Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! – Cobra konferenciák szerte a világon

Cobra Logo

  1. október 15., hétfő


Azok számára, akik még nem értesültek róla, ezt újra közzéteszem.


Amint azt valószínűleg tudjátok, hamarosan megnyílik a második lehetőség az isteni beavatkozásra:

Window2-h

  1. október 21. - A Döntés Napja

  1. november 22. – 11:11 portál tizenegyedik kapuja

  1. december 21. – A Kapcsolatfelvétel Napja


Erre az időintervallumra engedélyt kaptam arra, hogy korlátozott módon nyilvánosságra hozzam a dolgot a világ számos konferenciáján, ahol az emberek mélyebb információkat kapnak és kérdéseket tehetnek fel. Ezeknek a konferenciáknak a helyszínei stratégiailag a bolygó örvénypontjain helyezkednek el, hogy erősítsék a bolygó fénytestének rácsát. A konferenciáknak két célja van: hogy örvényaktiválásokkal megerősítsük a bolygó fénytestét, és hogy némi Fényt és tisztánlátást hozzunk az elkötelezett fénymunkások elméjébe. Minden egyes konferencia egy egyedi energetikai esemény lesz. Segíthettek ennek terjesztésében azzal, hogy közzéteszitek ezt az információt a honlapotokon, a blogjaitokon és a Facebookon.

New_Earth

A konferenciák hivatalos honlapja itt érhető el:

http://portal2012.org


Az első konferenciára az olaszországi Torinóban kerül sor [2012.] október 26. és 28. között. Ez a konferencia ugyanabban az energiaörvényben lesz, amely több mint 500 évvel ezelőtt elindította az első reneszánszt. Most ugyanez az örvény fogja elindítani a második reneszánszt. Ezen a konferencián az Álomvilág Művelet bizonyos fejleményei fognak megtörténni, amelyeket még nem lehet nyilvánosságra hozni. A konferencia linkje itt található:

http://portal2012.org/Torino.html


A második konferencia a Texas állambeli Austinban lesz [2012.] november 9-11. között. Ennek a konferenciának a keretén belül november 11-én egy különleges aktiválást fogunk végezni. A link itt található:

http://portal2012.org/Austin.html


A harmadik konferencia [2012.] november 16. és 18. között lesz New York-ban, közvetlenül a Nagy Alma örvény közepén. Ami Sciulli a Life in Balance-tól a konferencia alatt megáld minket a kvarckristály hangtálak szent hangjaival:

http://www.lifeinbalancemusic.com/index.php/c4/ Ez a link már nem működik

http://en.wikipedia.org/wiki/Life_in_Balance   Ez a link már nem működik


A szerkesztő megjegyzése: az eredeti URL-ek már nem működnek, itt van két másik ajánlott link:

https://www.soundstrue.com/store/life-in-balance-5438.html

https://www.facebook.com/LifeInBalanceMusic/


Itt van a konferenciára mutató link:

http://portal2012.org/NewYork.html


A negyedik konferenciára [2012.] november 23. és 25. között kerül sor Laguna Beach-en, közvetlenül a plejádi örvény közepén. A konferenciatermünk mindössze néhány száz méterre lesz attól a pontos helytől, ahol Dr. Fred Bell fizikai kapcsolatba került Semjase-vel, a plejádi fénylénnyel. A konferencián meghallgathatjátok Robert Potter, Dr. Fred Bell közeli barátjának csodálatos beszámolóját erről a kapcsolatfelvételről, akinek magának is volt ilyen kapcsolatfelvételi élménye. A konferencia után a tervek szerint bejelentik az Álomvilág Művelet további fejleményeit.

Érdekes megjegyezni, hogy éppen akkor, amikor ennek a konferenciának az utolsó előkészületeit végeztük, a következő UFO jelent meg Laguna Beach-en:

https://patch.com/california/lagunabeach/was-that-a-ufo-over-laguna-beach-thursday-night-watch5ef3abd712

Ez a link már nem működik, a cikk itt érhető el:

https://web.archive.org/web/20120830231333/http://lagunabeach.patch.com/articles/was-that-a-ufo-over-laguna-beach-thursday-night-watch-the-video-here


Úgy tűnik, hogy a konferenciákon akár Fény csillagtestvéreink figyelmét is felkelthetjük.

Ennek a konferenciának a linkje itt található:

http://portal2012.org/Laguna.html

Ez a link már nem működik

Helyette itt érhető el a tartalma:

https://web.archive.org/web/20120901002446/http://portal2012.org/Laguna.html


Az ötödik konferenciára [2012.] november 30. és december 2. között kerül sor St. Maartenben. Saint Maarten nemcsak egy gyönyörű trópusi sziget, hanem a Karib-tengeri örvényen belüli fontos energiapont is. A karibi örvény egy hatalmas energiaportál, amely összeköt minket a régi Atlantisszal, és felgyorsítja az új Atlantisz, a Fény eljövendő civilizációjának aktiválását. Tervezzük, hogy ezen a konferencián bejelentjük a Főnix Hadművelet egy bizonyos vetületét, de egyelőre nincs rá garancia.

A St. Maarten-i konferencia linkje pedig itt található:

http://portal2012.org/StMaarten.html


Végül, az egyiptomi utazásunk [2012.] december 15-től 22-ig (a fő program) vagy december 8-tól 22-ig (a nílusi hajóút aktiválás a fő programmal együtt) tart majd. Ez az egyiptomi utazás lesz a 2012-es portál csúcspontja. A fénypontja a 2012 Portál fő aktiválása lesz december 21-én, a napforduló napján a Nagy Piramisban, exkluzív privát belépéssel a csoportunk számára. Ez egy nagyon különleges pillanat lesz, és egy nagyszerű lehetőség egy olyan kvantumugrásra, amire még soha nem volt példa azelőtt. Ez lesz egy bizonyos ciklus végének pillanata, mivel elérjük a Sheliak időhullám nullpontját. Ne hagyjátok ki ezt az életre szóló lehetőséget... A link itt található:

http://portal2012.org/Egypt.html


Ez a link most [már] a 2014. december 13-15. közötti IS:IS portal aktiválásának 2. részére mutat. Az eredeti link tartalma itt érhető el:

https://web.archive.org/web/20120901133952/http://portal2012.org/Egypt.html


Közel a Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások