Telos

Spirituális hírek, fordítások

Frissítés: Cobra Portál 2012 Egyiptomban

Cobra Logo

  1. november 2., péntek


Úgy döntöttünk, hogy MEGVÁLTOZTATJUK a Nagy Piramisnál megrendezésre kerülő Egyiptom 2012 Portál konferenciára vonatkozó terveinket. Ez egy kissé drasztikus lépés az utolsó pillanatban, de azért tesszük ezt, hogy több ember számára tegyük lehetővé, hogy el tudjon jönni Egyiptomba, és részese lehessen ennek a különleges portál aktiválásnak december 21-én. Gyökeresen megváltoztatjuk a terveinket. Ahelyett, hogy egy nagy, kibővített túracsomaggal mennénk, csökkenteni fogjuk a költségeket, és meglátjuk, hogy a Cobra családunkból több embert tudunk-e rávenni, hogy velünk jöjjön.

Az idő rövid, de azok számára, akik érezték a hívást, és részt akarnak venni, most van itt az ideje, hogy hagyják, hogy a varázslat megtörténjen, és pozitív lépést tegyenek afelé, hogy a földi személyzet tagjaként aktívan részt vegyenek a Fény lehorgonyzásában Gízában. A félelemkeltésre és háborúra irányuló tervek a Közel-Keleten kudarcot vallottak, annak ellenére, hogy a fősodratú média és a hamis zászlós tevékenységek az utolsó pillanatban megpróbáltak meggyőzni minket ennek az ellenkezőjéről.

Egyiptom és népei ugyanolyan melegszívűek és csodálatosak, mint valaha, és úgy gondoljuk, hogy ez az egyiptomi utazás nagyon egyszerű és laza lesz, és a következőképpen fog lezajlani:

Cobra, Rob, Untwine és még néhányan megerősítették részvételüket Egyiptomban december 17-22. között. Meghívunk mindenkit - és mindazokat, akik egyetértenek az imáinkkal a világbékéért és a világ jólétéért mindenki számára, és azzal, hogy a zsarnokság érjen véget -, hogy csatlakozzon hozzánk 5 napra a Gízai-fennsíkon.

Mindenki külön fogja megvásárolni a saját repülőjegyét, a saját átszállásait és a saját szállodafoglalásait! Mindannyian egyszerűen csak találkozunk 5 napra, hogy szeretetünkkel segítsünk meggyógyítani a bolygót. Mindannyian december 17-én délelőtt 10 órakor fogunk találkozni egy még be nem jelentett helyen! Lesz egy találkozó és bemutatkozás, majd aznap elkezdjük a tanítást közvetlenül a Nagy Piramis mellett!

Mielőtt megérkezünk Egyiptomba, egy határozott útitervet fogtok kapni a tartózkodásunkról és az események menetrendjéről. Nem fogunk sokat utazni, de megosztjuk majd egymással a Nagy Piramisok körüli csoportos élményeket és aktiválásokat. Fogunk majd tevegelni naplementekor a Nagy Piramis körül, lesz hastáncbemutatónk, valamint lesznek közös étkezések, és osztozunk majd az egyiptomiak vendégszeretetében, mint egy nagy Cobra-család. Együtt meditálunk majd a Nagy Piramisban a december 21-i portál aktiváláshoz. Sok más különleges élményben is részünk lesz. Közülünk mindazokra, akik hajlandóak vagyunk ezt az eseményt megvalósítani magunk és a bolygó számára, egy életre szóló varázslatos emlék vár.

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy minden résztvevőnek alá kell írnia egy titoktartási megállapodást - tilos a fényképezés vagy felvétel készítése -, és a tervezett témák változhatnak.

Mivel MINDENKI a saját költségeit fogja fizetni, választhatunk, hogy részt veszünk-e néhány ilyen extra tevékenységben, vagy csak a tanításokon és az aktiválásokon leszünk jelen. Ez nagyon klassz és egyszerű lesz.

A regisztrációhoz itt kell regisztrálnia ezen az oldalon. Az egyetlen költség csupán 500 dollár! A 250 dollár NEM VISSZAMONDHATÓ FOGLALÓ befizetésével most vagy bármikor december 10. előtt (Paypal vagy hitelkártya) regisztrálhattok, hogy csatlakozni tudjatok hozzánk.

A maradék 250 dolláros végösszeget akkor fizetitek majd be, amikor 17-én találkozunk.

Ez a díj csak az aktiválásra, illetve a Cobra és Rob által adott tanításokra vonatkozik. Naponta legalább 5 órát fogunk találkozni, néhány napon pedig hosszabb ideig. Sok különleges területre fogunk menni a Gízai-fennsík körül, és dolgozunk egy egynapos kiránduláson egy másik, még bejelentésre váró helyre a csoportunk számára. Minden szállodai, közlekedési költséget, belépő díjat és étkezési költséget a csoporttagoknak egyénileg kell fizetniük.

Activation

Cobra és Rob csak tanárként és barátként fog részt venni. A vezetőnk, Sayed lesz a tolmácsunk és összekötőnk az itt tartózkodásunk alatt. Családja generációk óta őrzi a Nagy Piramis bejáratát, és ő és családja jól fog ránk vigyázni, mivel jól ismeri a környéket.

Jelenleg épp tárgyalunk a csoportunknak nyújtott szállodai árkedvezményekről. Azonban, a Laguna-konferenciához hasonlóan, minden résztvevő szabadon dönthet arról, hogy hol száll meg, és hogyan jut el a rendezvényünkre. A repülőjegyet, a taxit Kairóba és vissza, a szállodai helyszínre és a találkozóink helyszíneire minden nap saját magatoknak kell intéznetek.

Az aktiválási időbeosztás tekintetében sok szempontból ugyanazokat a terveket fogjuk követni, mint korábban. Valószínűleg többször fogunk találkozni reggelente egy szálloda konferenciatermében vagy egy helyi tárgyalóteremben, ahol mindannyian összegyűlhetünk, hogy a Cobrától külön utasításokat kapjunk és megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk az egyes napokon, és különösen a 2012-es portálon. Rob meg fog osztani néhány dolgot Egyiptomról is a Nagy Piramissal kapcsolatban, valamint a Nagy Fehér Testvériség és a Galaktikus Konföderáció közeljövőbeli nyilvánosságra hozatali terveiről.

Közzétesszük a találkozók helyszíneinek részleteit és az események ütemtervét azok számára, akik regisztráltak. Ha kapcsolatba lépsz Rob Potterrel a 949-395-1885-ös telefonszámon, akkor nagyon gyorsan kapni fogsz egy visszahívást, hogy tisztázd ennek a 2012-es egyiptomi Cobra Portálnak bármely részletét, hogy segítsen neked eldönteni, hogy el akarsz-e menni! Rob november 10-ig naponta nem elérhető e-mailben, ezért a legjobb eredmény érdekében hívjátok fel. Ha regisztrálsz, vagy ha e-mailben szeretnéd felvenni a kapcsolatot Robbal, tedd meg a rlpmortgage@yahoo.com címen, egy-két napon belül megkapod a részleteket, és felveszi veled a kapcsolatot.

Figyelmetekbe ajánlom, hogy szükségetek lesz egy vízumra, de venni is tudtok egyet, miután megérkeztünk, körülbelül 20 dollárért. Rob azt is el tudja intézni, hogy felvegyenek titeket a repülőtéren, ha elkülditek nekem e-mailben a járat adatait és az útitervet! Az idegenvezetőnk, Sayed Adili fog várni benneteket (a Facebookon is bejelölhetitek ismerősnek, és megmondhatjátok neki, hogy jöttök), és egyenesen a "The Pyramid Hotel"-be visz benneteket. Sokan közülünk itt szállnak meg, vagy ő fog elvinni titeket a szállodátokhoz. Ez egy olyan szolgáltatás, amit ő kínál, és ami talán tetszeni fog nektek. Javasoljuk, hogy ennek megfelelően adjatok neki borravalót, mivel a reptérre való utazás költségeit ő viseli és az ő idejéből megy! Ő kegyesen felajánlotta ezt a szolgáltatást ingyen, ahogyan az egyiptomiakra jellemző kedves szokás szerint, de tudjuk, hogy jól fogtok bánni vele, ha igénybe veszitek a vendégszeretetét. Természetesen nem kötelező ezt megtennetek, de udvariasságból szeretnénk ezt felajánlani nektek, ha szeretnétek.

Azok, akik izgatottak és jönni akarnak, ne késlekedjenek, kezdjék el a repülőjegy-foglalásokat és a terveket, hogy december 17-22. között Egyiptomban, Kairóban, a Gízai-fennsík közelében legyenek. A torinói konferencia óriási siker volt, és mint mindig, most is biztosak vagyunk abban, hogy a bolygónk számára a Fény behívására tett erőfeszítéseink december 21-én a Nagy Piramisban sikeresek lesznek, és győzni fog a Fény.

Reméljük, hogy nem késlekedik. Ha a spirituális hívás késztet arra, hogy csatlakozzatok hozzánk, inkább hívjátok Robot, vagy ha szükséges, küldjetek neki e-mailt, vagy csak jelentkezzetek és vegyétek meg a repülőjegyeteket, amilyen hamar csak lehet. Ott találkozunk. Szeretettel várunk, ha csatlakozol hozzánk, és örömmel vesszük, ha jelentkezel, amint eldöntötted!

A regisztrációs oldal linkje itt található:

http://portal2012.org/Egypt.html

Ez a link most a 2014. dec. 13-15 közti gízai Ízis (IS:IS) aktiválás 2. részére mutat.

Az archivált link itt érhető el:

https://web.archive.org/web/20121225091821/http://portal2012.org/Egypt.html


Szívélyes üdvözletünk és a Fény győzelme,


Rob és Cobra


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások