Telos

Spirituális hírek, fordítások

A reptilián birodalom bukása

Cobra Logo

  1. szeptember 9., vasárnap


A reptilián birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. A Föld bolygó felszíne körüli éteri és asztrális síkokon az arkhónok irányítása, illetve a bolygó felszínének fizikai síkján a fekete nemesség által vezetett Cabal pénzügyi rabszolgatartó rendszerének irányítása alatt álló reptilián birodalom, az egykor hatalmas orioni sötét birodalom utolsó bástyája, amelytől számtalan évezreden át féltek az egész Galaxisban.

Azonban a Fény előretörése az elmúlt évtizedekben olyan mértékű volt, hogy épp a végső áttörés előtt állunk, amely térdre kényszeríti majd ezt a reptilián birodalmat. Ezen a bolygón [2012.] augusztus 25-én befejeződött a Fényerők egy nagyon sikeres hadművelete, amely nagyon világos jelzést küldött a vezető arkhónoknak, hogy a vereségük közel van és nem lehet letagadni. Ettől bepánikoltak, és az augusztus 25. és október 7. közötti időkereten belül mindent megpróbálnak majd megtenni, amit csak tudnak, hogy megállítsák a Fény előrehaladását. Ez az utolsó esélyük arra, hogy minél nagyobb megosztottságot, zűrzavart és konfliktust teremtsenek minden olyan ember között, akik a bolygó felszabadításáért dolgoznak.

Ez alatt az időintervallum alatt mindenféle vádaskodást, torzítást és dezinformációt fogtok olvasni az interneten. Az lenne a javaslatom, hogy mindenki forduljon befelé, az Igazság csendes kis hangja felé, és tanulja meg, hogy ne ítélkezzen az emberek felett, és ne keveredjen konfliktusokba. Az arkhónok megpróbálnak majd annyi konfliktust szítani, amennyit csak lehet, és arra fogják utasítani reptilián kegyenceiket az éteri és az asztrális síkon, hogy nyomást gyakoroljanak mindenki gyenge pontjaira, kétségeire és bizonytalanságára.

Ebben az időkeretben a 3. világháborútól és a statáriumtól való félelem fog kialakulni. Bár a Cabalnak vannak tervei arra, hogy ezek a dolgok megtörténjenek, nem lesznek sikeresek. A pozitív földönkívüli fajok és az Ellenállási Mozgalom békét akarnak, és hatalmukban áll megakadályozni a 3. világháborút vagy a hadiállapotot egyszerűen azzal, hogy nyomást gyakorolnak a Cabal kulcsembereire.

Ma szeptember 9-e van. Nem fog eljönni a "végítélet órája", amint attól egyesek félnek. Ehelyett ez a nap egy Fénykapu, amelyre nagy szükség van, hogy vidámabbá tegye a hangulatot. Ma arra kérném a lehető legtöbb embert, hogy csatlakozzon a heti Felszabadítás meditációnkhoz, hogy megerősítsük ezt a Fényt.

Szeptember 15. és szeptember 23. között lesz a legkritikusabb időszak, mivel 2012-ben ez a második Uránusz-Plútó kvadrát pontos időpontja, és az arkhónok ekkor megpróbálnak majd minél több erőszakot és konfliktust kiprovokálni világszerte. Ez az Uránusz-Plútó kvadrát még erősebb lesz, mint a júniusi, mert a pontos pillanata éppen egy nappal a Plútó direktbe fordulása után következik majd be:

SFP2

Ez az arkhónok utolsó esélye a Fény áttörése előtt. Ahogyan az előző bejegyzésemben írtam az Uránusz-Plútó kvadrátról, itt vannak az utasítások erre a kihívásokkal teli időszakra:

"Függetlenül a következő napok eseményeitől, kérlek, maradjatok nyugodtak, de éberek.

Az arkhónok és csatlósaik megpróbálnak majd provokálni titeket. Természetes és emberi dolog, hogy haragot, félelmet, kétséget vagy türelmetlenséget érzünk. De ne ezekre reagálva cselekedjetek! Csak nyugodtan figyeljétek meg az érzéseiteket, vegyetek néhány lélegzetet, esetleg játsszátok le a kedvenc dalotokat, és csak azután döntsétek el, hogy hogyan cselekedjetek.

Ne vegyetek részt erőszakban, legyen az fizikai (lázadás, erőszakos forradalom) vagy verbális (internetes üzenetküldők támadása, gyűlölködő kommentek bárkinek, párkapcsolati veszekedések). Az erőszak NEM fogja megoldani a problémáinkat. A világosan megtervezett és célzott cselekvés fogja.

Fókuszáljatok inkább a szépségre, a természetre, a meditációra. Találjátok meg a belső nyugalmat. És amikor cselekedni kell, cselekedjetek ebből a nyugalomból kiindulva."

Október 7-e előtt a Fényerők naponta reptiliánok milliárdjait fogják egymás után eltakarítani az asztrális és az éteri síkokról. Ez egy nagyon változékony időszak, amely alatt az Esemény nem fog bekövetkezni, mivel nagyon nem lenne bölcs dolog az arkhónok támadásának csúcspontján előidézni a dolgokat, hiszen ez sok áldozathoz vezethetne. Ezt követően több fény fog beérkezni, és október 7-e után több információt fogok tudni közzétenni az Eseményről.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások