Telos

Spirituális hírek, fordítások

A tárgyalásokról szóló frissítés

Cobra Logo
  1. június 7., csütörtök


Kapcsolatba léptem a forrásaimmal, és megerősítették az információkat Drake legutóbbi interjújából.

A Pozitív Katonaság csoportján belüli vezető embereknek május elején kezdtek kétségeik és fenntartásaik lenni a tömeges letartóztatások forgatókönyvének végrehajtásával kapcsolatban, mivel volt egy ismeretlen elem, amely megzavarta a terveiket. Kiderült, hogy ez az ismeretlen elem az Arkhónok voltak – a fizikai és nem fizikai Arkhónok. A Pozitív Katonaság által a tömeges letartóztatásokra kidolgozott eredeti Terv nem vette figyelembe az Arkhónokat, mivel jelenlétükről a közelmúltig nem volt tudomása a Pozitív Katonaság csoportjának.

A fizikai Arkhónok egy erős csoportot képeznek a jezsuita frakción belül. Ennek a csoportnak közvetlen hozzáférése volt a nukleáris fegyverekhez, amelyek bevetésével fenyegetőztek, ha megkezdődnének a tömeges letartóztatások. Mivel ezt a csoportot ezen a héten kedden ténylegesen elvágták ettől a hozzáféréstől, a Cabal pánikba esett, mivel nem volt több befolyásoló eszközük, hogy a bukásukat késleltessék. Ezért kegyelemért könyörögnek. Sarokba szorították őket, és nincs már semmi vesztenivalójuk. Ha az egyetlen jövőjük a tömeges letartóztatások és az esetleges kivégzés lenne, akkor az egyetlen lehetőségük az, hogy totális háborút vívjanak, amíg az utolsó emberük el nem esik. Ha esélyt adunk nekik a békés megadásra, cserébe a megadás utáni enyhébb bánásmódért, akkor motiváltak az együttműködésre. Sok, Cabal-taggal zajló tárgyaláson voltam jelen, és mindegyik ugyanazt a mintát követi: amíg a rosszfiúknak van némi hatalmuk, addig a csalást alkalmazzák a mi kárunkra – csalnak, amennyire csak tudnak és ameddig csak tudnak. Amikor végül sarokba szorítják őket, a legtöbbjük nagyon együttműködővé válik, sőt néhányan valóban átállnak a Fény oldalára.

A nem fizikai Arkhónok valódi problémává válhatnak a tömeges letartóztatások forgatókönyvében. Kérlek, értsétek meg, hogy a tömeges letartóztatások nem történhetnek meg a pénzügyi rendszer teljes újraindítása nélkül, ami elvágja a Cabalt a megmaradt pénzügyi forrásaitól. Az újraindításkor a nem fizikai Arkhónok befolyásolnák az embereket, hogy pánikot, erőszakot, zavargásokat terjesszenek, a civileket a hadsereg ellen uszítsák... A dolgok valóban elfajulhatnak és kicsúszhatnak az irányítás alól.

Peace

képfelirat: Béketárgyalások – az erőszak alternatíváinak felderítése


Tehát a legjobb lehetőségünk az, ha a Cabal békésen megadja magát. Ha a Cabal megpróbálja manipulálni a tárgyalási folyamatot, még mindig bármikor végrehajthatjuk a tömeges letartóztatások forgatókönyvét, amikor akarjuk. Arra az esetre, ha a dolgok azután elfajulnak és háborúvá fajulnak, az Ellenállás megígérte, hogy támogatja a Pozitív Katonaságot és az erőforrásaival megvédi az Embereket, és végső esetben a mély földalatti bázisaikról is elküldheti csapatait a Pozitív Katonaság megsegítésére.

Az Ellenállás által javasolt, a megadás kompromisszumot nem tűrő abszolút feltételei:

  1. A Cabal azon vezető tagjainak, akik közszereplők, egy bizonyos határidőig nyilvánosan be kell jelenteniük a tömegmédián keresztül, hogy a Cabal megadta magát. Az Ellenállás által javasolt legkésőbbi dátum (2012.) június 21. (a nyári napforduló). Ha a Cabal ezt nem teszi meg, folytatódik a tömeges letartóztatások forgatókönyve.

  2. Közvetlenül ezután, a következő 24 órában végleg le kell mondaniuk minden hatalmi pozíciójukról. Minden vagyonukat és erőforrásukat át kell adniuk. Megtarthatják az alapvető élelmiszereket, ruházatot és menedéket a túléléshez. Ez felszabadít minket, hogy az általunk kívánt jövőt teremtsük, a NESARA-val, a szabad energiás technológiákkal, az átlátható pénzügyi rendszerrel, a nem cenzúrázott médiával.....

  3. Nyilvánosan vallomást kell tenniük a bűneikről. Ezután a legtöbb esetben amnesztiát kaphatnak, de néhány letartóztatásra így is sor kerül.

Ezen és más weboldalakon azért vannak közvélemény-kutatások, hogy a pozitív erők megismerjék a lakosság véleményét, így nagyobb bizonyossággal tárgyalhassanak. Ezért nagyszerű lenne, ha valaki el tudná juttatni ezeket a felméréseket egy fősodratú weboldalra, hogy jobban megértsük a lakosság többségi véleményét és erre adott reakcióit. Az emberi tömegeket óriási mértékben programozták, és ténylegesen a Mátrix részévé váltak, és senki sem tudja, hogy hogyan fognak reagálni.

Még ha a fizikai Cabal összes tagja meg is adja magát, meg kell értenetek, hogy pusztán ezzel a cselekedettel a nem fizikai Arkhónok nem lesznek eltávolítva. Ez egy külön probléma, és azt más módon fogják kezelni.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások