Telos

Spirituális hírek, fordítások

Pénzügyi Újraindítás

Cobra Logo
  1. november 14., csütörtök

Pénzügyi Újraindítás

Az Ezüst Beindító aktivációnk a kritikus tömegnek mintegy 80%-át érte el. Bár nem értük el célunkat, de jelentős teljesítményt vittünk véghez, mivel ez így is meg fogja könnyíteni a pénzügyi Újraindításhoz vezető utat.

Fénymunkások tízezrei vásároltak ezüstöt, ami majd jövőbeli jólétük megteremtésének alapjául fog szolgálni, ahogy azt majd egy későbbi blogbejegyzésemben fogom részletesen elmagyarázni.

Olvass tovább …

TERJESSZÉTEK! AZ EZÜST BEINDÍTÓ 2019. 11. 11.

Cobra Logo
  1. október 10., csütörtök

TERJESSZÉTEK! AZ EZÜST BEINDÍTÓ 2019. 11. 11.

Ideje, hogy újra cselekedjünk! Ideje, hogy a világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Mind egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség számunkra, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a november 11-i Merkúr tranzit adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, amelyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat, és világosságba borítjuk a globális pénzügyi rendszer energiáját.

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Kérlek, jelentessétek meg a honlapjaitokon és blogjaitokon! Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek valamilyen alternatív média lehetőséget, nekik is elküldhetitek. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, amelyek a lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek erről egy videót is, amit kitesztek a YouTube-ra.

A tudományos vizsgálatok megerősítették a tömegmeditációk és aktivációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, így közületek mindenki, aki részt vesz ebben az aktivációban, valóban segíthet közelebb hozni számunkra az Áttörést:

Olvass tovább …

Békemeditáció Szíriáért

Cobra Logo
  1. október 10., csütörtök

Békemeditáció Szíriáért

A következő néhány nap alapvetően meghatározó lesz abból a szempontból, hogy hogyan alakul a török invázió Észak-Szíriában.

A Fényerők arra kérnek mindenkit, aki vezettetést érez rá, hogy olyan gyakran végezze a békemeditációt Szíriáért, amilyen gyakran csak lehetséges.


Read more …

2020

Cobra Logo
  1. szeptember 5., csütörtök

2020


A kozmikus skálán folytatódik a váltás a következő kozmikus ciklusba. Az elsődleges anomáliák kvantumingadozásaitól teljesen mentes területek, amelyek többnyire az intergalaktikus térben léteznek (az úgynevezett mennyország szigetek), még mindig nem stabilizálódtak, de a csillagközi hírszerzési források az egész világegyetemben hatalmas pozitív változásokról számolnak be, amelyek a kozmikus fázisátmenet mutatói.


MACS_J0717

Olvass tovább …

Rövid felhívás a felszíni lakosság számára

Cobra Logo
  1. július 29., hétfő

Rövid felhívás a felszíni lakosság számára

A következő két hét döntő fontosságú lesz abból a szempontból, hogy meghatározza, hogy a bolygó felszabadítása hogyan fog folytatódni.


A Fényerők mindenkitől azt kérik, hogy olyan gyakran meditáljon, amilyen gyakran csak tud, és amilyen gyakran vezettetést érez erre, azért, hogy a folyamat a következő két hétben pozitív, harmonikus és békés módon folytatódjon a bolygó, az emberiség, és főleg azok számára, akik a Fényt tartják a bolygóért.


Olvass tovább …

Helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. május 15., szerda

Helyzetjelentés


Az utolsó arkhón invázió pillanatában, 1996 januárjában, a sötét erők három fő sötét féreglyuk belépési pontot hoztak létre, hogy előidézzék a planetáris Fényrács összeomlását.


Ez a három sötét féreglyuk belépési pont a következő helyeken volt:


Bukavu, Kivu-tó, Kongó

Ljubljana, Szlovénia

Santa Monica, Kalifornia állam, USA

Olvass tovább …

A Kozmikus Központi Faj

Cobra Logo
  1. február 19., kedd

A Kozmikus Központi Faj

A Fény Visszatérése meditációnk olyan koherens tudat jelet hozott létre az Univerzumon keresztül, amely felkeltette a Kozmikus Központi Faj figyelmét.


A Kozmikus Központi Faj a legfejlettebb faj, a Kozmikus Központi Nap körül fejlődött ki. Most figyelmüket elkezdték a Föld bolygóra és annak felszabadítására helyezni, mert most már elegendő tudatosság van a bolygó felszínén ahhoz, hogy lehetővé vált az ilyen fejlett lényekkel való együttműködés.


Olvass tovább …

Mennybuborékok – frissítés

Cobra Logo
  1. február 6., szerda

Mennybuborékok – frissítés


Ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy magyarázattal szolgáljon a felszíni lakosság számára a Mennybuborékok c. cikkel kapcsolatban.


Először is, részletesebben el fogom magyarázni az átalakulás hat fázisát. E fázisok mindegyike a planetáris Felemelkedési folyamat egy-egy teljes szakaszát jelenti, és becslés szerint körülbelül néhány hónaptól néhány évig fognak tartani. Ennél többet soha nem fogtok megtudni ezen a blogon azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy "Mikor lesz az Esemény?".


Forrás

Olvass tovább …

Mennybuborékok

Cobra Logo
  1. január 21., hétfő

Mennybuborékok

A Fény Visszatérése meditációnak óriási sikere volt. 1 és 2 millió között volt azon emberek száma, akik értesítést kaptak a meditációról, és 300.000 és 400.000 között volt azoknak a száma, akik ténylegesen részt vettek, így többszörösen meghaladtuk a kritikus tömeget:


Now

Read more …

Interjú a Fény Visszatérése Meditációról

Cobra Logo
  1. január 14., hétfő

Interjú a Fény Visszatérése Meditációról

A Fény Visszatérése meditációnk energiái már kezdenek felépülni, és ez lehet az eddigi legsikeresebb és legerőteljesebb meditációnk.

Együtt teremtjük a történelmet. Ez a meditáció képes kijelölni az utat a gamma idővonal számára. Ez az idő most van.


Flash18

Olvass tovább …