jelet hozott létre az Univerzumon keresztül, amely felkeltette a Kozmikus Központi Faj figyelmét.


A Kozmikus Központi Faj a legfejlettebb faj, a Kozmikus Központi Nap körül fejlődött ki. Most figyelmüket elkezdték a Föld bolygóra és annak felszabadítására helyezni, mert most már elegendő tudatosság van a bolygó felszínén ahhoz, hogy lehetővé vált az ilyen fejlett lényekkel való együttműködés.


Olvass tovább …

Mennybuborékok – frissítés

Cobra Logo
  1. február 7., csütörtök

Mennybuborékok – frissítés


Ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy magyarázattal szolgáljon a felszíni lakosság számára a Mennybuborékok c. cikkel kapcsolatban.


Először is, részletesebben el fogom magyarázni az átalakulás hat fázisát. E fázisok mindegyike a planetáris Felemelkedési folyamat egy-egy teljes szakaszát jelenti és előreláthatólag néhány hónaptól néhány évig fog tartani. Ennél többet soha nem fogtok megtudni ezen a blogon azzal kapcsolatban, hogy "Mikor lesz az Esemény".

Olvass tovább …

Rövid helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. október 29., hétfő

Rövid helyzetjelentés


Folytatódik a Galaktikus Központ megnövekedett tevékenysége. A naprendszerünk körül lévő kvantum Dyson-gömb eltávolítása felgyorsította a bolygónkra érkező Felemelkedési energiákat.

Ezek az energiák az eljövendő Aranykor energetikai lenyomatát hozzák.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Aranykorm%C3%ADtosz


Az 1996-os arkhón invázió óta először térnek vissza tömegesen angyali lények a bolygó felszínéhez közeli asztrál és éteri területekre. Nagyban támogatná az Új Atlantisz pozitív energiarácsát, ha meditációitokban kapcsolódnátok ezekhez a beérkező angyalokhoz. A másik meditáció, ami támogathatja az Új Atlantisz energiarácsot, a Buddhikus Oszlop meditáció. A bolygó bármely olyan helye vagy szituációja fölött elhelyezhetitek a Buddhikus Oszlopot, melynek gyógyulásra van szüksége:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/10/buddhikus-oszlop-meditacio-minden-nap.html

https://www.youtube.com/watch?v=KDthWvEOU80


Ezek az új Galaktikus energiák sok Istennői archetípus aktiválását is elhozzák. Az első archetípus, ami aktiválódik, Astraea archetípusa. Ez az energia fogja elhozni az Új Reneszánszt és a magas színvonalú kultúra megújulását:

https://en.wikipedia.org/wiki/Astraea


A másik Istennő archetípus, ami jelenleg aktiválódik, Abundantia archetípusa. Ez az energia spirituális és fizikai bőséget fog hozni a felszíni lakosság számára:

https://en.wikipedia.org/wiki/Abundantia

https://angelsandmasters.net/A1.html


Abundantia

Olvass tovább …

Planetáris Felemelkedési Folyamat

Cobra Logo
  1. július 17., csütörtök


Planetáris Felemelkedési Folyamat


Az Esemény után el fog kezdődni a tényleges planetáris Felemelkedési folyamat. A Fátyolt fel fogják oszlatni az örvény technológia felhasználásával:

http://soul1.org/buddhiccol.htm

A Földet körülvevő energiatér valahogy így fog kinézni:

https://www.youtube.com/watch?v=msi6bnxYxTE&feature=share

Addigra el fog tűnni az összes pókszerű plazma entitás, melyek jelenleg körbezárják a Föld felszínén lévő nagyvárosokat. Nem véletlen, hogy a felszíni nagyvárosok az űrből nézve úgy néznek ki, mint a pókok.

City

Read more …

Szentséges Egyesülés

Cobra Logo

Sunday, July 8, 2018

Szentséges Egyesülés

Ez a bejegyzés az utolsó a "társadalmi dinamika" cikkek közül, amit a Plejádiak kértek, hogy tegyek közzé a Felemelkedési folyamatra való felkészülés részeként. Engedélyt kaptam arra, hogy nem sokkal július 13. után "más" információt is nyilvánosságra hozzak.

A Szentséges Egyesülés a lélektársak és ikerlelkek spirituális, mentális, érzelmi, éteri, plazma és fizikai testeinek egybeolvadása.

Olvass tovább …

Szexuális energia

Cobra Logo
  1. március 6., kedd

Szexuális energia


A szexuális energia az egyik legmélyebb istennői misztériumokhoz kapcsolódik, a női és férfi polaritások újra-integrálásának misztériuma a Felemelkedésbe. Ez a valódi jelentése az alkímiai "oldás és kötés" formulájának.


Chandela Key

Olvass tovább …