Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Galaktikus Központi Nap aktivitása

Cobra Logo

  1. július 3., kedd


A hétvégi viharok, hőhullámok, műholdas zavarok és áramkimaradások a fokozott naptevékenység közvetlen következményei. Ez a híres Carrington-esemény egy enyhébb változata, ami egy nap-szupervihar volt, amely 1859-ben érte el a bolygónkat:

http://news.nationalgeographic.com/news/2011/03/110302-solar-flares-sun-storms-earth-danger-carrington-event-science/

Ebben a National Geographic cikkben ez olvasható:

"Az USA keleti fele különösen sebezhető, mert az energiainfrastruktúra nagymértékben összefonódik, így a hibák könnyen tovább terjedhetnek dominólánc módjára."

Napunk közvetlenül reagál a galaktikus impulzusra. A galaktikus impulzus a Galaktikus Központi Nap fokozott aktivitásának időszaka, amely 26.000 évente következik be:


http://www.etheric.com/GalacticCenter/Galactic.html

http://starburstfound.org/galactic-cosmic-ray-volleys-a-coming-global-disaster/

Most e megnövekedett galaktikus naptevékenység időszakában vagyunk, és 2012 hátralévő részében hasonló eseményekre számíthatunk, mint amilyenek a hétvégén történtek, de nem fognak bekövetkezni drasztikus kataklizmák vagy pólúsváltások, ahogy egyesek tartanak tőlük.

White Knights

A Napunk egy többdimenziós csillagkapu, amely a Galaktikus Központi Nap energiáit továbbítja bolygónk felé. A pozitív földönkívüli fajok úgy irányítják és szabályozzák ezeket az energiákat, hogy az a bolygónk és az emberiség számára a legelőnyösebb legyen. Ezek az energiák segítenek a nem-fizikai arkhónok eltávolításában és a bolygónkat körülvevő kvantum anomália gyógyításában. Emellett a felszínre hoznak mindent, ami eddig rejtve volt, és hamarosan a Cabal minden cselekedetét leleplezik, oly módon, ami mindenki számára nagyon nyilvánvaló lesz, és a sötéteknek nem lesz hová bújniuk.

Az elmúlt napok eseményei tehát nem a HAARP vagy a mesterséges időjárás-módosítás következményei, ahogy azt sokan szeretnék hinni. A Cabalnak többé már nincs akkora hatalma.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások