Telos

Spirituális hírek, fordítások

Fehér lovagok - a Közelgő Kálvária

Cobra Logo
  1. július 5., csütörtök

Létezik egy lélekcsoport, amelynek tagjai azzal a céllal születnek le újra és újra, hogy harcoljanak a Cabal ellen és felszabadítsák a bolygót. A középkorban az inkvizíció ellen, a 17. és 18. században a jezsuiták ellen, jelenleg pedig főleg a Rockefellerek és Rothschildok ellen harcolnak. Ez a csoport a Közelgő Kálvária.

Napjainkban a Pozitív Katonaságon belül, a Templomos csoportokban, a 2. Frakcióban, a Fehér Sárkány Társaság tagjai között, a Cabal különböző hálózataiba beépülve és a hétköznapi lakosságban élő nagy számú szabadságharcos között találkozhatunk velük. Ha égető vágyat érzel a bolygó felszabadítása iránt és teszel is érte valamit, könnyen lehet, hogy te is tagja vagy ennek a csoportnak!

Minden egyes ember egyedi és pótolhatatlan. Létezik egy magasabb rendű Isteni Terv, amely stratégiailag minden egyes Fénymunkást és Fényharcost olyan helyzetbe pozicionál a mandalában, amelyre teljesen csak a Forrás képes rálátni. Ez a mandala csak akkor tud teljes erővel funkcionálni, ha minden egyes ember teszi a saját egyéni küldetését. Szóval tedd a dolgod! Ha nem tudod, mi a dolgod, keresd szakadatlanul, kérd folyamatosan, és meg fogod találni. Harcolhatsz a Fényért tiszta elképzelésekkel, briliáns elmével, az írott szó erejével és sok más módszerrel.

White Knights

Támadni és kritizálni az olyan hírnököket mint Benjamin Fulford, Cobra, David Wilcock vagy Drake nem igazán bölcs stratégia a Fényerők segítése szempontjából. A hírnökök információt továbbítanak. NEM felelősek a késésekért vagy az elmulasztott határidőkért.

Miután a Cabalt nemrég elvágták a nukleáris fegyverektől, őrült tempóban kezdtek új biológiai- és vegyi fegyvereket fejleszteni. A Rothschild-frakció azzal fenyegetőzött, hogy használni fogja az egyik ilyen fegyvert (az úgynevezett Flipper-vírust) a Föld lakosságának megtizedelésére, ha a tömeges letartóztatásokra július 4-én sor kerülne. Jelenleg folyik ezeknek a biokémiai fegyvereknek az elhárítása.

A bolygószintű felszabadítás terve valós és a terv fontos részét képezik a tömeges letartóztatások. Legyünk tudatában annak, hogy sem a Közzététel, sem az Első Kapcsolatfelvétel, sem a vágyott Aranykor nem jöhet el addig, amíg a Cabal nincs eltávolítva. Ez akár napok, hetek, vagy hónapok múlva történik meg, de előbb-utóbb biztosan sor kerül rá. A Pozitív Katonaság addig nem lép akcióba, amíg emberéletek forognak kockán, így csak akkor cselekszenek majd, mikor minden készen áll.

U.I.: Az évek során a Cabal legfelső vezetői létrehoztak jó néhány védelmi mechanizmust saját biztonságuk érdekében, ha történne velük valami. Ezek a mechanizmusok magukban foglalják, de nem korlátozódnak csupán a biokémiai fegyverek használatára. Vannak bizonyos eszközök, melyek állandó megfigyelés alatt tartják a Cabal legfelsőbb vezetőinek legfontosabb testi funkcióit, és ha bármi furcsa történik, riasztják fejlett fegyver rendszereiket. Egy speciális számítógépes program aztán eldönti, szükség van-e ezeknek a fegyvereknek a használatára. Ha a Csillagpor 2 aktiválásra kerülne, vagy a Cabal valamely kulcsfontosságú tagját letartóztatnák, ezek a mechanizmusok automatikusan beindulnának. Ez az oka annak, amiért érinthetetlennek tűnnek és mindig megússzák, akármit művelnek. Először ezeket a mechanizmusokat el kell távolítani, utána következhetnek a pozitív lépések.

A Fény győzelme!

Fordította: MCCS

Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások