Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új Cobra interjú Rob Potterrel

Cobra Logo

Thursday, August 31, 2017

Új Cobra interjú Rob Potterrel

Bevezetés

Helló, hölgyeim és uraim. Üdvözöljük a „Victory of the Light Radio Show” (A Fény győzelme rádió show) újabb különkiadásában.

Rob Potter vagyok, a házigazda. Los Angeles-ből, Eduardo Hernandez, a Prepare for Change csoportja vezetőjének hazából jelentkezem. Hernandez volt olyan kedves és megengedte, hogy innen készítsem ezt az interjút.

Yoda

Olvass tovább …

Joint Cobra / Corey Interview for the Unity Meditation

Cobra Logo

Monday, August 7, 2017

Joint Cobra / Corey Interview for the Unity Meditation

Cobra and Corey

The Light forces have asked me to publish this interview right during the partial Lunar eclipse, which is happening now on a very powerful timeline node just 14 days prior to the total Solar eclipse, to strengthen the impact of the message for unity.

Read more …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. április 7., péntek

Bolygószintű helyzetjelentés

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők folyamatosan intenzíven távolítják el a Yaldabaoth entitás fejét az összes plazma anomáliával és plazma toplet bombákkal, illetve a Fátyol összes skaláris technológiájával együtt. Ahogy a Chimera egyre inkább rádöbben, hogy veszíteni fog, rendkívül brutális módon fokozta a plazmatámadásokat a kulcsfontosságú Fénymunkások és Fényharcosok ellen.

Confederation

Olvass tovább …

Helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. február 12., kedd

Helyzetjelentés

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. Nemrég a helyzet drasztikus javulása állt be a Naprendszerünkben. A Fényerőknek sikerült eltávolítani a plazma anomália nagy részét a Naprendszerből és azon túlról. A plazma anomália túlnyomó része a még meglévő toplet bombákkal együtt a Földhöz közel halmozódott fel, a Föld középpontjától 3 földsugárnyi távolságban.

Plasmoid

Olvass tovább …

Új Atlantisz

Cobra Logo
  1. január 4., Szerda

Új Atlantisz

Új Atlantisz a kódneve annak az energiarácsnak a bolygó felszíne körül, amely támogatni fogja a "végső áttörést" és ez a kódneve az Esemény után megalakuló új társadalomnak is.

A 75000 évvel ezelőtt történt pólusváltás előtt, a Régi Atlantiszon az egyenlítő máshol helyezkedett el, ezért az egész planetáris energiarács is eltérő volt.

Polshift

Olvass tovább …

Financial Liberation Just Ahead

Monday, April 4, 2016

Financial Liberation Just Ahead

Mission

The Financial Group will 1.) Educate and inform the public of the up-coming financial changes around the world. 2.) We will inspire all to initiate and maintain a bridge of stability between providers of goods and services and purchasers in need of those same services during the first two weeks immediately following the Event. 3.) Help implement humanitarian services.

Voucher

Read more …

Cintamani Frissítés

  1. december 8., kedd

Cintamani Frissítés

Mióta közzétettem a Cintamani kövekkel kapcsolatos információkat, ennek a szent kőnek rengeteg darabja találta meg az útját az elkötelezett Fénymunkások és Fényharcosok kezeihez, és az Eseménykor, a kompressziós áttörés energiáinak átadására fog szolgálni:

Olvass tovább …