Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Terv, és az, amit mi tehetünk

Cobra Logo

  1. július 30., hétfő


Újabb információkat kaptam a Tervről.

Az Esemény egy multidimenzionális áttörés lesz a Föld bolygó számára, amely Fényhullámokat küld majd az egész Univerzumba. Az Esemény spirituális és fizikai természetű lesz. Magában foglalja a nem-fizikai negatív entitások eltávolításában való áttörést, a Cabal tagjainak tömeges letartóztatását, és a pozitív UFO-k észlelésének drámai növekedését. Ez a plejádiak, az Ellenállási Mozgalom, a Pozitív Katonaság, a Fehér Sárkány Társaság és más pozitív csoportok egyesített erőfeszítése lesz.

Az Eseményt idén októberre vagy későbbre tervezik.

Az Esemény csak a kezdet, utána a dolgok olyan gyorsan fognak haladni, ahogy csak az emberiség képes azt integrálni. Az Első Kapcsolatfelvételi műveletek a rendszer átszervezésével együtt fognak folytatódni. Az új pénzügyi rendszer nagyon rövid életű lesz, mivel az Első Kapcsolatfelvétel után a pénz elavulttá válik majd. A Felemelkedés NEM fog megtörténni december 21-én. Az emberiségnek sok gyógyulásra van szüksége, és december 21-e csak a felemelkedési folyamat kezdete.

Awakening

Képfelirat: Ébredés zajlik… egyszerűen csak engedd meg


A fő ok, amiért a Cabal tagjainak tömeges letartóztatása nem történt meg az áprilistól júniusig tartó időintervallumban, az az, hogy a Pozitív Katonaság egészen a közelmúltig nem tudott az arkhónokról, és nem integrálta őket a több mint 35 éves régi tervébe. A másik ok az volt, hogy a Cabal erősen beépült a pozitív csoportokba.

Augusztus 4-én semmi látványos dolog nem fog történni. Az UFO észlelések száma fokozatosan növekedni fog az augusztusi-szeptemberi időszakban. Az emberiség körüli túszhelyzet lassan megoldódik, a plejádiak és más pozitív Fénycivilizációk hajói a Föld bolygó felszíne felé haladnak.

Hogy tisztázzam a legutóbbi hozzászólásomból, az Arkhónok magdaléni kori inváziója egy olyan invázió volt, amely több mint 16.000 évvel ezelőtt véget vetett a magasan fejlett, az Istennőt imádó békés gravetti paleolitikus kultúrának, és elindította a magdaléni kori vadászó paleolitikus törzsi társadalmat.

Sokan szeretnének többet tenni, és tőlem kérdezik, hogy mit tegyenek.

Először is, csatlakozhattok a heti felszabadító meditációkhoz.

Másodszor, terjeszthetitek az információkat.

Harmadszor, kiterjeszthetitek a Lelketek szépségét.

Negyedszer, a jövőben, amikor a biztonsági feltételek majd lehetővé teszik, képes leszek világszerte konferenciákat tartani, ahol különböző témákról fogok beszélni, amelyek a bolygó felszabadításával, a felemelkedéssel, a nyilvánosságra hozatallal és az első kapcsolatfelvétellel kapcsolatosak. Ott az emberek közvetlenül is feltehetik majd a kérdéseiket. Akik hajlandóak ilyen eseményeket szervezni, azok a cobraresistance@gmail.com email címen léphetnek velem kapcsolatba.

Ötödször, ennek a blognak a terjedelme, a hozzá kapcsolódó projektek a bolygó felszabadításával és az emberek erre adott válaszreakcióival kapcsolatban olyannyira megnőtt, hogy már nem tudok mindent fedezni a saját anyagi forrásaimból. A blogon található információk mindig ingyenesek lesznek. Azonban további finanszírozásra van szükség olyan tehetős személyek részéről, akik hajlandóak valamivel hozzájárulni ezekhez a felszabadítási erőfeszítésekhez. Bízom benne, hogy vannak olyan gazdag emberek, akiket nem szippantott be teljesen a Rothschild kaszinó, és szeretnék inkább a Fényt támogatni. A minimális adomány 1.000 dollár, a rendszeres havi adományok pedig nagyban megkönnyítenék a dolgokat. Akik hajlandóak segíteni, kérem, hogy a részletekért lépjenek velem kapcsolatba a cobraresistance@gmail.com email címen. Kérem, értsétek meg, hogy a támogatásra való felhívás a Cabalhoz nem tartozó gazdag egyéneknek szól - mivel ez nem jelentene terhet számukra - és nem az átlag lakosságnak. Az adományozott pénz nagy része egy olyan projektre megy majd, amely a bolygó idővonalainak gyógyítását célozza meg egy fejlett fordított-időhurok technológiával.

Sokan kérték, hogy hadd csatlakozzanak az Ellenálláshoz. Ez jelenleg nem lehetséges. Az Ellenállásnak csak néhány rendkívül jól kiképzett ügynöke tevékenykedik jelenleg a bolygó felszínén. Az Esemény után az Ellenállás fokozatosan fogja felfedni magát az átlag lakosság számára.

Néhány embertől azt a hírt kaptam, hogy nem tudnak hozzászólásokat írni a blogomon. Ennek okát nem ismerem. Remélem, hogy ez csak egy technikai hiba, és nem a Cabal avatkozik bele a dolgainkba. Ritkán törlök hozzászólásokat, és csak akkor teszem ezt, ha azok rendkívül negatívak és kontraproduktívak. A blogomon a hozzászólások szekció egy olyan szent térré fejlődött, ahol felébredt lények oszthatják meg egymással az ötleteiket és rájövéseiket.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások