Telos

Spirituális hírek, fordítások

Fehér Nemesek

Cobra Logo

  1. május 13., szerda


Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány okkult információt.

Ez az első az elkövetkező néhány írásom közül, amelyben nyilvánosságra hozok néhány pozitív csoportot, akikről eddig még nem volt szó, és a bolygó felszabadításáért dolgoznak, egyesek közülük évezredek óta.

Olvass tovább …

A Fátylon túl

Cobra Logo

  1. augusztus 10., péntek


A Fátylon túl, a földi karantén börtönrácsai mögött létezik egy teljesen eltérő valóság, egy teljesen más univerzum.

Ha felemelkedünk a bolygó felszíne felett 8,6 mérföld (kb. 14 kilométer) magasságban kezdődő tachyon határ fölé, belépünk a Szeretet univerzumába.

Rose

Olvass tovább …

Újabb Cobra interjú

Cobra Logo

  1. augusztus 8, szerda


Meghallgathatjátok ezt a Cobra interjút itt:

http://www.livestream.com/wakeupshiftishappening/video?clipId=pla_aa7bd542-57ba-415d-85ac-31ece68c2976&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb


Vagy itt:

A szerkesztő megjegyzése: az MP3 felvétel az alábbi linken érhető el (ehhez az interjúhoz még nem érhető el szöveges átirat):


(http://kauilapele.wordpress.com/2012/08/06/recent-cobra-interviews-on-shiftishappeningtv-com-7-20-12-and-7-30-12-mp3s/)

https://web.archive.org/web/20120808161416/https://kauilapele.wordpress.com/2012/08/06/recent-cobra-interviews-on-shiftishappeningtv-com-7-20-12-and-7-30-12-mp3s/


Jó szórakozást!


https://2012portal.blogspot.com

A lehetőség ablaka 2

Cobra Logo

  1. augusztus 5., vasárnap


A Föld bolygón hamarosan megnyílik a második lehetőség az isteni beavatkozásra. Ennek az időkeretnek a kezdő, belépési időpontja a Döntés Napja október 21-én, a fordulópontja a 11:11 tizenegyedik kapuja november 22-én, a befejező, kilépési időpontja pedig a Kapcsolatfelvétel Napja december 21-én. Amíg ez az időkeret, ez az ablak nyitva van, a Forrás folyamatos Fényvillanásokat küld majd közvetlenül a Földre az AN átalakítás lineáris fázisáramlásos közvetlen dimenzióátalakító rendszerén keresztül. December 21-én az AN átalakítás dimenzióátalakító rendszere teljesen működőképes lesz ezen a bolygón.

Ablak 2

Olvass tovább …

A Terv, és az, amit mi tehetünk

Cobra Logo

  1. július 30., hétfő


Újabb információkat kaptam a Tervről.

Az Esemény egy multidimenzionális áttörés lesz a Föld bolygó számára, amely Fényhullámokat küld majd az egész Univerzumba. Az Esemény spirituális és fizikai természetű lesz. Magában foglalja a nem-fizikai negatív entitások eltávolításában való áttörést, a Cabal tagjainak tömeges letartóztatását, és a pozitív UFO-k észlelésének drámai növekedését. Ez a plejádiak, az Ellenállási Mozgalom, a Pozitív Katonaság, a Fehér Sárkány Társaság és más pozitív csoportok egyesített erőfeszítése lesz.

Az Eseményt idén októberre vagy későbbre tervezik.

Az Esemény csak a kezdet, utána a dolgok olyan gyorsan fognak haladni, ahogy csak az emberiség képes azt integrálni. Az Első Kapcsolatfelvételi műveletek a rendszer átszervezésével együtt fognak folytatódni. Az új pénzügyi rendszer nagyon rövid életű lesz, mivel az Első Kapcsolatfelvétel után a pénz elavulttá válik majd. A Felemelkedés NEM fog megtörténni december 21-én. Az emberiségnek sok gyógyulásra van szüksége, és december 21-e csak a felemelkedési folyamat kezdete.

Awakening

Képfelirat: Ébredés zajlik… egyszerűen csak engedd meg


Olvass tovább …

Fényrobbanás

Cobra Logo

  1. július 26., csütörtök


Lassan közeledünk az Eseményhorizonthoz. Az Eseményhorizont a Föld karantén fekete lyukának kilépési pontja. Amikor kilépünk a fekete lyukból, lesz egy Fényrobbanás.

Ez a Föld bolygó karantén státuszának végét és a sötétség végét jelenti ebben az univerzumban.

Event-Horizon

Képfelirat: 2012: Eseményhorizont


Olvass tovább …

A piros pirula

Cobra Logo

  1. július 22., vasárnap


A lehető legtovább halogattam ennek közzétételét, mert ez az információ nagyon nyugtalanító. De az embereknek joguk van tudni az igazságot. Ez az egyetlen út a gyógyulás felé.

Tehát van választásotok. Bevehetitek a kék pirulát, elfelejthetitek ezt az egészet, és folytathatjátok a mindennapi életeteket. A linkekre kattintva beveszitek a piros pirulát. Legyetek tudatában annak, hogy amit itt olvastok, az elég drámai módon fogja megrengetni a világképeteket, és szükségetek lesz egy kis időre, hogy ezt megemésszétek. De miután megemésztettétek, a világ emberei számára az erő oszlopává válsz, mert előbb-utóbb minden emberi lénynek - legalábbis bizonyos mértékig - foglalkoznia kell majd ezzel az információval. Kérlek, értsétek meg, hogy nem tudok felelősséget vállalni azokért, akik elolvassák ezt az információt, és az erre adott pszichológiai reakcióikért.

Red-Pill

Képfelirat: Beveszed a Kék Pirulát, a történet véget ér. Felébredsz az ágyadban és azt hiszel, amit csak hinni akarsz. Beveszed a Piros Pirulát, és megmutatom neked, milyen mélyre nyúlik a nyúl ürege. Csupán az IGAZSÁGOT kínálom neked. Semmi többet.


Olvass tovább …

Az összeesküvés rétegei

Cobra Logo

  1. július 15., vasárnap


A fizikai Cabal magját 13 Arkhónból álló csoport alkotja, amely 26000 éve irányítja a bolygót. Ők felelősek Atlantisz bukásáért, a békés Istennő tisztelő neolitikus kultúrák összeomlásáért 5000 évvel ezelőtt és a késő antikvitás misztériumiskoláinak megsemmisítéséért. Ők azok, akik fenntartják a karantént az emberiséget túszként fogva tartva, így a pozitív földönkívüliek egészen mostanáig nem tudtak közbeavatkozni. Többnyire kulcspozíciókba inkarnálódtak az olasz fekete nemesség köreiben.

Olvass tovább …