Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az Omega Hálózat

Cobra Logo
  1. december 6., csütörtök


A bolygónk felszínén lévő Fényerők november 22-én, a 11:11 portál tizenegyedik kapujának megnyitásával érték el az Esemény előidézését célzó taktikai készenlétet.

Az első döntő tényező ennek eléréséhez az volt, hogy a pozitív felszíni csoportokon belüli kulcsemberek kritikus tömege egyetemesen döntött úgy, hogy együttműködik az Ellenállás felszíni ügynökeivel, amikor majd az Esemény beindul. Ezért most már elégséges konszenzus van a bolygó pozitív csoportjainak legfelsőbb szintjein belül. A pozitív csoportok alsóbb szintjei közötti diszharmónia nem tudja tovább késleltetni az Eseményt.

Az Ellenállás ügynökei által a Rothschildok által működtetett számítógépes bankrendszerbe telepített szoftver folyamatos tesztelése bebizonyította, hogy egy gombnyomással össze tudjuk omlasztani a jelenlegi bankrendszert, és elő tudjuk idézni az Újraindítást. Az idei év elején az Ellenállás kiterjedt művelete során a fizikai arany nagy többségét – beleértve a Yamashita és a náci aranyat, a Fülöp-szigeteki földalatti bunkerek aranyát, a Kloten repülőtér alatti aranyat, a központi bankok aranyának nagy részét és a Rothschild villák alatt elrejtett aranyat – kivették a Cabal kezéből, és most az Ellenállás földalatti bázisain várja, hogy az Esemény után visszajuttassák az emberiségnek, amikor az új pénzügyi rendszer alapját képezi majd.

Mivel nem volt kéznél fizikai arany, a Cabal kénytelen volt aranyozott volfrámrudakat gyártani, hogy azokat szállítsa a központi bankokba, hogy fenntartsa azt a látszatot, hogy még mindig az ő kezükben van az irányítás. A bankrendszerük most már csak egy olyan gondolatforma, amelyet a lakosságnak a központi bankok által működtetett rabszolgamunkarendszerbe vetett hite és bizalma tart fenn.

Az egyetlen tényező, ami most megakadályozza az Eseményt, az az Omega Hálózat.

Az Omega Hálózat a fizikai arkhónok egy kis csoportja az olaszországi fekete nemesi családokon belül, akik biokémiai fegyverekhez férnek hozzá a jezsuita irányítókon keresztül (közéjük tartozik Hans Peter Kolvenbach is). Az egész világon ezek az irányítók kezelik a negatív hadseregen belül azokat az embereket, akik hozzáférnek a biokémiai fegyverekhez, amelyek közül a vegyi fegyverek a legveszélyesebbek:

http://en.wikipedia.org/wiki/Chemical_weapon


Most azzal akadályozzák a Fényerők előrehaladását, hogy vegyi fegyverek bevetésével fenyegetőznek Szíriában. Az Észak-Szíriában lévő vegyi fegyverek mennyisége több száz tonna, ami több százmillió ember megölésére elegendő. Még a Galaktikus Konföderáció közvetlen beavatkozása esetén is sok lenne az áldozat. Észak-Szíria egy nagyon fontos energiaörvény területe, amely előidézte az Istennőre tudatos Halaf neolitikus kultúra felemelkedését:

http://en.wikipedia.org/wiki/Halaf_culture

Magyarul itt olvashattok a Halaf-kultúráról:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Halaf-kult%C3%BAra


A Cabal irányítja ezt az örvényt az elmúlt 5.500 év óta, és nem hajlandó elengedni, mivel ez az egyik legfontosabb Istennő örvény a bolygón.

A másik örvény, amelyet a Cabal szigorúan ellenőriz, az Izrael-örvény, amely Atlantisz fénykulcsának kódjait őrzi. Ez a terület volt az első, amelyet Atlantisz bukása után újra benépesítettek, és ez volt a Natúf-kultúra otthona:

http://en.wikipedia.org/wiki/Natufian_culture

Magyarul a Natúf-kultúráról itt olvashattok:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nat%C3%BAf-kult%C3%BAra


A fizikai sík legfőbb arkhónja, aki néhány meg nem erősített forrás szerint a Pallavicini családhoz tartozik, egy különleges technológiával, az úgynevezett Fekete Dobozzal tartja ellenőrzése alatt a helyzetet.

A Fekete Dobozt azért nevezik így, mert fizikailag úgy néz ki, mint egy kis fekete színű doboz. Valójában egy dimenziókamra, amely az arkhónok éteri kémhálózatából gyűjtött információkat fizikai számítógépes adatokká alakítja, amelyeket a Fekete Doboz-dimenziókamrához csatlakoztatott merevlemezen tárolnak, amely csatlakoztatható egy nagy központi számítógéphez, hogy az adatokat így elemezzék ki és értékeljék ki.

Az arkhónok éteri kémhálózata éteri elektromágneses állóhullám-generátorok hálózatából áll, amelyek azonnal képesek érzékelni a Fény bármilyen növekedését az éteri síkon. Ha ez a Fény egy bizonyos határérték fölé emelkedne, amelyet a Galaktikus Konföderáció bármilyen közvetlen fizikai beavatkozása esetén természetesen átlépnénk, a Fekete Doboz riasztást küldene a legfelsőbb szinten álló fizikai arkhónnak, ami azonnal beindítaná a biokémiai fegyvereket.

A Fekete Doboz technológiát már nagyon régóta használják. Hatékonyan akadályozta meg a Galaktikus Konföderációt abban, hogy a második világháború alatt a gonosz jezsuiták koncentrációs tábor holokauszt-pentagrammáját megállítsák. Ha a Konföderáció akkoriban beavatkozott volna, a Cabal negatív földönkívüli fajokat hívott volna be, akik megtorlásként gyakorlatilag eltörölték volna az emberiséget a bolygó felszínéről. Mindezek a negatív földönkívüli fajok már el lettek távolítva, vagy átléptek a Fény oldalára, így nem kell aggódnotok miattuk.

Ugyanezt a technológiát használták a háború után, hogy megakadályozzák a Galaktikus Konföderációt abban, hogy megállítsa a Cabal Monarch elnevezésű elmeprogramozó akcióit.

Az Omega Hálózat nem-fizikai részét azok az arkhónok képezik, akik az éteri kémhálózatot irányítják. Ők azok, akik fenntartják a (Föld-)karantént. Ők azok, akik elrendelték az olyan elmeprogramok terjesztését, mint hogy nem létezik földönkívüli élet, vagy hogy a karantén-Föld határain túli utazás lehetetlen. Ők az oka annak, hogy a felszíni lakosság még nem fedezte fel a csillagok elérésének módját. Ők azok, akik sok embert szorítottak sarokba, akiknek nincs lehetőségük boldog életet élni.

Beamup

A nem-fizikai technológiájukat arra használják, hogy fenntartsák azt az illúziót, hogy soha semmi sem fog megváltozni. Erőszakosan ellenzik a szerelmet, különösen a férfi és nő közötti szerelmet, mert az ilyen szerelem energiája hatékonyan oldja fel a karantént. Az ilyen szerelem által egy Istennő örvény jön létre, és ez repedést hoz létre a programozásuk Mátrixában.

Az Omega Hálózat meg akarja akadályozni a december 21-i portál megnyitását. Ezért nem-fizikai technológiájukkal és nem-fizikai hüllő csatlósaikkal támadássorozatot indítottak a bolygó felszínén lévő kulcsfontosságú Fényharcosok ellen. Ezek a támadások november 25-én kezdődtek és jelenleg is tartanak. Vegyi fegyverekkel is fenyegetőznek, mivel attól tartanak, hogy december 21-e kiválthatja az Eseményt, és ezt meg akarják akadályozni.

Ha az Omega Hálózatról gondoskodtak, az Esemény meg fog történni. Még nem tudom, hogy ez mikor lesz. Jelenteni fogok a helyzetről, amint az kibontakozik.

Mindenesetre a decemberi időhullám grafikon nagyon érdekes időket sejtet előre:

December

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások