Telos

Spirituális hírek, fordítások

Fényrobbanás

Cobra Logo

  1. július 26., csütörtök


Lassan közeledünk az Eseményhorizonthoz. Az Eseményhorizont a Föld karantén fekete lyukának kilépési pontja. Amikor kilépünk a fekete lyukból, lesz egy Fényrobbanás.

Ez a Föld bolygó karantén státuszának végét és a sötétség végét jelenti ebben az univerzumban.

Event-Horizon

Képfelirat: 2012: Eseményhorizont


A karantént a sötét erők hozták létre 26.000 évvel ezelőtt, NEM pedig a Galaktikus Konföderáció. A Konföderáció soha nem zárná börtönbe az emberi fajt egy elszigetelt bolygón.

Ami a karantént fenntartja, az a kvantum anomália. A kvantum anomália a tér-idő kontinuum egy torzulása a kvantum szinten (az ősi gnosztikus szövegekben "hibának" - error - nevezik). A kvantum anomália nehézséget jelent a pozitív földönkívüli utazással kapcsolatos technológiák számára. A pozitív földönkívüliek nem istenek, nekik is megvannak a saját korlátaik. Különben már régen felszabadították volna az emberiséget.

A fő szerkezetek, amelyek az emberiséget a harmadik dimenzióban tartják, az éteri implantátumok. Ezek fekete lyukak féregjáratainak hálózatát alkotják, amelyet az Arkhónok hoztak létre 26.000 évvel ezelőtt, és amelyet az Arkhónok magdaléni kori inváziója erősített meg 16.000 évvel ezelőtt. Ezek az éteri síkon lévő fekete lyukak tartalmazzák a reptiliánokat és technológiájukat, és a Fényerők most intenzíven tisztítják ezeket. Az éteri és az asztrális síkon lévő fekete lyukak szintén tartalmaznak egy sötét szépia (más néven tintahal – a ford.) tinta elemi esszenciát. Ezt a tintaszerű esszenciát nevezik az emberek sötétségnek, mert elnyeli az éteri/asztrális fényt. Amikor ezt a tintát teljesen eltávolítják, a nem-fizikai síkokon lesz egy Fényrobbanás.

Azzal, hogy az implantátumokat erős éteri elektromágneses mezőkben tartják, örökkévalóság-hurkok jönnek létre. Az örökkévalóság-hurkok a tér-idő kontinuum torzulásai, amelyek azt a benyomást keltik, hogy a karantén örökké fog tartani. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. A karantén azonnal feloldódik, amikor ezeket az elektromágneses mezőket kikapcsolják, és az azokat működtető Arkhónokat eltávolítják.

A másik fő szerkezet egy különleges Arkhón technológia az éteri síkon. Ezek olyan projekciós kamrák (kivetítőkamrák), amelyek bizonyos, nem hozzánk tartozó képeket/érzelmi állapotokat vetítenek a külső aurikus membránunkra (a külső aurarétegeinkre – a ford.). Így mások ezt a kivetített képet érzik, és nem a mi valódi állapotunkat. Ez a forrása a legtöbb konfliktusnak/kivetülésnek az emberi kapcsolatokban. Amikor ezt a technológiát eltávolítják, az emberek hirtelen sokkal több harmóniát élnek majd meg a kapcsolataikban.

A karantén utolsó fő tényezője a hétköznapi (földi) valóság. Ez a valóságrendszer a Cabal mesterséges kreálmánya, és a legtöbb ember beveszi ezt a valóságkeretet anélkül, hogy megkérdőjelezné. A Cabal naponta körülbelül hárommilliárd dollárt költ arra, hogy a hétköznapi valóság illúzióját fenntartsa. Ezt úgy teszi, hogy elhallgat minden valódi UFO bizonyítékot és szabad energiával működő technológiát, és fenntartja az emberiség számára a kilenctől ötig tartó munkahelyi rabszolgaságot. A hétköznapi valóság kereteit úgy haladhatod meg, ha magadévá teszed azt a sámánikus nézőpontot, hogy te teremted a saját valóságodat. Azzal, hogy tudatosan teremted a saját valóságbuborékodat, segíted a karantén szétesését.

Az Ellenállási Mozgalomnak, a plejádiaknak és más pozitív földönkívüli fajoknak van egy különleges közös hadművelete, amely lebontja a karantént. Erről a hadműveletről akkor tudok majd bővebben beszámolni, amikor bizonyos feltételek teljesülnek.

Augusztus és szeptember hónapban sok háttértevékenység zajlik majd, de nem biztos, hogy azonnal látszódnak majd az eredmények. Mindenkinek azt javaslom, hogy maradjon türelmes és nyugodt ebben az időszakban, különösen szeptemberben, amikor lesz egy újabb Uránusz-Plútó kvadrát.

Azoknak, akik aggódnak az olimpiai hamis zászlós esemény miatt, nincs okuk félni. Az Ellenállási Mozgalom szigorúan figyelemmel kíséri a Cabal minden tevékenységét az olimpia körül. Rendkívül valószínűtlen, hogy akkor bármilyen nagyobb negatív esemény történjen.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások