Telos

Spirituális hírek, fordítások

A kibővített Terv

Cobra Logo

  1. július 13., péntek


A Föld felszabadításának eredeti tervét kibővítették. Kevesebb lesz a beszéd, és több a cselekvés:

  1. Kevesebb információ lesz feloldva a titkosítás alól és átadva az átlag lakosság számára. Ennek az az oka, hogy az átlag lakosság felébredett része alulteljesített abban a tekintetben, amit a kapott információval kezdett. Stratégiailag nem bölcs dolog olyan információkat felfedni, amelyeken még a felébredett lakosság is nevet, ugyanakkor a Cabal pedig felhasználja azokat a Fény hátrányára.

Továbbra is fogok majd információkat és frissítéseket közölni, azonban bizonyos dolgokat a megfelelő pillanatig vissza fogok tartani.

  1. A Mátrix a tömegmédiában kezd megrepedni. A repedések egyre nagyobbak és szélesebbek lesznek.

A tömeges letartóztatások forgatókönyve kezd kiszivárogni a fősodratú médiába. Úgy tűnik, hogy az alábbi cikk túl erőszakos az én ízlésemnek, de sikerül átadnia azt az üzenetet, hogy bizonyos emberek tetteit meg kell állítani:


http://www.washingtonsblog.com/2012/07/mainstream-economist-we-might-need-to-hang-some-bankers-to-stop-illegal-behavior.html

És lehet, hogy szeretnétek aláírni ezt a petíciót:

https://secure.avaaz.org/en/bankers_behind_bars_f/?fpla


Majdnem félmillió ember írta alá három nap alatt. Megvan benne a lehetőség, hogy a segítségével elérjük a kritikus tömeget, és néhány valódi változást indítsunk el. Terjesszétek! Többen is jelezték felém, hogy az Internet Explorer blokkolja a petíció honlapját. Ha nem tudjátok elérni, próbáljátok meg inkább a Firefox-szal vagy valamelyik másik böngészővel.

A fősodratú média a nyilvánosságra hozatalról is kezd beszámolni. Elolvashatjátok ezt:

http://content.usatoday.com/communities/ondeadline/post/2012/07/ex-cia-agent-roswell-nm-incident-really-happened/1#.UAB7JJHB29v


És ezt:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2171872/Tony-Blair-received-MOD-briefing-UFOs-prime-minister-concerns-disclosure-classified-information-alien-life-forms.html#ixzz20QIJvemrReply

  1. Az Esemény előtt egy adott időpontban, bizonyos intézkedésekre fog sor kerülni, amelyek tagadhatatlanul bizonyítják majd a felébredett lakosság számára, hogy a Terv valós, és hogy valóban léteznek olyan Fényerők, amelyek a bolygószintű felszabadításért dolgoznak.

  2. A kapzsiság és a hatalom iránti vágy e bolygó felszínének Fényerőin (Pozitív Katonaság, Fehér Sárkány Társaság, stb.) belül egy bizonyos szintig érthető és tolerálható, mint az emberi természet lényegi része. De amikor ez már elkezdi akadályozni a műveleteket, késlekedéseket okoz, vagy amikor bizonyos szenvedés megelőzhető lenne az átlag lakosság köreiben, és ez mégsem történik meg, akkor az ezekért felelős személyek el lesznek számoltatva. Az Ellenállási Mozgalom a felszíni pozitív csoportok minden műveletét megfigyeli, és pontosan tudja, hogy ki mit csinál.

Aurora2

  1. Az Ellenállási Mozgalom egy bizonyos korlátozott időkeretet fog megadni a bolygó felszínén lévő pozitív csoportoknak, hogy a tényleges felszabadítást ők maguk valósítsák meg. Ha ezt nem teszik meg, az Ellenállás a pozitív csoportoktól és az átlag lakosságtól függetlenül, közvetlenül fog intézkedni. Ez az Omega Főnix hadművelet második része. A tényleges hadművelet előtt nagyon kevés részlet lesz közzétéve. Ha szükség lesz az Omega Főnix hadművelet 2-re, az az átlag lakosság számára kevésbé lesz felhasználó-barát, mert egy kicsit súlyosabb fennakadások lehetnek az ellátási láncon belül. Zöld jelzés (előzetes értesítés a felszíni lakosság számára) az Omega Főnix 2 műveletről lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem lesz kiadva.

  2. Az “elszigetelés”, ahogy számos csatorna nevezi, nem lehetséges. A Cabal tényleges fizikai letartóztatására fog sor kerülni. A pozitív földönkívüli erők csak a távolból fognak segítséget nyújtani fény-gyógyító és fény-kiegyensúlyozó technológiáikkal, hogy biztosítsák, hogy mindez a lehető legkevesebb erőszakkal történjen meg.


A Fény győzelme!


Fordította:MCCS


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások