Telos

Spirituális hírek, fordítások

A döntés ereje

Cobra Logo
  1. október 18., csütörtök


A mi döntésünk a világot formáló kulcs. A döntés a szabad akarat szikrája, amely belobbantja a körforgást, amely mindent megnyilvánulásba hoz.

Az emberiség egésze hívta meg a sötét erőket erre a bolygóra Atlantiszon. Ez volt a mi régi döntésünk, amely elindította az emberiség szenvedésének ciklusát. Most, október 21-én új döntést hozunk. A megszabadulást választjuk minden sötétségtől, és meghívjuk a Fény erőit. Az egység és az együttműködés mellett döntünk, azt választjuk, hogy nem ítélkezünk, és szeretettel vagyunk egymás iránt. Egy gyönyörű videó jelent meg ma egy erőteljes üzenettel:

http://lucas2012infos.wordpress.com/2012/10/18/bill-ballard-and-lucas-my-movie-join-us-all-on-the-world-focus-on-21-october-2012-to-unite-18-october-2012/


Az utolsó interjúmnak is ugyanez a fő üzenete:

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/galactic-free-press-interviews-cobra-mission-hand-unity


Az emberek azt kérdezték tőlem, hogy milyen döntést hozhat meg minden átlagember, hogy segítse a bolygó felszabadításának folyamatát. Ez olyan egyszerű, mégis, néha olyan nehéz megtenni: válj szeretetteljesebb emberré az emberekkel való mindennapi kapcsolataidban, és tanulj meg másokkal ítélkezésmentesen és konstruktív módon együttműködni. A felébredettebbek számára: tudatosítani tudjátok magatokban azokat a nem fizikai lényeket, amelyek provokálnak benneteket, és nyomogatják a gombjaitokat, és választhatjátok azt, hogy pozitívan cselekedtek ahelyett, hogy a provokációra reagálnátok. Időt szentelhettek arra is, hogy csiszoljátok a képességeiteket és a tehetségeteket, és találjátok meg a módját, hogy hogyan használhatjátok fel azokat a bolygó felszabadításának folyamatához való aktív hozzájárulásban. Egyszerűen csak hozzatok egy döntést – hogy mit akartok létrehozni, és támogassátok azt aktív vizualizációval, a Fény megidézésével és fizikai tettekkel.

Az energiák határozottan erősödnek, és a Fényerők egyik projektje nagy előrelépést mutat:

http://hopegirl2012.wordpress.com/2012/10/17/allright-luke-were-goin-in-latest-update-for-the-fix-the-world-project/


A szerkesztő megjegyzése: az eredeti blog már nem létezik, és az eredeti tartalmat nem lehetett megtalálni más linkeken keresztül. Ez Hope Girl új blogja az alábbiakban:

http://www.hopegirlblog.com/

… és a “Javítsuk meg a világot!” projekt weboldala:

http://ftwproject.com/


Az Orionidák meteorraj október 21-én éri el csúcspontját, és a döntésünk erejét fogja jelezni:

http://earthsky.org/tonight/radiant-point-for-orionid-meteor-shower

(Ez mindig az aktuális állapotot mutatja)


Window2-h.png

Orionmap

Windmill-Hill2

Az Orion csillagkép homokóra alakja megegyezik az Antarion átalakítás alakjával, amely egy többdimenziós csillagkapu, amely a sötétséget Fénnyé alakítja át. Megfigyelhetitek, hogy a 2. lehetőség időintervallumának térképe ugyanilyen alakú, mivel ennek a lehetőségnek az időkerete egy Antarion-átalakító csillagkapu ebben a térben és időben, amely a sötétséget Fénnyé alakítja át. Pontosan ezt üzeni nekünk a legutóbbi plejádi gabonakör:

(http://www.cropcircleconnector.com/2012/windmillhill3/windmillhill2012c.html)

https://web.archive.org/web/20121016213843/http://www.cropcircleconnector.com/2012/windmillhill3/windmillhill2012c.html


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások