Telos

Spirituális hírek, fordítások

Éteri arkhón háló

Cobra Logo

Thursday, January 3, 2013

Éteri arkhón háló


A december 21-i sikeres portálnyitás után az éteri arkhón rács háló az egyetlen fő tényező, ami visszatartja az Eseményt. Ha beindulna az Esemény, az éteri Arhónok mindnenkire hatással lennének: az Eseményt végrehajtó felszíni Fényerőkre, akik a kivitelezésében vesznek részt, általánosan az emberiségre éppúgy, mint a Cabalra, és mindez katasztrófává változtatná az Eseményt.

Az éteri arkhón háló jó részét még az Esemény bekövetkezése előtt el kell távolítani. Annak érdekében, hogy a Fényerők sikeresen le tudják bontani a hálót, minél jobban informálni kell a felszíni lakosságot a létezéséről.

Az éteri arkhón háló egy vékony réteg, amely 13,9 km magasságig terjed felfelé bolygónk felszínétől számítva, és 13,9 km mélységig lefelé a földkéregbe. Az éteri arkhón háló gerincét egy éteri hiperdimenziónális feketelyuk - féreglyuk hálózat alkotja, amely több milliárd reptiliánt és amőbaszerű entitást tartalmaz. Amikor a Galaktikus Központi Napból érkező fény eltalálja ezeket a féreglyukakat, ezek az entitások kilökődnek, és elkezdik támadni az összes Fénylényt, akit találnak, azokat akik inkarnálódtak, és azokat is, akik a nem-fizikai síkokon léteznek. Ez az oka azoknak az energetikai támadásoknak, melyeket a Fénymunkások és Fényharcosok tapasztalnak.

A nem-fizikai Fényerők idővel el tudják távolítani az elszabadult negatív entitásokat és a Galaktikus Központi Napba teleportálják őket, ám addigra általában némi sérülés már keletkezik. Még egyszer, ha több éberség (tudatosság) van jelen azzal kapcsolatban, ami valójában történik, a Fényerők hatékonyabbá válnak a védelmünkben és ezen negatív entitások eltávolításában.


Wormhole

Az éteri arkhón hálót egy kis csoport Arkhón vezérli, akik több millió éterikus drakonidát irányítanak (szektor parancsnokok), azok milliárdnyi reptiliánt (harcosok), ezek pedig az amőbákat (félig tudatos elementál lények, akik kérdés nélkül hajtják végre a parancsokat.) Az Arkhónok a hálót fejlett éter technológiával irányítják. Az Arkhónok, az éteri sík általuk ellenőrzött 27,7 km vastagságú rétegét erős elektromágneses tércellákra osztották, amelyek az éteri fő számítógépük programja által vezérelve képesek torzítani a tér-idő struktúrát, ami világszerte az éteri energiák áramlását irányítja, és így az emberek többségét befolyásolja.

Ezek a cellák képesek észlelni minden pozitív gondolatot és érzelmet, és ha ezek túl erősekké válnak, a cellák jeleket küldenek az éterikus fő számítógépnek, ami ilyenkor elkezdi összeszűkíteni az elektromágneses mezőt akörül a személy körül, aki pozitivitást él meg, és hatásosan le is kapcsolja.

Ha ez nem bizonyul elégnek, akkor kiegészítésként aktiválódnak az ELF cellák, amelyek alacsony frekvenciájú zümmögő infrahangot sugározva letompítják az adott személyt. Ezzel párhuzamosan kiegészítő elektromos impulzusokat küldenek a solar plexus (nap-fonat) csakrába, hogy rövidre zárják a kundalini energiát, és ezzel kikapcsolják. Ezt néha nagyon erős elektromágneses mezőkkel is kombinálják a harmadik szem csakrára célozva, hogy rendezetlenné tegyék a gondolatokat, és az alanyt álmossá, vagy csaknem kábulttá tegyék. Ezzel együtt erős negatív gondolatformákat vetítenek ki, folyamatosan bombázva a személy elméjét.


Archons

Emellett minden leszületett embernek van egy energia amőba élősködője a napfonat csakrájához kapcsolva. A parazita megpróbálja irányítani az illető személy érzelmi életét, összekapcsolódik mások amőba parazitáival is azért, hogy konfliktusokat okozzon.

Az éteri arkhónok adatokat továbbítanak az éterikus központi számítógépről egy fizikai Fekete Dobozba, ami az egyik fő olasz fekete nemes család birtokában van, emellett össze van kapcsolva a Cabal (a "Szörnyeteg") fizikai központi számítógépével, és össze van kapcsolva az NSA (National Security Agency - Nemzetbiztonsági Hivatal az USA-ban) központi szervereivel is. Bár a Fényerőknek sikerült vírust telepíteniük a Fekete Dobozba, ez a vírus nem volt annyira sikeres, mint reméltük.

Az éteri arkhónok nagyon allergiásak néhány dologra. Először is a szeretet, a szerelem energiájára, különösen egy férfi és egy nő közötti szerelem-energiára. Amikor meglátnak egy boldog párt, el akarják pusztítani a szerelmet közöttük, mert ez a szeretet, szerelem ad erőt a nem-fizikai Fényerőknek ahhoz, hogy eltávolítsák az éteri arkhónokat és szolgáikat.

Másodjára: allergiásak az egészséges szexuális energiára. Elnyomják az emberekben ezt az energiát. Ha nem tudják elnyomni, elferdítik (perverziók.) A szexuális energia maga az életerő, és ha sikerül elnyomniuk, könnyen irányítható, birkákként élő lakosságot kapnak a bolygó felszínén.

Harmadjára: allergiásak a pozitív földönkívüli civilizációk és a Felemelkedett Mesterek energiájára. Megpróbálják elnyomni, torzítani és manipulálni ezeket az energiákat, amikor csak lehet.

Az éteri arkhón háló 26 000 éve van jelen a bolygó körül. 1996-ban rengeteg reptilián segítségével, akik a mi galaxisunkból és az Androméda galaxisból származtak, még jobban megerősítették a kongói arkhón invázió idején.

1995 végén az arkhónok megijedtek attól, hogy a Galaktikus Konföderáció tényleg kapcsolatba lép a bolygó felszínén élő lakossággal, és hogy ezt elkerüljék, megerősítették a hálót. Az akkori reptilián utánpótlás legtöbbjét már felszámolták, a Galaktikus Központi Napba vitték őket, és a Fényerőknek különleges tervei vannak a megmaradt reptiliánokra vonatkozóan, de erről még nem beszélhetek.

Mindezt nem azért írom le, hogy bárkit megijesszek, hanem hogy az emberek tudatára ébredjenek mindannak, ami jelenleg sok emberrel történik, és hogy képesek vagyunk ezt a helyzetet átalakítani.

Az Istennő Örvény technológia a tudatosságunkkal kombinálva képes megsemmisíteni az éteri arkhón hálót. Az Istennő Örvény technológiának külön blogbejegyzést szentelek majd, és részletekbe menően elmagyarázom.

Utasítást kaptam arra vonatkozóan, hogy hozzak létre valami olyasmit, amit Éteri Felszabadulásnak hívnak. Ez egy Facebook csoport lesz, melynek tagjai jelentkezhetnek, ha arkhón befolyást vagy energiatámadást tapasztalnak magukon, és a csoport többi tagja gyógyítást és támogatást küld neki. Így tarthatjuk fenn az éberséget e helyzet kapcsán. Itt kérem meg az erre alkalmas személyt, hogy lépjen elő, hozza létre és moderálja az Éteri Felszabadítás Facebook csoportot. Ellátom majd további utasításokkal.

Emellett kérem, hogy azok, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a poszttraumás stressz gyógyításában, a lélek visszahívás, az energiavédelem és az exorcizmus (negatív entitás eltávolítása) területén, vegyék fel velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com e-mail címen, részletezve szakterületüket és szakértelmük szintjét. Létrehozunk egy központi csoportot, hogy végre megkezdődjön a helyzet kezelése.

A Plejádiak arra kértek, hogy még ne hozzam nyilvánosságra a Felemelkedés tervét egészen addig, amíg az éteri arkhón helyzet megoldása nem megfelelő. Elnézést a kényelmetlenségért.


Mindenesetre, a Fény győzelme!


Magyar Cobra Csoport


Fordította: MCCS


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások