Telos

Spirituális hírek, fordítások

Álomvilág Művelet

Cobra Logo

  1. augusztus 20., hétfő


Az Álomvilág Művelet a Fényerők egy olyan akciója, amelynek célja az új Reneszánsz elindítása a bolygó felszínén. Az első Reneszánszot 500 évvel ezelőtt, egy a Fehér Nemesség mögött álló okkult pozitív csoport kezdeményezte a 15. századi Firenzében.

A második Reneszánszot ugyanez az okkult csoport fogja elindítani szerte a világon és előfutárai lesznek a szabad emberi szellem végső győzelmének a korlátozás erői felett.

Megtörtént a kapcsolatfelvétel azokkal a Fehér Nemesi családokkal, akik részei voltak az első Reneszánsz születésének, és nagy eséllyel segédkezni fognak a második létrehozásában is.

A Grál Fehér Nemesi családdal való kapcsolatfelvétel a Magdolna misztériumok helyreállítását jelenti, az Istennő igaz kinyilatkoztatásának előkészítéseként.

DL7

Az Eseménytől kezdődően az Ellenállási Mozgalom lesz a fő végrehajtó ereje az Álomvilág Műveletnek. Az Álomvilág Művelet célja kétrétű.

Először is, hogy helyreállítsa a Fénymunkások jólétét. Rengeteg Fénymunkás rendelkezik azzal a hitrendszerrel, hogy a spiritualitás azt jelenti, szegénységben kell élni. Ez a hitrendszer a Cabal programja. Valójában a fizikai jólét az inkarnálódott Lélek szépségének természetes kifejeződése, és minden egyes Fénymunkás megérdemli. A Ccabal távol akarja tartani a Fénymunkásokat a pénztől, hogy gátolja a Fényerők előrehaladását. A Cabal módszerei széles skálán mozognak, a relatív ártatlantól kezdődően, mint például azok a fizetett ügynökök, akik olyan félrevezető bejegyzéseket tesznek hátsó szándékkal közzé, hogy "Cobra 1000 dolláros adományokat gyűjt", a közepeseken keresztül, mint például a nem-fizikai negatív entitások, amelyek blokkolják a Fénymunkások üzleti tevékenységeit, egészen a komolyabbakig, úgy mint azon alapokhoz való hozzáférés blokkolása, vagy teljes eltulajdonítása, amelyek a Fénymunkásokat illetnék.

A St. Germain Alapot St. Germain Gróf hozta létre a 18. század vége felé azzal a céllal, hogy segítse a Fénymunkásokat a korszakváltásnál. A St. Germain Alap feloldásra fog kerülni, mihelyt a Cabalt eltávolították az Eseménykor. A Fénymunkások pedig végre jólétben élhetnek majd.

Az Álomvilág Művelet másik célja, hogy elterjessze a Felemelkedett Mesterek misztérium iskoláinak igaz okkult tanításait. Az elmúlt 26000 évben, miután e bolygó karantén alatt állt és majdnem teljesen el lett vágva a Felemelkedett Mesterekkel való közvetlen kapcsolattól, a spirituális tanítások torzultak, és jelen helyzet szerint, vak vezet világtalant. Erre jó példa azon csatornázott üzenetek sokasága, amelyek állítólag a Felemelkedett Mesterektől és a Galaktikus Konföderációtól származnak. Ezen esetek többségében valódi energetikai kapcsolódás történik, a mentális síkon azonban belépnek technológiájukkal az Arkhónok és olyan üzeneteket ültetnek be, amelyek elsőre úgy tűnnek, tele vannak szeretettel és fénnyel, de valójában csak üres frázisok.

Az Esemény idején a Fényerők elkezdik majd felfedni a Fény igaz tanításait. Sok esetben ezek a tanítások kicsit eltérnek majd attól, amire a legtöbb ember számít, mivel ez a bolygó 26000 évig el volt vágva a valódi Fénytől és sok minden rég feledésbe merült.

Az Álomvilág Műveletnek vannak bizonyos előkészületei, amelyeket már az Esemény előtt el kell végezni. A Fehér Nemesség néhány tagja már válaszolt a hívásomra, és amennyiben rajtuk kívül akad még olyan, aki szeretne csatlakozni, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

Mindemellett Fénymunkások százai léptek már velem kapcsolatba ugyanezzel a céllal, felajánlva segítségüket. Mindenkit arra kérnék, aki részt szeretne venni az Álomvilág Műveletben, az nagyon világosan határozza meg, milyen képességet, tudást, kapcsolatot, vagy forrást tud felajánlani. Amennyiben részt tudnak venni az Esemény előtti előkészületekben, hamarosan felveszik velük a kapcsolatot. Ha nem, akkor röviddel az Esemény után, közvetlenül az Ellenállási Mozgalom lép majd velük kapcsolatba.


A Fény győzelme!


Fordította: MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/05/alomvilag-muvelet.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások