Telos

Spirituális hírek, fordítások

A piros pirula

Cobra Logo

  1. július 22., vasárnap


A lehető legtovább halogattam ennek közzétételét, mert ez az információ nagyon nyugtalanító. De az embereknek joguk van tudni az igazságot. Ez az egyetlen út a gyógyulás felé.

Tehát van választásotok. Bevehetitek a kék pirulát, elfelejthetitek ezt az egészet, és folytathatjátok a mindennapi életeteket. A linkekre kattintva beveszitek a piros pirulát. Legyetek tudatában annak, hogy amit itt olvastok, az elég drámai módon fogja megrengetni a világképeteket, és szükségetek lesz egy kis időre, hogy ezt megemésszétek. De miután megemésztettétek, a világ emberei számára az erő oszlopává válsz, mert előbb-utóbb minden emberi lénynek - legalábbis bizonyos mértékig - foglalkoznia kell majd ezzel az információval. Kérlek, értsétek meg, hogy nem tudok felelősséget vállalni azokért, akik elolvassák ezt az információt, és az erre adott pszichológiai reakcióikért.

Red-Pill

Képfelirat: Beveszed a Kék Pirulát, a történet véget ér. Felébredsz az ágyadban és azt hiszel, amit csak hinni akarsz. Beveszed a Piros Pirulát, és megmutatom neked, milyen mélyre nyúlik a nyúl ürege. Csupán az IGAZSÁGOT kínálom neked. Semmi többet.


Mindkét link nagyon megbízható és nagyon közel áll az igazsághoz.

Először a náci-jezsuita holokauszt valódi hátteréről olvashattok:

(http://one-evil.org/acts_holocaust/acts_vatican_holocaust.htm)

https://web.archive.org/web/20120623150936/http://one-evil.org/acts_holocaust/acts_vatican_holocaust.htm


Majd az Illumináci elmeprogramozásról olvashattok, ami nem sokkal ezelőttig az Illumináci hatalom gerincét alkotta:

(http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/illuminati_formula_mind_control.htm)

https://web.archive.org/web/20120719194723/http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/illuminati_formula_mind_control.htm


A Cabalt le kell leplezni, és ilyen dolgok soha többé nem történhetnek meg. A Fény eljövendő győzelme biztosítani fogja, hogy többé nem történik ilyen, és sok áldozat számára végre elérhetővé válik a gyógyulás.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások