Telos

Spirituális hírek, fordítások

Galaktikus Konföderáció

Cobra Logo

  1. október 2., kedd


Amint már mondtam, a Galaktikus Konföderáció pozitív civilizációk laza konföderációs szövetsége ebben a Galaxisban, mint pl. a Plejádiak, a Szíriusziak, az Arkturusziak... Vezetői Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Ezen a bolygón a Galaktikus Konföderáció számos néven ismert: Galaktikus Föderáció, a Fény Galaktikus Föderációja, Bolygók Galaktikus Konföderációja, Bolygók Galaktikus Föderációja, Bolygók Egyesült Föderációja... Mindezek az elnevezések ugyanazt a pozitív csoportot takarják.


Az interneten kering egy olyan elképzelés, hogy a Galaktikus Föderáció és a Fény Galaktikus Föderációja két csoport, az egyik pozitív, a másik negatív. Ez nem igaz. E bolygón túl nem maradt már több negatív földönkívüli csoport. Mind a Galaktikus Föderáció, mind a Fény Galaktikus Föderációja ugyanazt a pozitív csoportot takarja.

Ezen a bolygón nagyon sokan azt állítják, hogy kapcsolatban állnak ezzel a pozitív csoporttal. A legtöbb esetben ez megint csak nem igaz. Vannak néhányan, akik valódi energetikai kapcsolatban állnak ezzel a pozitív csoporttal, de a Galaktikus Konföderációtól érkező legtöbb telepatikus üzenetet az arkónok és technológiájuk elfogja a mentális, asztrális és éteri síkon. Majd az arkónok olyan üzeneteket helyeznek el, amelyek első pillantásra tele vannak szeretettel és fénnyel, ám valójában csak újra és újra ismételt frázisokból állnak. Félrevezető információkat is belekevernek, és ez sok zavart keltett a Fénymunkások között a Galaktikus Konföderációval kapcsolatban. A legtöbb csatornázó valóban elkötelezett a Fény iránt, de képtelen áttörni a Fátylon, amelyet az arkónok hoztak létre. Egy nagyon kis számú "csatornázó" az NSA (National Security Agency - Nemzetbiztonsági Ügynökség) ügynöke.

Azok a csatornák, amelyek valódi telepatikus kapcsolatban állnak a Galaktikus Konföderációval, képesek új információkat hozni a karanténba zárt bolygó felszínére, és nem csak a régi frázisokat ismételgetik.

A Galaktikus Konföderáció valódi kapcsolattartóinak nagy többségét intenzív és brutális elme-programozásnak vetették alá a földalatti katonai bázisokon az 1990-es évek közepén és végén. Hasadást idéztek elő az elméjükben, és félrevezető információkat helyeztek el a Galaktikus Konföderációról az elsődleges személyiségükben. Ezt a műveletet a vezető arkónok szervezték, akik akkoriban a földi karantént irányították, mert attól féltek, hogy a Galaktikus Konföderáció eljön és felszabadítja a bolygót. Joggal, mivel a Galaktikus Konföderáció TÉNYLEG eljön és felszabadítja a bolygót, függetlenül a cabal mindennemű fenyegetésétől és atrocitásától.

Az Ashtar Parancsnokság a Galaktikus Konföderáció azon része, melynek elsődleges feladata a bolygó kiszabadítása a sötét erők markából.


Com

A Bolygók Galaktikus Konföderációjának mennyei angyalai és a földi emberek szeretettel teli barátsága egy űrhajón.


Ashtar egy Fénylény, és nem tartozik a kitalált negatív Bafath csoporthoz, ahogy egyesek állítják. Saint Germain is egy Fénylény. Csakúgy, mint Koot Hoomi (Kuthumi) és más felemelkedett mesterek. Fejlődésük során túlléptek a dualitáson, és olyan szeretetet sugároznak, amely túllép minden ítélkezésen. Sajnos ez sok emberről, akik a tanítványaiknak vallják magukat, nem mondható el.

Ashtar ikerlelke Astara. Ő az, aki az Istennő misztériumokat elhozta a Föld bolygóra, és Astarte, Ashteroth, Ashera, Ast (Isis), Aphrodité és Vénusz néven ismert. Ő is egy Fénylény. A cabal megpróbálta eltörölni és elferdíteni a tanításait, de az Istennő győzni fog.


Fordította: MCCS


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások