Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Mesterterv

Cobra Logo
  1. október 12., péntek


A tapasztalatok – különösen az elmúlt néhány hónapban – azt mutatják, hogy az emberi természet nagyon érzékeny az Arkhónok fizikai és nem fizikai befolyására.

Az Arkhónoknak sikerült darabokra szednie a felszabadító mozgalmat. A felszíni pozitív csoportokba beszivárogtak, tagjaikat megvesztegették, azokat a csoportokat pedig, amelyek tiszták maradtak, kigúnyolták és támadták. Bármilyen elképzelést arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne csökkenteni a pozitív csoportok szétdarabolódását, és hogyan lehetne köztük nagyobb egységet elérni az Esemény előtt, nagyon szívesen fogadok.

Emellett sok, állítólag pozitív egyén és csoport harcolt a pénzügyi alapok biztosítékszámlái feletti ellenőrzésért. Úgy tűnt, hogy a kapzsiság átvette a hatalmat afelett a motiváció felett, hogy ezt a pénzt visszajuttassák az emberiségnek.

Olvass tovább …

Érdekes fejlemények

Cobra Logo

2012, november 4., vasárnap


Ez a hétvége a Fényerők nagy előrelépését jelzi. Sok minden történik a színfalak mögött, aminek egyelőre titokban kell maradnia, de van néhány dolog, ami mindenki számára látható.

Heaven

Olvass tovább …

Galaktikus Konföderáció

Cobra Logo

  1. október 2., kedd


Amint már mondtam, a Galaktikus Konföderáció pozitív civilizációk laza konföderációs szövetsége ebben a Galaxisban, mint pl. a Plejádiak, a Szíriusziak, az Arkturusziak... Vezetői Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Ezen a bolygón a Galaktikus Konföderáció számos néven ismert: Galaktikus Föderáció, a Fény Galaktikus Föderációja, Bolygók Galaktikus Konföderációja, Bolygók Galaktikus Föderációja, Bolygók Egyesült Föderációja... Mindezek az elnevezések ugyanazt a pozitív csoportot takarják.

Olvass tovább... …

A reptilián birodalom bukása

Cobra Logo

  1. szeptember 9., vasárnap


A reptilián birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. A Föld bolygó felszíne körüli éteri és asztrális síkokon az arkhónok irányítása, illetve a bolygó felszínének fizikai síkján a fekete nemesség által vezetett Cabal pénzügyi rabszolgatartó rendszerének irányítása alatt álló reptilián birodalom, az egykor hatalmas orioni sötét birodalom utolsó bástyája, amelytől számtalan évezreden át féltek az egész Galaxisban.

Azonban a Fény előretörése az elmúlt évtizedekben olyan mértékű volt, hogy épp a végső áttörés előtt állunk, amely térdre kényszeríti majd ezt a reptilián birodalmat. Ezen a bolygón [2012.] augusztus 25-én befejeződött a Fényerők egy nagyon sikeres hadművelete, amely nagyon világos jelzést küldött a vezető arkhónoknak, hogy a vereségük közel van és nem lehet letagadni. Ettől bepánikoltak, és az augusztus 25. és október 7. közötti időkereten belül mindent megpróbálnak majd megtenni, amit csak tudnak, hogy megállítsák a Fény előrehaladását. Ez az utolsó esélyük arra, hogy minél nagyobb megosztottságot, zűrzavart és konfliktust teremtsenek minden olyan ember között, akik a bolygó felszabadításáért dolgoznak.

Olvass tovább …

A Csillagtestvériség

Cobra Logo

  1. szeptember 5., szerda


Ez a blogbejegyzés a második olyan pozitív csoportról fog szólni, amely titokban dolgozik a színfalak mögött az emberiség javáért, valamint a bolygó felszabadításáért.

Hozzáférést kaptam egy olyan ezoterikus szöveghez, amelyet ennek a csoportna az egyik tagja írt, és ezt most teljes terjedelmében közzéteszem, ennek a csoportnak az abszolút engedélyével.

Olvass tovább …

Üzenet az átlag lakosságnak

Cobra Logo

  1. augusztus 25., szombat


A Fényerők egy nagyon fontos művelete ma éri el a tetőpontját. Ez nagyon erős reakciót váltott ki a sötét oldalból, és ez a blogomon szokatlanul magas arányú negatív hozzászólásokhoz vezetett. Amíg ez a művelet véget nem ér, addig minden hozzászólás blokkolva lesz. A jövőben minden olyan hozzászólás, amely személyesen támad valakit, rendkívül negatív vagy vulgáris, eltávolításra kerül.

Olvass tovább …

Álomvilág Művelet

Cobra Logo

  1. augusztus 20., hétfő


Az Álomvilág Művelet a Fényerők egy olyan akciója, amelynek célja az új Reneszánsz elindítása a bolygó felszínén. Az első Reneszánszot 500 évvel ezelőtt, egy a Fehér Nemesség mögött álló okkult pozitív csoport kezdeményezte a 15. századi Firenzében.

Olvass tovább …