Telos

Spirituális hírek, fordítások

A lehetőség ablaka 2

Cobra Logo

  1. augusztus 5., vasárnap


A Föld bolygón hamarosan megnyílik a második lehetőség az isteni beavatkozásra. Ennek az időkeretnek a kezdő, belépési időpontja a Döntés Napja október 21-én, a fordulópontja a 11:11 tizenegyedik kapuja november 22-én, a befejező, kilépési időpontja pedig a Kapcsolatfelvétel Napja december 21-én. Amíg ez az időkeret, ez az ablak nyitva van, a Forrás folyamatos Fényvillanásokat küld majd közvetlenül a Földre az AN átalakítás lineáris fázisáramlásos közvetlen dimenzióátalakító rendszerén keresztül. December 21-én az AN átalakítás dimenzióátalakító rendszere teljesen működőképes lesz ezen a bolygón.

Ablak 2

Nagyon valószínű, hogy ezen az időkereten belül fog bekövetkezni az Esemény. Azt nem tudom garantálni, hogy az Esemény bekövetkezik ezen az időkereten belül, mivel a szabad akarat univerzumában élünk, és a Fény és a Sötétség közötti háború ezen a bolygón még nem ért véget. Azonban ez a lehetőség ablaka pontosan ez – egy nagyszerű lehetőség, hogy mi, mint kollektíva megtegyük ezt az áttörést.

Még nem jött el az ideje, hogy a Döntés Napjáról és a Kapcsolatfelvétel Napjáról beszéljünk. Lehet, hogy ezek az Első Kapcsolatfelvételhez kapcsolódnak, de az is lehet, hogy nem.

A 11:11 tizenegyedik kapuja az utolsó dimenziókapu a 11:11 átjárón belül. Ez egy olyan dimenziókapu, amely felgyorsítja a dualitás végső beteljesedését az ebben a dimenzióban létező univerzumban, köztük a Föld bolygón is. A 11:11-ről bővebben itt olvashatsz:

http://www.nvisible.com/


A Komplexitás hullám elemzés azt mutatja, hogy ez az időkeret az egyik legösszetettebb időszak az ismert történelemben. Emellett a Sheliak időhullám is nullára esik vissza ennek az időszaknak a végén, és egy jelentős maja naptárciklus is visszaáll nullára. Ez azt jelenti, hogy ez lesz a valaha volt legingadozóbb, legkiszámíthatatlanabb, legnagyobb potenciállal rendelkező időszak. Az összes főszereplő érintett, és nagy a tét.

Ez az egyik lehetséges modell arra vonatkozóan, hogy hogyan alakulhatnak a dolgok:

Disclosure

Képfelirat: Nyilvánosságra hozatal - % kész


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások