Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Fény és a Sötétség közötti rács aránya

Cobra Logo
  1. június 9., szombat

A Fény és a Sötétség közötti rács aránya


Ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy elmagyarázza a Fényerők és a Sötét erők közötti erőviszonyokat ezen a bolygón, válaszként néhány, a blogomon megjelent hozzászólásra. További hozzászólásokat és kérdéseket szívesen fogadok, de kérem, hogy mindezt tiszta logikával és a "Cobra klónjai", "Rockefeller megbízottjai" és a "dezinformációs ügynökök" érzelmi drámája nélkül tegyétek meg.

A Fény és a Sötétség egyenrangú és ellentétes erők, és ez a status quo oka. A Sötéteket megakadályozzák abban, hogy végrehajtsák a terveiket, hogy mindenkit FEMA táborokba zárjanak, kirobbantva a 3. világháborút,... mert a Fény szembeszáll velük. A Fényt megakadályozzák a NESARA bevezetésében, a szabad energia bevezetésében, ... mert a Sötétség nem engedi. Ez a helyzet csak egy bizonyos pontig tarthat, amikor megtörténik a kompressziós áttörés (az Esemény – a ford.), a Fény győzni fog, és a Sötétség megadja magát/vereséget szenved.

A pozitív földönkívülieknek van olyan technológiája, amellyel a legtöbb esetben a távolból blokkolni tudják a nukleáris rakétákat. Az ok, amiért nem tudják mindet blokkolni, az a bolygón lévő kvantumhab anomália, amely néha a földönkívüliek fejlett technológiáinak meghibásodását okozhatja (emlékezzetek a roswelli UFO balesetre). Ezért a megmaradt atombombák egy részét az Ellenállás földi személyzetének kell leválasztania a Cabalról és hatástalanítani. A Rothschild és a Rockefeller frakcióknak 2011 decemberéig teljes hozzáférésük volt a nukleáris fegyverekhez. Csak miután ez a probléma 2012 januárjában megoldódott, folytatódhatnak a terv szerinti tömeges letartóztatások. A jezsuita frakció néhány nappal ezelőttig némileg hozzáfért a nukleáris fegyverekhez. Csak miután ez megoldódott, kezdődhetnek meg a valódi tárgyalások a Cabal megadásáról.

A Cabal most meggyengült, de még mindig van hatalma. Még mindig hozzáférnek a hagyományos és néhány vegyi/biológiai fegyverhez. A hadsereg 20%-a és a lakosság legalább 40%-a még mindig támogatja őket (2012-es adat – a ford.). Még mindig teljes ellenőrzésük alatt tartják a médiát, és Rothschild bankkaszinójuk még mindig nyitva áll. Még ha a pozitív földönkívüliek ebben a pillanatban be is avatkoznának, nem tudnák megakadályozni a Cabal összes negatív tettét az átlagemberek ellen. Képzeljétek el, mit tenne csupán egyetlen masszív vegyi fegyver támadás!

Fleet2

A másik tényező itt a sok pozitív földönkívüli fajban meglévő mélyen gyökerező félelem. Átélték a maguk részét a galaktikus háborúkból, és az igazat megvallva, nem tetszik nekik a gondolat, hogy újra valami hasonlóba keveredjenek. A plejádiak világosan kijelentették nekem, hogy csak azután fognak tömegesen megjelenni, miután a Cabal eltávolításra került. Örömmel segítenek, de csak a távolból. Évekkel ezelőtt nagy problémáim voltak azzal, hogy aktívabban bevonjam őket a bolygó felszabadításába.

A bolygó felszabadítása sokkal egyszerűbb lenne, ha a lakosságot nem programoznák olyan mélyen, és együtt tudnának működni a Tervvel. Itt az a megoldás, hogy átvesszük a Cabaltól az irányítást a tömegmédia felett. Ezért ez a megadásuk első feltétele.

Emellett, a tömegmédia irányításával a Cabal azt az illúziót akarja kelteni, hogy semmi sem történik, hogy az embereket elbátortalanítsa abban, hogy ténylegesen tegyenek valamit a változások felgyorsítása érdekében. Valójában sok minden történik a háttérben, ahogy arról én, Drake és Fulford is beszámolunk.

Ha aktívan részt akarsz venni a változásban (a tömeges meditációkon kívül), van egy javaslatom: jó lenne információt gyűjteni a Cabal vezető szereplőiről, hogy kik ők, mit csináltak, hol laknak, mi a címük és a telefonszámuk. A Rothschild és a Rockefeller frakciók esetében ezek az információk elég könnyen beszerezhetők, és jó lenne valahol az interneten közzétenni őket, világos és tömör formában. Amikor lelepleződnek, még inkább együtt fognak működni a tárgyalásokon, és kevésbé hajlanak majd a piszkos trükkökre.

További magyarázat az ezen és más weboldalakon zajló szavazásokról: a szavazás célja nem az, hogy döntés szülessen a bolygónk jövőjéről, hanem az, hogy a Fényerők képet kapjanak arról, hogy az emberek mit akarnak, és így hatékonyabban tudjunk tárgyalni a Caballal.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások