Telos

Spirituális hírek, fordítások

Misztériumiskolák

Cobra Logo

  1. április 15., hétfő


Mielőtt 26.000 évvel ezelőtt (az arkhónok) megszállták ezt a bolygót, a Felemelkedett Mesterek szabadon jártak az emberiség között, és épen tartották a kapcsolatot az Egy jelenlétével. Misztériumiskolájuk Atlantisz fő szigetén volt:

Atl

Olvass tovább …

Az Istennő Örvény

Cobra Logo

Sunday, March 3, 2013

Az Istennő Örvény

Az Istennő Örvény a Fényerők végső technológiája, amely az asztrális és éteri síkon végül feloldja a Mátrixot a bolygó körül.

Az Istennő Örvény egy energia szivárvány-spirál, mely a Fény összes lehetséges kombinációját tartalmazza. Egy Angyali lény jelenléte, ami átalakít minden sötétséget tiszta Fénnyé az Antarion Átalakító nyolc-dimenziós csillagkapuján keresztül. Ez az Egy jelenlétének örvénye, amely elnyeli a dualitás minden anomáliáját és mikroháromszögelés eljárással felemeli az Egybe.

Spiral

Olvass tovább …

Éteri arkhón háló

Cobra Logo

Thursday, January 3, 2013

Éteri arkhón háló


A december 21-i sikeres portálnyitás után az éteri arkhón rács háló az egyetlen fő tényező, ami visszatartja az Eseményt. Ha beindulna az Esemény, az éteri Arhónok mindnenkire hatással lennének: az Eseményt végrehajtó felszíni Fényerőkre, akik a kivitelezésében vesznek részt, általánosan az emberiségre éppúgy, mint a Cabalra, és mindez katasztrófává változtatná az Eseményt.

Az éteri arkhón háló jó részét még az Esemény bekövetkezése előtt el kell távolítani. Annak érdekében, hogy a Fényerők sikeresen le tudják bontani a hálót, minél jobban informálni kell a felszíni lakosságot a létezéséről.

Olvass tovább …

Az Omega Hálózat

Cobra Logo
  1. december 6., csütörtök


A bolygónk felszínén lévő Fényerők november 22-én, a 11:11 portál tizenegyedik kapujának megnyitásával érték el az Esemény előidézését célzó taktikai készenlétet.

Az első döntő tényező ennek eléréséhez az volt, hogy a pozitív felszíni csoportokon belüli kulcsemberek kritikus tömege egyetemesen döntött úgy, hogy együttműködik az Ellenállás felszíni ügynökeivel, amikor majd az Esemény beindul. Ezért most már elégséges konszenzus van a bolygó pozitív csoportjainak legfelsőbb szintjein belül. A pozitív csoportok alsóbb szintjei közötti diszharmónia nem tudja tovább késleltetni az Eseményt.

Olvass tovább …

Új Cobra interjút készített a Golden Rule

Cobra Logo

  1. november 1., csütörtök


Meghallgathatjátok ezt az új Cobra interjút:

http://golden-rule.org/2012/10/26/cobra-on-the-day-of-decision-the-master-plan-and-drake/

A szerkesztő megjegyzése: az interjú szöveges átiratának fenti linkje már nem elérhető. Az alábbi URL-en lett újra kiposztolva:

http://eventreference.org/2018/09/09/corey-sturmer-interview-with-cobra-october-14-2012-the-golden-rule/


https://youtu.be/UaK96PjLlUs

Vagy nézzétek meg ezt a videót a Mestertervről:

http://www.youtube.com/watch?v=N6mbZPLtKoQ&feature=share Ez a videó már nem elérhető


Jó szórakozást!


https://2012portal.blogspot.com

Fontos frissítés a ”Javítsuk meg a világot!” projektről

Cobra Logo
  1. október 30., kedd


Ez a projekt azonnali eredményeinek első fázisa. Elküldtük a pénzeszközök felszabadításáért felelős feleknek. Az interneten is terjeszteni kell, hogy az emberek elolvashassák.

This is the immediate phase one results of the project. It has been sent to the parties in charge of releasing the funds. It needs to also be spread on the internet for the people to read.


LoveNotGreed

Képfelirat: Szeretetre van szükségünk, nem kapzsiságra


Olvass tovább …

A pozitív szabad akarat áramlása

Cobra Logo
  1. október 25., csütörtök


Bár a 144.000 ember kritikus tömegét még nem értük el a Döntés Napjához, nem voltunk messze tőle, és a közös döntésünk a pozitív szabad akarat erőteljes áramlását hozta létre, amely soha nem fog kialudni, hanem addig a pontig fog növekedni, amíg el nem árasztja a bolygót, és az Esemény meg nem történik.


Stream

Read more …

A Döntés Napja – új bejegyzés

Cobra Logo
  1. október 21., vasárnap


Már csak órák választanak el bennünket attól a pillanattól, amikor közös döntésünk a pozitív szabad akarat erőteljes, egységes áramlását fogja létrehozni, ami fontos lépés lesz a végső felszabadulásunk felé.

A Világ Felszabadítása meditáció, ami most jön, energiát fog felhalmozni a tömeges eseményünkhöz.

Unify

Olvass tovább …