Telos

Spirituális hírek, fordítások

Uránusz-Plútó kvadrát – az Arkhónok tevékenysége

Cobra Logo
  1. június 25., hétfő


Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy múlt vasárnap, június 24-én volt pontos az Uránusz-Plútó kvadrát, egy nagyon erőteljes asztrológiai bolygóállás, amely sok feszültséget hoz a levegőbe.

Ez a hatás a június 21. és június 28. közötti időintervallumban a legintenzívebb. Ez az az időkeret, amelyet a fő nem-fizikai Arkhónok jelöltek ki egy erőszakos forradalom és polgárháború kezdeteként. Azt remélik, hogy világszerte kiterjesztik, hogy káoszt teremtsenek, azért, hogy fizikai társaiknak segítsenek elrejtőzni a tömeges letartóztatások áradata elől. Ez nem fog segíteni rajtuk, még akkor sem, ha Ugandában próbálnak elrejtőzni. Biztosak lehettek benne, hogy a Fény erői minden pillanatban tudják, hogy hol tartózkodnak.

Az Arkhónoknak ez a terve nem fog megvalósulni, mivel vannak fejlettebb pozitív erők, amelyek ezt megakadályozzák. Tudjatok róla, hogy a nem-fizikai Arkhónok és csatlósaik állnak a legtöbb erőszakos tett mögött ezen a bolygón, és ezt a kezdeményezést nem fogják tudni véghez vinni, mivel napról napra veszítenek a hatalmukból.

Az Istennő békét akar. És béke lesz.

Calm

A Pentagonban most rejtett háború zajlik. A sötét Cabal megpróbált beszivárogni a Pozitív Katonaság csoportjába, hogy megakadályozza a tömeges letartóztatásokat, de ezt jelenleg sikeresen kezelik. Ez volt az egyik fő oka a késedelmeknek, amelyek oly sok embernek okoztak frusztrációt.

A Csillagpor 2. egy védelmi fegyver, nem pedig támadó fegyver. Csak azért fogják aktiválni, hogy megakadályozza, hogy a Cabal az Esemény idején kárt okozzon. Ezt a technológiát a milliméter milliomod részének megfelelő pontossággal lehet aktiválni. Kifejezetten a Cabal tagjainak testében lévő idegsejtekben lévő neurotranszmittereket fogja célba venni. Ez a technológia nagyon cél-specifikus, és egyetlen ártatlan személynek sem fog semmilyen kárt okozni.

Az, hogy a Cabal keménymagjának egyes tagjait a Galaktikus Központi Napba viszik, gyógyítás, nem pedig büntetés. Néhányan közülük helyrehozhatatlanul sérültek. Teljesen elutasították a Fényt, és ez az egyetlen módja a helyzet kezelésének. Miközben részeikre bomlanak, semmilyen fájdalmat nem fognak érezni. Egyszerűen örökre eltűnnek.

Függetlenül a következő napok eseményeitől, kérlek, maradjatok nyugodtak, de éberek.

Az Arkhónok és csatlósaik megpróbálnak majd provokálni. Természetes és emberi dolog, hogy haragot, félelmet, kétséget vagy türelmetlenséget érzel. De ne eszerint cselekedj! Csak nyugodtan figyeld meg az érzelmeidet, végy néhány lélegzetet, esetleg játszd le a kedvenc dalodat, és azután döntsd el, hogyan cselekszel.

Ne menj bele az erőszakba, legyen az fizikai (lázadás, erőszakos forradalom) vagy verbális (az interneten üzengetők támadása, gyűlölködő megjegyzések bárkinek, párkapcsolati viták). Az erőszak NEM fogja megoldani a problémáinkat. A világosan megtervezett és célzott cselekvés fogja megoldani.

Fókuszálj inkább a szépségre, a természetre, a meditációra! Találd meg a belső nyugalmat! És amikor cselekedni kell, ebből a nyugalomból cselekedj.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások