Telos

Spirituális hírek, fordítások

Omega Főnix Művelet

Cobra Logo
  1. június 28., csütörtök


Kapcsolatba léptem a forrásaimmal, akiktől az alábbi információkat kaptam:

A Pozitív Katonai csoportba való beszivárgás teljes mértékben el lett távolítva. A Pozitív Katonai csoport most bevetésre kész. Az Ellenállási Mozgalom és a Plejádiak is készen állnak támogatásukkal segíteni őket.

Közvetlen megerősítést azonban nem kaptam a Zöld Jelzést illetően, vagy arra vonatkozóan, hogy a tisztogatás periódusa megkezdődött volna már. Amennyiben a Pozitív Katonaság szeretné számomra megerősíteni a Zöld Jelzést, vagy azt szeretnék, hogy továbbítsak bármilyen üzenetet a nyilvánosság felé, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

Sunrise

Az Ellenállási Mozgalomnak meglesz a saját szerepe az Eseményben, amely Omega Főnix Művelet kódnév alatt ismert. Ennek a műveletnek két része van.

Az Omega Főnix Művelet első részét nemrégiben oldották fel a titkosítás alól, így beszélhetek róla egy picit. Az Esemény idején az Ellenállás bizonyos számú ügynöke fel fog jönni a földalatti bázisaikról a földfelszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem pedig katonai egyenruhát. Közelről fogják ellenőrizni a tömeges letartóztatások folyamatát, és szükség estén segíteni fognak a Pozitív Katonaságnak, valamint a polgári hatóságoknak a letartóztatásokban. A cabal azon tagjai, akiket az Ellenállás ügynökei fognak letartóztatni, titkos helyszínre lesznek szállítva, majd később átengedik őket a Pozitív Katonaság/polgári hatóság részére. Ez alól csupán a cabal néhány azon tagja lesz kivétel, akik a múltban ezen a bolygón túlmutató bűnöket követtek el, így a Galaktikus Bíróság előtt kell megjelenniük. A legtöbbjük a későbbiekben visszatér a Földre, hogy az emberiség döntse el a sorsukat, de egy részük közvetlenül a Galaktikus Központi Napba kerül.

A Pozitív Katonaság felső vezetőit tájékoztatták az Omega Főnix Műveletről, és teljes mértékben egyetértenek vele.


Michael

A Fény győzelme!


Fordította: MCCS


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások